!Marianna! Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Ναι! την βρήκα ! ATI Radeon HD 3600 Series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIV Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Καλημέρα σε όλους. Μπορεί το θέμα να έχει ξανασυζητηθεί αλλα δεν γνωρίζω που θα το βρω. Παίζω αρκετό καιρό το multi του παιχνιδιού και δεν ξέρω πως να απαλλαγώ από τους "cheaters". Μπορώ να κάνω κάτι;;; Κάποιο anticheat ίσως; Αν δημιουργήσω εγω server...(βέβαια δεν ξέρω το πως) θα απαλλαγώ;;; Το παιχνίδι το εχω αυθεντικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos5686 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Για τους cheaters κάτι πρέπει να κάνει η εταιρία...το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ είναι report! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIV Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Και πως μπορώ να κάνω report; Δεν υπάρχει δηλαδή τρόπος να τους πετάω κατευθείαν από το παιχνίδι; Κάτι σαν ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosops Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα. προσφατα αγορασα το call of duty modern warfare 3 και θαλω να μαθω πως κανω σερβερ για να παιξω μονο εγω με εναν φιλο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLYDOROS18 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 χμμ υπάρχουν σελίδες στο διαδίκτυο που είναι αποκλειστικά για gaming ρίξε μια ματιά και εκεί και κάνε την ερώτηση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosops Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 σελίδες στο διαδίκτυο που είναι αποκλειστικά για gaming σελιδες οπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Private game θα κάνεις. Όχι server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosops Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 ναι παταω private match παραω start game μετα κανω invite τον φιλο μου αλλα δεν μπορει να συνδεθει! το ιδιο γινεται αν κανει αυτος private match! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 μαλλον θεμα Ports ειναι www.portforward.com guide for ports and modems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παιδια ξεκινησα και παιζω αυτο το παιχνιδι.Σε μια πιστα ομως μου σταματαει το παιχνιδι βγαζοντας μου το εξης μηνυμα Reliable Command Buffer Overflow και με πεταει στην αρχικη οθονη του παιχνιδιου. Γιατι το κανει αυτο? καποιος μια γρηγορη απαντηση please? Ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georg3b Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 @superpie η λύση σε αυτό το video πας μεσα από τα κτίρια στα δεξιά και όχι από τον δρόμο δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά θέλω να πάρω το συγκεκριμένο παιχνίδι για την συλλογή μου και για να το παίξω φυσικά. Απλά έχω μία ερώτηση, Βρήκα στο e-shop το modern warface 3 σε καλή τιμούλα και πιστεύω είναι το κανονικό όπως όταν πρωτοκυκλοφόρησε. http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02370&sid=1 απλά βλέπω και στο skroutz έχει το ίδιο παιχνίδι απλά έχει κάτι collections 1,2,3. Ποιο πρέπει να πάρω εγώ και ποιες είναι οι διαφορές τους; Με ενδιαφέρει το κουτάκι να είναι όπως όταν πρωτοβγήκε για την συλλογή μου όπως είπα και πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Το σκετο mw3 ειναι το παιχνιδι. Τα 1,2,3 collections ειναι τα εξτρα dlc του παιχνιδιου (πιο πολλες πιστες online, οπλα κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 τα έξτρα dlc πιστεύεις χρειάζεται να τα πάρω ή όχι; Ή μήπως γίνονται και download μέσα από το game σαν update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα