mchls Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Double XP for all #MW3 playlists (including all platforms) 5/23 through 5/29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 πως να κανεις double με τετοιο lag που να πανε..... λοιπον θα στειλω mail στη activision ζητωταντας τα λευτα μου δεν παιζεται αυτο το λαγκ αναγκαστηκα παιζω battlefield 3 απλα αισχος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Call of Duty: Modern Warfare 3 – Collection #2 DLC comes to PC pretty soon Modern Warfare 3′s second downloadable “Collection” deploys with 3 Multiplayer/Survival Mode Maps, 2 Special Ops Missions, and the introduction of 2 all-new “Face Off” maps. Totally new to the franchise, these super-concentrated hot spots distill down all the fury of Multiplayer into a whole new breed of close combat. Scoping the Mediterranean, Hamburg, a sprawling vacation resort and even the Scottish Islands, players hungry for action will have no shortage of venues to test their Multiplayer and Special Ops skills. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 2 on Steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Στο pc2 της υπογραφής μου μπορώ να παίξω τα παραπάνω παιχνίδια?Δεν με ενδιαφέρει να είναι full τα γραφικά.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 νομιζω οτι θε μπορεσεις να τα παιξεις και full αλλα δεν ξερω κατσε να σου απαντησουν κιαλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ανεταααααα....... Χαλαρουιτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Πω με πωρώσατε τώρα.μιλάμε για κάψιμο το καλοκαίρι. νομιζω οτι θε μπορεσεις να τα παιξεις και full αλλα δεν ξερω κατσε να σου απαντησουν κιαλλοι modern warfare 3 και black ops εννοώ.Όχι τα βίντεο από τα παιχνίδια που είναι πάνω από το post μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 τις τελευταιες 5 μερες εχει απιστευτο lag. δεν υπαρχει παιχνιδι που να μην εχει lag τι γινεται πια; ολοι κατεβαζουν και hostaroun; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 η μηπως εχεις lag εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 η μηπως εχεις lag εσυ? ?????? δεν γινεται ξαφνικα να εχω lag απο εκει που δεν υπηρχε ιχνος! και δεν ειμαι μονο εγω, ειναι και αλλα 5-6 ατομα απο εμας που lagaroun οταν παιζουμε τωρα τελευταια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 ?????? δεν γινεται ξαφνικα να εχω lag απο εκει που δεν υπηρχε ιχνος! και δεν ειμαι μονο εγω, ειναι και αλλα 5-6 ατομα απο εμας που lagaroun οταν παιζουμε τωρα τελευταια και ομως γινεται ελλαδα ειναι εδω, για να εχεις lag σε πολλους server (80%) μαλλον κατι στη γραμμη σου κτλ θα φταιει και οχι οι servers υπαρχουν πολλα σεναρια γιατι ξαφνικα να εχεις lag κοιτατε μηπως εχει μπει κανας ιος η τπτ αλλιως φταιει η γραμμη η η εταιρια το Ping Ποσο ανεβηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 No Russian: Modern Warfare 3 gets Terminal for free As promised, Activision’s added Terminal to Modern Warfare 3 for free. The multiplayer map’s based on Modern Warfare 2′s notorious No Russian mission. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Modern Warfare 3 ad too violent for UK soccer time The UK's Advertising Standards Authority has placed restrictions on an ad for Call of Duty: Modern Warfare 3, reports MCV. The ASA took exception to the copious gunfire, explosions and the depiction of "New York under military assault" – you know, Call of Duty stuff. The ad originally aired in November during an afternoon soccer match and, although Activision followed the advertising guidelines it had been given at the time, the ASA has decided that the commercial "could cause distress to some children who might see the ad." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Οποιος παιζει ας με κανει add στο steam να μπαινουμε... steam name: heyasss Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα