xlapatsas4000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ανακοινώθηκε επίσης ότι θα έχει νέα μηχανή γραφικών και θα αλλάξει πολυ το multiplayer.Για να δούμε.Λέτε να δώσουν βάση στα pcs? δύσκολο, το πολύ χρημα ειναι στις κονόλες και τα cod για κονσολες σχεδιαζονται ! Το bf3 απο την αλλη θα ειναι καλυτερο σε pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JuSt)InSaNe Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Κοιτά και το BBC2 το 95% των χρηστών ήταν σε κονσόλες αλλα και αυτοί οι devs μην μου έχουν απαιτήσεις για λεφτά όταν recommended θέλουν i7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 τώρα λένε πως στον υπολογιστή θα έχει περισσότερα features, το bfbc2 ειναι ιδιο στην κονσόλα και στον υπολογιστή.για τις απαιτήσεις θα είναι υψηλες ολοι το γνωριζουμε αλλά δεν ξερω αν όντος ειναι τόσο υψυλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@kyros Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 sorry για to οφφ τοπικ αλλα μη λεμε οτι ναναι.. το bfbc2 ειναι 10 φορες καλυτερο στο pc k απο γραφικα κ απο features αντιθετα με το κοντ που εχει ακομα τη μηχανη του cod2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Επίσης off topic.... Κοιτά και το BBC2 το 95% των χρηστών ήταν σε κονσόλες αλλα και αυτοί οι devs μην μου έχουν απαιτήσεις για λεφτά όταν recommended θέλουν i7 όχι και 95%...Ξεχνάς πως όταν είχανε κάνει το διαγωνισμό με τα team actions , οι pc gamers μαζέψανε πρώτοι τα απαιτούμενα points...Και μη μου πεις πως είναι επειδή στις κονσόλες δεν παίζουν ομαδικά(ίσως ισχύει και αυτό αλλά το θεωρώ αδύνατον να επηρέασε σε τόσο μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Παρόλα αυτά το trailer μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλά δουλεμένο, τέτοια trailer πουλάνε και τα πιο πολλά games μένουν στο trailer...δυστυχώς το mp ποτε δεν μου έκανε click σε σχέση με το BF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Επίσης off topic.... όχι και 95%...Ξεχνάς πως όταν είχανε κάνει το διαγωνισμό με τα team actions , οι pc gamers μαζέψανε πρώτοι τα απαιτούμενα points...Και μη μου πεις πως είναι επειδή στις κονσόλες δεν παίζουν ομαδικά(ίσως ισχύει και αυτό αλλά το θεωρώ αδύνατον να επηρέασε σε τόσο μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα). Για την ακρίβεια, οι console community (ps3 + xbox μαζί) ποτέ δεν ξεκλείδωσε τα maps. Τους τα ξεκλείδωσε η DICE γιατί κατάλαβαν ότι μάλλον δεν θα τα ξεκλείδωναν ποτέ μόνοι τους /offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JuSt)InSaNe Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια το τελος θα δειξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ας το κάνουν κ τυρόπιτα κ να το βγάζουν κάθε πρωί αν είναι καλή θα τη τρώμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Three new Call Of Duty: Modern Warfare 3 screenshots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JuSt)InSaNe Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Απο τα screenshots Περιμένω πολλα αλλα δεν ξέρω τι θα γίνει είναι πολύπλοκη η κατάσταση τι εννοω.Εποχές mw2 η infinity είχε βγάλει μόνο ένα patch και έπειτα απο καιρο ήταν η χαρα των hackers δεν μπορούσες να παίξεις.Ενω έρχεται η treyarch με ένα μαπα παιχνίδι(ο καθένας έχει την άποψη του)με χιλιάδες προβλήματα βγάζει 3 patch και hacker εγω δεν έχω δει ακόμα.Δεν ξέρω τι θα γίνει με mw3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 justinsane hackers υπαρχουν στο bo. εκτος το ηταν μεγαλη αποτυχια, ηταν εκνευριστηκα τα patch κιολας εχω παιξει εναντιον hackers, και τους εχω κανει report στελνοντας του μηνυμα με το video! και υπαρχουν λιγοτεροι hackers γιατι υπαρχουν dedicated. ο admin σε κανει kick οποτε θελει μονο και μονο γιατι ετσι του ηρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intruder7s Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ετσι ειναι. Αυτος ειναι ενας απο τους λογους που ειναι καλυτεροι οι dedicated. offtopic: Gavre εσυ τελειωνε με την συμμαχια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 το cod mw2 έχει dedicated εδώ και πολύ καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valibur Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Για μενα καλο θα ηταν να προσεξουν το online κομματι γιατι το COD Black Ops στο PS3 ηταν μεγαλη πατατα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα