Eagle_IIz Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 καλησπέρα σας έχω ανοίξει server στο mw3 και θέλω να βγάζει μόνιμα ορισμένα μηνύματα ingame όπως το facebook μας ποίοι είναι οι admin και τέτοια παλιότερα στο mw2 που είχαμε server το κάναμε μέσα από το rcon τώρα μπορεί να γίνει στο παιχνίδι εκτός rcon στο mw3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epicouros Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ξέρουμε τίποτα για νέες πίστες στο multiplayer; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zimbroghie Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το online. Όταν πατάω play μου λέει κανονικά Connecting To Online Service. Εκεί κολλάει λίγο και μετά μου βγάζει ότι οι server not available και δίνει ένα link για να δω το status των servers στο ίντερνετ. Όταν πάω σε αυτό το link μου δείχνει ότι όλοι οι servers λειτουργούν κανονικά Πώς διορθώνεται το πρόβλημα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Modern Warfare 3 sales begin to lag, fall behind Black Ops Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Και πολύ πούλησε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Απορώ που πουλάει η μούφα το Ops..ffs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 εχω ενα προβληματακι με το παιχνιδι. σημερα και πριν 3-4 μερες μου εβγαλε αυτο το μηνυμα. steam was unable to sync your files... με αποτελεσμα να μην μπορω να το παιξω. γιατι το βγαζει αυτο?. μπορω να κανω κατι?. σε εσας το βγαζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 κανεις?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Call of Duty: Modern Warfare 3 – Free Weekend Coming On April 26th Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Modern Warfare 3 'Content Collection' coming to PC in May Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδια οταν διαλεγω να παιξω multi και μπαινω να βρω μονος μου καποιον server dedicated εχω την εντυπωση οτι δεν rankarei ενω οταν παω στo play game και διαλεγει μονο του και με κανει match εκει παντα κερδιζω xp .Εχει καποια διαφορα το ενα με το αλλο ή ειναι ιδεα μου ? Επεξ/σία 3 Μαΐου 2012 από konstantinos77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 οπως το λες, οι dedicated δεν ειναι ranked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 οπως το λες, οι dedicated δεν ειναι ranked αλλα δεν εχεις και lag ολα τα αλλα τα εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 1 on Steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Το αγορασα απο την Steam, 14 ευρω, το κατεβασα αλλα δεν παιζει. Εκανα ερωτηση και περιμενω απαντηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα