xristoss1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αγοραζεις το κλειδι και το ενεργοποιεις στο steam και μετα σαν update κατεβαζεις τα dlc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gennaios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 δν μου αρεσει πολυ sci-fi ειναι το χαλασανε πιστευω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρα ειναι το game,το θεμα ειναι οι τσιταδες που προσπαθουν να σε πεισουν οτι ειναι και pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gennaios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Ναι να είσαι στην έρημο και σαν αντιπάλους να έχεις ρομποτ που να οδηγανε αεροπλάνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Παίζει κανείς MW3?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 καμια 10αρια ατομα και εκατονταδες cheater οπως σε ολα τα παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Όταν λες cheater τι εννοείς?? sorry αλλά τώρα ξεκίνησα να παίζω online και δεν τα ξέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Cheaters είναι όλοι αυτοί οι οποίοι για κάποιον άγνωστο λόγο(μιας και δεν έχουν να κερδίσουν κάτι), χρησιμοποιούν προγράμματα τα οποία τους δίνουν πλεονέκτημα έναντι των άλλων παιχτών και σου χαλάνε την διασκέδαση όπως wallhack,aimbot,host hacks και δεν ξέρω τι άλλο. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2013 από xristoss1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Κατα πόσο μπορεί να είναι επικίνδυνα τα oniline παιχνίδια?? Εννοώ από hackers,ιούς κτλπ...?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δεν κινδυνεύεις απο τίποτα,απλά θα το βαρεθείς σύντομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Α οκ,thnx!! Προς το παρόν έχω πορωθεί πάντως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioseleftherakos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 παιδια μια ερωτηση...γιατι στο mw3 με φουλ γραφικα εχω μονο 40 fps avg kai sto ghosts foul grafika exw 70 avg?ειναι τοσο βαρυ το mw3 gia παιζει κατι αλλο? γιατι ο cpu paei max 45 enw ghosts 64 kai gpu 43 me 61 δε τραβαει ζορι δλδ ..γνωριζει κανεις? cpu 8350 gpu 280x ts asus mboard gigabyte 990 fx ud3 ram 8gb 1600 mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Αγορά του Call of Duty Modern Warfare 3 από Πλαίσιο ή Steam; Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά, θέλω να πάρω το Call of Duty Modern Warfare 3, αλλά το θέμα μου είναι πως στο πλαίσιο έχει 20 ευρώ ενώ στο steam 40 ευρώ. Ποια η διάφορα να το πάρω από το πλαίσιο η από το steam; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 To κάθε κατάστημα κοστολογεί όσο κρίνει τους τίτλους. Πρέπει να ψάχνεις κάθε φορά την καλύτερη τιμή. Παράδειγμα, για το παιχνίδι που ψάχνεις, μια ενδιαφέρουσα προσφορά είναι εδώ: Call of Duty Modern Warfare 3, €18,49. Πληρώνεις, παίρνεις τον κωδικό, τον προσθέτεις στο Steam και κατεβάζεις το παιχνίδι. Η διαφορά, τώρα, είναι πως από το Πλαίσιο (και γενικά τα διάφορα καταστήματα) θα παραλάβεις ένα κουτί, κάτι απτό, το άλλο είναι απλά ένα αρχείο. Αν το θες για συλλογή, ας πούμε, είναι μια παράμετρος που μπορεί να έχει σημασία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα