naruto14 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Nαι ειναι πιο φιλικο απο οτι το bf3 στο τι ζηταει. Τωρα αν και 2 φιλοι μου εχουν παρει το bf3, δεν ξερω αν θελω να παρω καποιο fps φετος... Κοίτα αν θες να πάρεις mw3 και δεν το έχουν οι φίλοι σου μπορεί να το βαρεθείς εύκολα. Εγώ πρώτα πριν αγοράσω ένα παιχνίδι συνεννοούμαι με τους φίλους μου και αποφασίζουμε μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Καλα ναι και εμεις ετσι παντα αλλα απο οτι μαθαινω και εκεινοι οι 2 που εχουν παρει bf3 δεν μπαινουν....αχ0αχ0χ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Χαχαχ τότε μην το πάρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μαλλον για κανενα δεν με κοβω...εχει ακομα κοσμο online to mw1...αχ0αχ0αχ0! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μαλλον για κανενα δεν με κοβω...εχει ακομα κοσμο online to mw1...αχ0αχ0αχ0! Ναι μείνε καλύτερα έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris362 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 εγω που επαιξα και bf k mw3 εχω να πω πως αν εισαι της δρασης και των εντονων καταστασεων παιξε mw3. το bf ειναι πολυ αργο και δεν πέφτει και πολυ ξυλο σε σχεση με το mw3. γραφικά ομως αμα παρεις το bf3 που ειναι το top και το counter-strike που ειναι ο πατος, το mw3 ειναι πιο κοντα στο CS. Ειχα παιξει το 1 και λυπαμαι οσους δωσαν 240 ευρω απο τοτε να το αγοραζουν καθε χρονο. καμια αλλαγη στα γραφικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Χμμ μου κράσαρε σε κάποια φάση κι έγραψε αν θυμάμαι καλά κάτι για μνήμη... Μήπως η τζάμπα έκδοση ειναι μπελαλίδικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Εγω παιδες σημερα επαιξα το MW3 Online παντα στα νετ.. Για εμενα ειναι το MW2 απλα με αλλα οπλα και χαρτες.. Οχι για τα γραφικα, αλλα δηλαδει, το 4 ειχε καποια διαφορα απο το MW2 στο gamplay.. Καλο το MW3 αλλα δεν θα το αγοραζα.. Ακομα τουλαχιστον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Χμμ μου κράσαρε σε κάποια φάση κι έγραψε αν θυμάμαι καλά κάτι για μνήμη... Μήπως η τζάμπα έκδοση ειναι μπελαλίδικη; Μου το εκανε και εμενα αυτο,αλλα μονο για μια φορα.Μαλλον δεν ειναι συχνο και τυχαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Χμμ μου κράσαρε σε κάποια φάση κι έγραψε αν θυμάμαι καλά κάτι για μνήμη... Μήπως η τζάμπα έκδοση ειναι μπελαλίδικη; Κοίτα το πρόβλημα υπ'αριθμον 7 και απο κάτω την λύση του. http://www.mapmodnews.com/staticpages/index.php/MW3-Errors-Freezes-Crashes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μιλάμε ότι δεν υπάρχει το Game. Δεν περίμενα ότι θα ήταν καλύτερο από το Battlefield, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά καλύτερο. Θυμίζει καταρχήν περισσότερο παιχνίδι κονσόλας. Η σκηνοθεσία του, ίσως; Δεν ξέρω. Εντυπωσιακό γενικότερα. Από γραφικά δεν έχει καλύτερα από το Battlefield, αλλά έχει περισσότερη βαβούρα. Περισσότερα κινούμενα αντικείμενα στην οθόνη, όπως πέτρες, φωτιές, θραύσματα, κλπ. Έχει καλύτερο Performance από το Battlefield, αλλά χαμηλότερα Frame Rate με τα πάντα στο Max 1920x1200. Παρόλο δηλαδή που το Frame Rate παίζει στα 35-45, το παιχνίδι δείχνει πολύ Smooth. Ίσως να μην μετράει και το MSI Afterburner σωστά, αλλά απ' ότι είδα και από άλλους εκεί κυμαίνεται. Μου κάνει εντύπωση που δεν χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών πολύ. Συγκεκριμένα δεν κάνει πάνω από 30% usage. Θα ασχοληθώ αρκετά με το Game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Περισσότερα κινούμενα αντικείμενα (πέτρες, θραύσματα κτλ) στο MW3; Άλλο παιχνίδι έπαιξα δλδ; Στο battle σπάει το σύμπαν ολόκληρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μου κάνει εντύπωση που δεν χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών πολύ. Συγκεκριμένα δεν κάνει πάνω από 30% usage. Εμένα μου κάνει εντύπωση που σου κάνει εντύπωση ότι μία game egine 5ετιας δεν φέρνει στα όριά της μία τελευταίας γενιάς κάρτα γραφικών... είναι σαν να εκπλήττεσαι που το PacMan δεν κάνει 99% core use σε έναν i7... Για μένα τo COD άρχισε και σταμάτησε στο MW. Και ευτυχώς, γιατί βλέπω ότι η διαστροφή των developers συνεχίζεται ακάθεκτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Α, δεν το ήξερα ότι είναι παλιά η μηχανή. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται σαν παιχνίδι 5ετίας θεωρώ. Το χαμηλό FR γιατί υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Λόγω κακού κρ@καρίσματος έχει χαμηλό frame rate. Βγήκε fix και τρέχει κανονικά το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα