JuSt)InSaNe Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Γιατί να μην το κάνουν mw3?και να υπάρχει συνεργασία infinity treyarch να πατωσει η μαπα του battlefield? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 H Infinity δεν είναι αυτή που ήταν.. Και αν είναι μάπα το battlefield (ειδικά το 3), το cod είναι κοροϊδία (το οποίο είναι απο το MW2 και μετά). Και αυτό το λέω σαν fan της σειράς cod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JuSt)InSaNe Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Φίλε ένα θα σου πω mw2=κορυφαίο cod και νορμαλ απαιτήσεις.Όχι σαν το bad company 2 που μου ξεσκισε το σύστημα.Και να σε ρωτήσω Αφού το cod μαπα Γιατί το Vietnam το στρεψανε σε αυτήν την πλευρά;Ίσως Γιατί έχει λεφτά;Το campaign του battlefield όλα τα λεφτά αλλα απο multi epic μαπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Να μου 'λεγες CoD4:MW κορυφαίο, θα έλεγα ναί. Το MW2 είναι το ποιό μικρό cod που έχω παίξει.. Και δυστηχώς το black ops δεν ήταν world at war (αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό).. Σου ξέσκισε το σύστημα..? Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα προσωπικά. Μιλάω μόνο για το campaign μέρος του παιχνιδιού. Γι' αυτό και λέω οτι το MW2 ήταν fail, έδωσαν πάρα πολύ βάση στο online μέρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JuSt)InSaNe Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μα και εγω για το online μέρος σου λέω.Προσωπικά δεν παίρνω Ποτέ παιχνίδι που να μην έχει multi.Άλλωστε τι να το κανείς;Άλλη φάση να μιλάς με φιλαράκια skype και cod και άλλο το campaign.Το battlefield είχε φοβερό campaign best of the rest αλλα μαπα multi.Και επίσης δεν ξέρω τι υπολογιστής έχεις αλλα Άμα παρατηρήσεις όταν στο pc μπαίνουν παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις αργεί η εκκίνηση του υπολογιστή οι εκτέλεση των λειτουργιών.Για αυτο.Τώρα το battlefield συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τα campaign και το πόσο αληθές είναι αλλα το multi μαπα.Για αυτο και στο Vietnam προσπάθησαν να το κάνουν πιο cod.Γιατί τι να το κανείς το campaign Άμα δεν παίζεις με φίλους να πέσει γέλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mallibu Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μετά απο το 4,όλα τα CoD μου δίνουν την ίδια ακριβώς αίσθηση,και τα έχω σκυλοβαρεθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Φοβερό campaign το bc2 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Το battlefield είχε φοβερό campaign best of the rest αλλα μαπα multi Ακριβώς το αντίθετο ισχύει...Αυτό που λες μάλλον στο cod ταιριάζει ( Ok , όχι μούφα το online , αλλά δεν συγκρίνεται με του bc2...) Άμα παρατηρήσεις όταν στο pc μπαίνουν παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις αργεί η εκκίνηση του υπολογιστή οι εκτέλεση των λειτουργιών. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Και επίσης δεν ξέρω τι υπολογιστής έχεις αλλα Άμα παρατηρήσεις όταν στο pc μπαίνουν παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις αργεί η εκκίνηση του υπολογιστή οι εκτέλεση των λειτουργιών Έχω τον υπολογιστή της υπογραφής, φτιαγμένος το 2008 (πέρα απο 2 πραγματάκια τα οποία προστέθηκαν αργότερα, αλλά και αυτά είναι απο το '08). Όντως, αυτό που λές, δεν ισχύει. Απο τη στιγμή που δεν τρέχει το παιχνίδι δεν επιβαρύνει το σύστημα. Κάνε μια ανασυγκρότηση πού και πού, καλό κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Leaked (or fake) υλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Το battlefield είχε φοβερό campaign best of the rest αλλα μαπα multi. Ανάποδα τα λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Όντως τα είπε ανάποδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μα και εγω για το online μέρος σου λέω.Προσωπικά δεν παίρνω Ποτέ παιχνίδι που να μην έχει multi.Άλλωστε τι να το κανείς;Άλλη φάση να μιλάς με φιλαράκια skype και cod και άλλο το campaign.Το battlefield είχε φοβερό campaign best of the rest αλλα μαπα multi.Και επίσης δεν ξέρω τι υπολογιστής έχεις αλλα Άμα παρατηρήσεις όταν στο pc μπαίνουν παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις αργεί η εκκίνηση του υπολογιστή οι εκτέλεση των λειτουργιών.Για αυτο.Τώρα το battlefield συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τα campaign και το πόσο αληθές είναι αλλα το multi μαπα.Για αυτο και στο Vietnam προσπάθησαν να το κάνουν πιο cod.Γιατί τι να το κανείς το campaign Άμα δεν παίζεις με φίλους να πέσει γέλιο. Προφανώς δεν έχεις ξαναπαίξει Battlefield πριν το BC2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JuSt)InSaNe Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Όντως δεν έχω παίξει battlefield πριν το bc2 αλλα πείτε μου τι το καλο έχει το online του bc2 που σας άρεσε τόσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Εμένα προσωπικα μου αρέσει η ομαδικότητα (αν έχεις παρέα που παίζετε μαζί με skype κλπ. ένα squad μπορεί να κάνει τη διαφορά) , τα διαφορετικά classes , τα οχήματα κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα