Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 δηλαδή είτε θα το πάρω από το steam είτε από το πλαίσιο διάφορα δεν έχει; μόνο σε τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Τι παραπάνω διαφορά θα ήθελες να έχει; στην εξήγησε και πιο πανω ο snoob. Αν δεν θες να το πάρεις απο steam λόγω τιμής, υπάρχουν και άλλα ψηφιακά καταστήματα πχ G2A,Allkeyshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 φιλε ψαξε εδω στις αγγελιες...θα βρεις 100% και σε τιμη πολυ καλη αλλα και σε πολυ καλη καταστασγ. εγω το βρηκα σε 10€ νομιζω ή 5€(δεν θυμαμαι καλα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 μα αν παρει σε πολυ καλη κατασταση το παιχνιδι για υπολογιστη ο κωδικος δν θα ειναι χρησιμοποιημενος σε αλλο account ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 παίδες έχει ακόμα κόσμο το multiplayer CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3 η όχι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScarletK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δεν γίνεται και χαμός αλλά παίζεις. Χτες το βράδυ ας πούμε (22:00) είχε 5 χιλιάδες άτομα, και ήμουν μέσα κάνα 3ωρο. Απλά η πλειοψηφία είναι σε team deathmatch. Έχει και αρκετούς Έλληνες οπότε τα pings είναι σχετικά καλά (όχι τέλεια όπως πάντα) και όταν βρεις game οι παίκτες κάθονται για πολλούς γύρους. Μεσημέρι-απόγευμα νομίζω έχει περισσότερο κόσμο, βλέπεις και κάνα ground war ανοιχτό. Μπαίνεις κάνεις queue αν περάσει τα 100ms ο έλεγχος, cancel και πάλι queue. Σε 2-3λεπτά συνήθως βρίσκεις lobby. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δεν γίνεται και χαμός αλλά παίζεις. Χτες το βράδυ ας πούμε (22:00) είχε 5 χιλιάδες άτομα, και ήμουν μέσα κάνα 3ωρο. Απλά η πλειοψηφία είναι σε team deathmatch. Έχει και αρκετούς Έλληνες οπότε τα pings είναι σχετικά καλά (όχι τέλεια όπως πάντα) και όταν βρεις game οι παίκτες κάθονται για πολλούς γύρους. Μεσημέρι-απόγευμα νομίζω έχει περισσότερο κόσμο, βλέπεις και κάνα ground war ανοιχτό. Μπαίνεις κάνεις queue αν περάσει τα 100ms ο έλεγχος, cancel και πάλι queue. Σε 2-3λεπτά συνήθως βρίσκεις lobby. σε αφήνει να φτιάξεις "δικισου" πιστα να πεζής με φίλους η όχι ? για 12e που κάνει αξίνα τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScarletK Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Έχει επιλογή private match ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 σε αφήνει να φτιάξεις "δικισου" πιστα να πεζής με φίλους η όχι ? για 12e που κάνει αξίνα τότε Μιλαμε για παιχνιδι του 2011 αρα να 12ευρω δεν τα λες και λιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 μολις ξεσκονισα τον υπολογιστη και το γραφειο και βρηκα αυτο το υπεροχο παιχνιδι που για καιρο θυμαμαι ελιωνα σαν μικρο παιδακι...υπαρχει κανεις εδω που ενδιαφερεται να φτιαξουμε κανα καλο γκρουπακι να παιζουμε?και γενικα βλεπω πως υπαρχει ακομα κοσμος που παιζει αυτο το παιχνιδι...το μονο που αξιζει πλεον..ολα τα αλλα εχουν γινει λιγο παραμυθι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 ρε παιδια παω να το κανω εγκατασταση το παιχνιδι και αντι να το κανει εγκατασταση απο το ντι βι ντι αυτο το κατεβαζει απο το steam.ξερει κανεις γτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα από το steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1997 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 καλημέρα παιδιά.θέλω να ρωτήσω όπως λέει και ο τίτλος που αποθηκεύονται τα saves του call of duty modern warfare 3;στα εγγραφά μου έψαξα αλλά δεν υπάρχει τίποτα.που μπορεί να βρίσκονται;το προφίλ του multiplayer με νοιάζει πιο πολύ να μην χαθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 καλημέρα παιδιά.θέλω να ρωτήσω όπως λέει και ο τίτλος που αποθηκεύονται τα saves του call of duty modern warfare 3;στα εγγραφά μου έψαξα αλλά δεν υπάρχει τίποτα.που μπορεί να βρίσκονται;το προφίλ του multiplayer με νοιάζει πιο πολύ να μην χαθεί. Ο υπολογιστης μου/χρηστες/φακελος με το ονομα του υπολογιστη/Αποθηκευμένα παιχνίδια,αν δεν ειναι εκει μαλλον στο φακελο που ειναι εγκατεστημενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1997 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 όχι τελικά δεν είναι εκεί.ξέχασα να σας πω ότι δεν το έχω στον C αλλά στον άλλο δίσκο.μια φωτό μήπως είναι κανένα από αυτά;στο players2 είδα ένα φάκελο με save.λέτε να είναι αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα