Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι το εχουμε ξαναπει, ηχος και γραφικα ειναι μιας 2ετιας το λιγοτερο πισω.

επισης για τους χαρτες, το ξερω οτι θα με σκοτωσατε αλλα μου φαινεται οτι.. παρα ειναι μικροι :mrgreen:

οκ, δεν λεω να παμε στα επιπεδα bf, αλλα εδω ειναι μικροι σε πολλα επιπεδα οι περισσοτεροι, με αποτελεσμα καθε 2 δευτερολεπτα να πεφτεις σε 3 ατομα. ετσι, μερικα ειδη παιχνιδιου δεν γινεται να τα παιξεις, οπως π.χ. sd, hq γιατι πρακτικα με το που βγαινεις εισαι πανω στους αλλους. ειδικα το hq Που μου αρεσει πολυ, σε αρκετες πιστες τα target ειναι σε αποσταση μερικων δευτερολεπτων!!

• Απαντ. 758
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επισης για τους χαρτες, το ξερω οτι θα με σκοτωσατε αλλα μου φαινεται οτι.. παρα ειναι μικροι :mrgreen:

οκ, δεν λεω να παμε στα επιπεδα bf, αλλα εδω ειναι μικροι σε πολλα επιπεδα οι περισσοτεροι, με αποτελεσμα καθε 2 δευτερολεπτα να πεφτεις σε 3 ατομα. ετσι, μερικα ειδη παιχνιδιου δεν γινεται να τα παιξεις, οπως π.χ. sd, hq γιατι πρακτικα με το που βγαινεις εισαι πανω στους αλλους. ειδικα το hq Που μου αρεσει πολυ, σε αρκετες πιστες τα target ειναι σε αποσταση μερικων δευτερολεπτων!!

εχεις δικιο δεν θα σε σκοτωσουμε

εγω μαλλον θα το παρω αυριο. multi δεν εχω παιξει ακομα. αλλα οι φιλοι μου μου λενε οτι οντως ειναι μικροι

ελπιζω στα dlc που θα βγαλουν οι πιστες να ειναι μεγαλες. και φυσικα αγορα σε κανα -90%

Δημοσ.

ρε παιδια οι πιστες ειναι μικρες για team mods και μεγαλες και... για ffa.

το καλυτερο που ειχε το black ops ηταν οτι η χαρτες δεν ειχαν καλα σημεια για ηλιθιους camperades( για ffa λεω ) ενω εδω ειναι φουλ στα καμπερια παλι.μαζι με τα τρομερα οπλα gl και κατι νεα που βαρανε κατα ριπας βομβιδια... οποτε σκατα.

και κατι ακομα στα μοντ που ηταν το gun kai shp οι χαρτες ηταν κομενοι θα μπορουσε να γινει και εδω στο ffa με 4-8 ατομα ειναι αρκετα μεγαλοι εκτος 2 αντε 3 χαρτες

Δημοσ.

Και μαρεσει που λεγανε πως στο mw3 προσπαθησαν να φτιαξουν ετσι τις πιστες ωστε να μην εχει campers....μαλιστα.... :)

δεν το ειχα διαβασει καπου αλλα αν το ειπαν ειναι απλα μα...

οπως και οτι θα ειχε deticated servers,elite,και οτι θα καναν το καλυτερο για να ειναι πληρης τιτλος.

για 20 ευρω ειναι οκ για παραπανω ειναι αδικα τα φραγκα...

Δημοσ.

Καπου διαβασα: Με το Kill Confirmed προσπαθούν να καταπολεμήσουν τους Campers

Τι ειναι αυτο? Εdit: Μολις βρηκα αυτο που διχνει το τι ειναι το Kill Confirmed.

Ακομα, αυτο που ειχαν πει ειναι: Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η δομή των χαρτών, με τον σχεδιασμό τους να έχει ως κύριο στόχο την εξόντωση των σημείων ισχύος (κοινώς του καμπερώματος). Αυτό επιτυγχάνεται πρώτον με την μείωση του μεγέθους. Πάνε πίστες όπως οι Derail και Wasteland, πλέον οι περισσότεροι χάρτες είναι μεσαίου μεγέθους , όπως το Firing Range από το Black Ops ή το Afghan από το Modern Warfare 2.

Απο αυτο το review ειναι: http://game20.gr/reviews/call-of-duty-modern-warfare-3-review-3466/

Δημοσ.

Καπου διαβασα: Με το Kill Confirmed προσπαθούν να καταπολεμήσουν τους Campers

Τι ειναι αυτο? Εdit: Μολις βρηκα αυτο που διχνει το τι ειναι το Kill Confirmed.

Ακομα, αυτο που ειχαν πει ειναι: Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η δομή των χαρτών, με τον σχεδιασμό τους να έχει ως κύριο στόχο την εξόντωση των σημείων ισχύος (κοινώς του καμπερώματος). Αυτό επιτυγχάνεται πρώτον με την μείωση του μεγέθους. Πάνε πίστες όπως οι Derail και Wasteland, πλέον οι περισσότεροι χάρτες είναι μεσαίου μεγέθους , όπως το Firing Range από το Black Ops ή το Afghan από το Modern Warfare 2.

Απο αυτο το review ειναι: http://game20.gr/reviews/call-of-duty-modern-warfare-3-review-3466/

απο την μια ειναι καλη σκεψη και καλα κανουν να μειωσουν το καμπινγκ αλλα πρεπει να υπαρχουν και μεγαλες πιστες

ηταν ωραιο και stealth. ελπιζω να βαλουν 1-2 στα dlc που θα βγουν. το καμπινγκ γινετε σε πιστες οπως η karachi στο mw2 ή η favela. ειναι μεσαιες πιστες

αλλα με πολλα μερη για να χωθεις

Δημοσ.

λοιπον οντως το kill confirmed ειναι ωραιο αλλα και παλι υπαρχει ο βλακας καμπερας.

αλλα ξαναλεω χαρτες με κοματακια γωνιες,με περιεργα σημεια και διαφωρα αλλα ειναι που το χαλανε.

εγω φρικαρω με ατομα που ειναι καμπερομενα σε ffa αντε παιε ενα team και αραξε(παλι σπαστηκο) αλλα ποιο οκ.

και τα οπλα στο black ops αρκετα ισοροπημενα.εδω ειναι τεραστιες διαφωρες.

Δημοσ.

με τοσα προβατα που κυκλοφορουν, τι να κανεις (και εγω μεσα φυσικα). κριμα, και ηθελα να πεσουν οι πωλησεις μπας και αλλαξουν μυαλα..

Δημοσ.

παιδια βασιζεται στην απλοτητα του παιχνιδιου και οχι στο να ψαχνεσαι.

ειναι arcade style και αυτο βοηθα το περισοτερο κοσμο να παει σε αυτο.

καποτε επαιζα τα παντα αλλα τωρα λογω τρεξιματος μπαινω 10-20 λεπτα μαξιμουμ τη μερα και θελω να μπω να παιξω να βγω.

το bf3 ειναι σαφως καλυτερο αλλα θελει ωρα να το παλεψεις.

αυτη ειναι βεβαια η δικη μου ματια και η απολογια για το οτι εδωσα λεφτα σε κατι τοσο μετριο.που θα επρεπε να κανει στη χειροτερη 20ε. και το κανονικο κανα 10ε. για το πρωτο 3μηνο και μετα κατω οπως ολα τα παινχιδια βεβαια ωστε να μην εχει και πειρατεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...