_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Kαι όμως ξέρω άτομα που τους αρέσει το Βλαck Οups(i will do it again) σε online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Επειδή το έχω και εγώ το black ops να συμφωνήσω με τον BASSstarlet πως είναι πολλά παιδιά που παίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Elgnbck038c "Αυτόν τον Νοέμβρη" (βάζουμε περίεργα φίλτρα στα trailers μας ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JuSt)InSaNe Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Για να δούμε δεν ξέρω τι να Περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_raider Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αυτό το είστε έτοιμοι στο τέλος μου θύμισε Ρουβά στο xfactor ρε παιδί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 χαχαχαχα είσατε έτοιμοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 τιποτα να μην περιμενεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εντωμεταξύ ρε παιδιά τώρα τελευταία το έχω ρίξει πολύ στα αυθεντικά, πώς εξηγείτε αυτό? Εχω κάτι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 έπαθε κάτι ο θείος σου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 χαχαχαχαχαχαχαχα μου κάνει νερά οχι ρε δέν ξέρω τι έχω πάθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 καλά κανεις! ότι δοκιμάζουμε και μας αρέσει, μετά το αγοράζουμε! έτσι δεν κάνουμε και με τα ρούχα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εντωμεταξύ ρε παιδιά τώρα τελευταία το έχω ρίξει πολύ στα αυθεντικά, πώς εξηγείτε αυτό? Εχω κάτι??? και εγω με τετοιες τιμες οτι μου ερθει στο μυαλο παπ το αγοραζω, δες αυτα τα δυο τα σιτε και αν σου αρεσει το ψηφιακο (μιας και οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες0 σιγουρα θα τα προτειμας, εγω παντος ολα απο εκει τα εχω ! GameKeystore Keys4me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Αυτό το είστε έτοιμοι στο τέλος μου θύμισε Ρουβά στο xfactor ρε παιδί μου. χαχαχαχα..αυτό θα έγραφα μόλις τώρα..Και μένα :mrgreen: ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JuSt)InSaNe Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ανακοινώθηκε επίσης ότι θα έχει νέα μηχανή γραφικών και θα αλλάξει πολυ το multiplayer.Για να δούμε.Λέτε να δώσουν βάση στα pcs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα