Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις έπαιξα 2-3 πίστες.Το παιχνίδι γενικά καλό και γρήγορο.τα γραφικά βέβαια 2-3 χρόνων.Αν εξαιρέσεις τα μοντέλα και τις εκρήξεις που είναι πολύ καλά, τα υπόλοιπα ψιλοχάλια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 758
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν φταίει ο CPU και' γω με τέτοιο CPU είμαι και έχω 100+ FPS..

Είπαμε έχει Bug το Game και σε μερικούς ''βάζει'' Cap στα 45 FPS.

Bug λογω της "εκδοσης" λές, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα; Οχι πως με ενδιαφέρει για το παιχνίδι,απλά να δώ μήπως υπάρχει πρόβλημα στο πισί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεχρι τωρα εχω παιξει το κρακαρισμενο, θα το αγορασω ομως, μην με ρωτατε γιατι

εχω την εντυπωση οτι ψιλοκολλαει. εχω καλο pc intel core i7 920 2.7ghz, 11 gb ram, ati radeon hd 4850 1gb (θα την αλλαξω το καλοκαιρι μαλλον)

και στο μενου μου κολλαει λιγο. παλευεται ομως. τα γραφικα ειναι λιγο βελτιωμενα απο το mw2 αλλα ειναι πιο σκοτεινα. λες και εχει γινει darkside

το side το mw3. παντως δεν ειναι και τοσο καλα τα γραφικα, ηθελαν δουλιτσα ακομα και με αυτη την μηχανη.

η ιστορια μπαινει πολυ αποτομα. σε βαζει σε 3-4 τελειες πιστες στην αρχη, οτι βλεπαμε σε βιντεακια και μενεις μακακας. δεν υπαρχει tutorial που σημαινει οτι για να παιξεις mw3 πρεπει να εχεις παιξει και τα υπολοιπα. αντε γεια 13χρονα noobakia. το gameplay... ε... ενταξει. ειναι πολυ γρηγορος ο χειρισμος

τρεχεις και ειναι λες και εχεις marathon pro και lightweight pro. ακομα και σε prone εξακολουθει να πηγαινει πολυ γρηγορα ο παικτης. καμια σχεση με το mw2. στα intro βιντεακια πριν απο καθε πιστα εχει μια δοση απο black ops.

δεν λεω οτι ειναι και το καλυτερο αλλα ειναι οκ. πιστευω οτι επειδη εκλεισε ο κυκλος του modern warfare μαλλον

καθως σκοτωθηκε ο makarov

ηθελαν να διασφαλησουν οτι θα γινει καλο και θα εχει στοιχεια απο τα 2 προηγουμενα ωστε να ειναι ενα ολοκληρωμενο single και multiplayer. δεν ηθελαν να ρισκαρουν

και για να λεμε την αληθεια κανεις δεν θα ηθελε mw3 με τα γραφικα του black ops

Επεξ/σία από gavros10

http://cdkeysmarket.com/buy-call-of-duty-modern-warfare-3-cd-key

Αυτό;

Επειδή θα αγοραστεί για 2 steam accounts, μπορεί να ενεργοποιηθεί το key αυτόματα με κάποιον τρόπο ή θα χρειαστώ username και password;

ναι αυτο. το παιχνιδι το ενεργοποιεις μονος σου, οπως σου λεει τις οδηγιες. τις ακολουθεις και δεν εχεις κανενα προβλημα.

μολις το ενεργοποιησεις, και πριν το κατεβασεις, διαλεγεις αγγλικα σαν γλωσσα του παιχνιδιου απο το library και το κατεβαζεις κανονικα στα αγγλικα.

ναι αυτο. το παιχνιδι το ενεργοποιεις μονος σου, οπως σου λεει τις οδηγιες. τις ακολουθεις και δεν εχεις κανενα προβλημα.

μολις το ενεργοποιησεις, και πριν το κατεβασεις, διαλεγεις αγγλικα σαν γλωσσα του παιχνιδιου απο το library και το κατεβαζεις κανονικα στα αγγλικα.

Είναι οκ από θέμα εμπιστοσύνης; Γιατί βλέπω αναφέρουν:

After buying Modern Warfare 3 key SEND US YOUR Steam login and pass, and WE activate Modern Warfare 3 game for YOU.

Είναι οκ από θέμα εμπιστοσύνης; Γιατί βλέπω αναφέρουν:

δεν χρειαζεται να το στειλεις, σου δινει οδηγιες και μπαινεις σε proxy server Και το ενεργοποιεις μονος σου, ετσι εκανα εγω.

Με το Pass γινεται, σαν εναλλακτικη. βαζεις ενα pass της πλακας και το ενεργοποιουν και το ξαναλλαζεις..

το τερματισα μου πηρε 5 ωρες κ ειχα πατησει κ pause καποιες στιγμες,βεβαια δεν ξερω αν μετραει ο χρονος στο pause,

βασικα ξενερωσα που

πεθανε ο soap κ γενικα ολοι οι καλοι sandman,yuri ktl,αλλα ποιο πολυ για τον soap γιατι ηταν βασικος απο το πρωτο mw

επισης δειτε κ την φωτο που δειχνει μετα τα credits

απο οτι διαβασα και καταλαβα οποιος δεν εχει παιξει το modern warfare 2 δεν θα μπορει να παιξει αυτο,εινα αληθεια?εγω επαιξα και τερματισα το black ops.

ξεκιναει απο εκει που τερματιζει το mw2 βασικα πρεπει να εχεις παιξει κ το mw1 να ξερεις ιστορια χαρακτηρες ktl κ στο mw3 δειχνει ιστορια απο το mw1 αρα πρεπει να τα εχεις παιξει ολα για να ξερεις τι γινεται

μπορεις να το παιξεις εκτος και αν εισαι μικρος και δεν σε νοιαζει

για παραδειγμα ο ξαδερφοσ μου το αγορασε, εσκασε 100 ευρω πηρε και το mw2 απο το steam αλλα δεν εχει παιξει κανενα. δεν τον νοιαζει, ειναι ηλιθιος οποτε....

αρχες δεκμβριου θα αγορασω το 2 απο το πλαισιο,μαλλον το 1 θα το παρω απο τον θειο.15 χρονων ειμαι αλλα μου αρεσουν πολυ τα πολεμικα παιχνιδια και οτι αγορασα το εχω τερματισει 2-3 φορες αλλαζοντας φυσικα την δυσκολια.

αρχες δεκμβριου θα αγορασω το 2 απο το πλαισιο,μαλλον το 1 θα το παρω απο τον θειο.15 χρονων ειμαι αλλα μου αρεσουν πολυ τα πολεμικα παιχνιδια και οτι αγορασα το εχω τερματισει 2-3 φορες αλλαζοντας φυσικα την δυσκολια.

ενταξει, σε καλη ηλικια εισαι. αμα ησουν 12χρονων θα ηταν το προβλημα

παιξε πρωτα το 1 ομως και μετα το 2 για να καταλαβεις τι γινεται

παιδες , μπορει να μου πει καποιος ο οποιος το αγορασε αν αξιζει το multiplayer? εχω το 2 και επειδη το single δεν με πολυνοιαζει ηθελα να μαθω αν αξιζουν τα ευρωπουλα προκειμενου να παιζω multi (αλλιως και το 2 μια χαρα ειναι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...