Heatspreader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Περισσότερα κινούμενα αντικείμενα (πέτρες, θραύσματα κτλ) στο MW3; Άλλο παιχνίδι έπαιξα δλδ; Στο battle σπάει το σύμπαν ολόκληρο! Ίσως είναι πιο γρήγορη η Camera στο COD όταν βλέπεις Cutscene και να δίνει αυτή την αίσθηση. Για μένα τo COD άρχισε και σταμάτησε στο MW. Και ευτυχώς, γιατί βλέπω ότι η διαστροφή των developers συνεχίζεται ακάθεκτος... Εννοείς λόγω σκηνών βίας όπως αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ^ Δεν είναι το θέμα της βίας. Βία --αίματα and stuff-- στη συγκεκριμενη σκηνη δεν υπάρχει. Έκαναν κάτι για shock value και μόνο. Εντελώς ανούσιο. Ο σκοπός δεν είναι να πετύχει κάτι, να περάσει ένα νόημα, να δείξει εναν ανώτερο σκοπό ή να διασκεδάσει (σαν video game). Το κάνει απλά για να προκαλέσει -- κάτι που το πέτυχε αφού γι'αυτο μιλάμε. Το ξέρουμε ότι στερείται εμπνευσης το CoD αλλά υπάρχουν και όρια methinks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αν επιλεξεις στην αρχη να μην βλεπεις το σοκαριριστικο η προσβλητικο περιεχομενο, θα το δειξει; Η γνωμη μου ειναι πως περισσοτερο βια εχει να ανοιξεις την TV και να δεις Στεφανιδου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 4 ώρες και 40 λεπτά στο normal.. Και μετά κάποιοι λένε για το BF3 οτι είναι μικρό. Μπορώ να πώ πως σε gameplay/story/ατμόσφαιρα είναι (κατά την άποψή μου) ανώτερο του BF3, αλλά αυτά τα γραφικά... Έχουμε μπουχτήσει πια..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_aero Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Γειά σας! έχω μια κάπως "χαζή" ερώτηση. έβαλα internet, οτε και μου έδωσαν δωροεπιταγη 50 ευρώ για τα jumbo. ξέρετε αν τα jumbo έχουν το call of duty MW 3 ; αφού έχω τα 50 ευρώ μην πάνε χαμένα, και να πάρω και το παιχνίδι δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Τα Jumbo από όσο θυμάμαι πουλάν μερικά βιντεοπαιχνίδια. Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μην ξεχάσεις να πάρεις και το χριστουγεννιάτικο ρολόι! Πέρα από τη πλάκα απ' όσο θυμάμαι πουλάει παιχνίδια για φορητές κονσόλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μην ξεχάσεις να πάρεις και το χριστουγεννιάτικο ρολόι! Πέρα από τη πλάκα απ' όσο θυμάμαι πουλάει παιχνίδια για φορητές κονσόλες. Μόνο για φορητές? Εγώ νόμιζα πωλούσε για όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εγω που νομιζα οτι δεν πουλουσε για κανενα? Παντως για pc δεν νομιζω να εχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Όπως είπα το καλύτερο είναι να πάρει ένα τηλεφωνάκι να ρωτήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 τελικα το πηρα απο cdkeystore.com και ηρθε σε 15 λεπτα. 17 ευρω τζαμπα πραμα Και πως το ενεργοποίησες ? Χρειάζεται Ρώσικη IP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Και πως το ενεργοποίησες ? Χρειάζεται Ρώσικη IP τα εχουμε ξαναπει, δεν χρειαζεται ρωσικη ip, σου δινουν proxy σερβερ και το κανεις μονος σου. ψαξε λιγο εδω μεσα και υπαρχουν οι λεπτομερειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris362 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 παιδες στα ποσα ms σας βαζει στο matchmaking? γινετε οπως και στο 1 να διαλεξεις εσυ σερβερ και δεν το βρισκω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thekillergreece Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει ποτε μου!Στο special ops στο survival μπορεις να καλεσεις στρατιοτες delta ή riot shield.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klidpsol Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Χθες έβαλα το παιχνίδι και το δοκίμασα... οκ, κλασσικό COD, και δε το λέω ειρωνικά. Το θέμα είναι ότι οι devs του COD φαίνεται να έχουν κατασταλάξει στο είδος του παιχνιδιού και συνεχίζουν στα ίδια μονοπάτια, μικρές πίστες με εμπλουτισμένα γραφικά και δώστε μπόλικα όπλα στο λαό να σφάζονται (το 2ο δεν είναι απαραίτητα κακό ). Εχουν τρομερές ιδεές αλλά ρε παιδιά ας βάλουν λίγο χεράκι και στο γ@#@#@νο ήχο, μια ζωή οι ίδιοι ήχοι με ελαφρώς αλλαγές στο equalizer... ακους τα πιστολια λες και ακούς ακούρδιστο τομ...fail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα