Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Το εβαλα κι εγώ το παιχνίδι,απο περιέργεια κυρίως,μιας και βλέπω πως γινεται μεγάλος ντορος... Συμπαθητικό. Ομορφα γραφικά και όχι ιδιαίτερα βαρύ. Με όλα φουλ,στο σύστημα της υπογραφής μου σε 1920Χ1200 έχει περίπου 43-45 fps. Μια χαρά για κάρτα γραφικών 2ετίας. Πολύ χαμηλά τα FPS που έχεις για το σύστημά σου.. Edit: Τα όμορφα γραφικά που τα είδες ? Τίγκα στις χαμηλές υφές είναι..Μόνο τα μοντέλα είναι καλούτσικα.... Παιδιά μια ερώτηση ενώ παίζω το παιχνίδι μου βγάζει ένα error που λέει ότι το buffer είναι γεμάτο και σταματάει τι μπορώ να κάνω? Είσαι στην πίστα που προχωράς στο δρόμο μαζί με το Τανκ ? Εάν ναι, μην συνεχίζεις στο δρόμο, μπες στο κτίριο μέσα από το παράθυρο που είναι στα δεξιά σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Το εβαλα κι εγώ το παιχνίδι,απο περιέργεια κυρίως,μιας και βλέπω πως γινεται μεγάλος ντορος... Συμπαθητικό. Ομορφα γραφικά και όχι ιδιαίτερα βαρύ. Με όλα φουλ,στο σύστημα της υπογραφής μου σε 1920Χ1200 έχει περίπου 43-45 fps. Μια χαρά για κάρτα γραφικών 2ετίας. Όντως, πολύ χαμηλά. Εδώ εγώ στο MW2 έβγαζα 60+ FPS (1080p, full, noAA), και αμφιβάλλω αν αυτό είναι πιο βαρύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Κάπου διάβασα ότι υπάρχει ένα Bug όπου σε κρατάει στα ~45FPS.. Και λένε ότι είναι από την έκδοση του θείου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Τι θα πει αυτο ρε μάστορα ? Μίλα Ελληνικα.. καμια απαντηση??? με το elite τι γινεται? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2011 από kinitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Το σινγκλ του,αξιζει; Στο μοντερν γουορφερ μονο η εκστρατεία αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Πολύ χαμηλά τα FPS που έχεις για το σύστημά σου.. Edit: Τα όμορφα γραφικά που τα είδες ? Τίγκα στις χαμηλές υφές είναι..Μόνο τα μοντέλα είναι καλούτσικα.... στα μοντέλα αναφερόμουν,σόρρυ... Χμμ τεράστια διαφορά στα fps, εάν ισχύει φυσικά ο πίνακας αυτός. Τα έχω όλα στο φουλ, σε παρόμοια ανάλυση (Χ1200) Τώρα τις πταίει, δε γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ο cpu το πιο πιθανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δεν φταίει ο CPU και' γω με τέτοιο CPU είμαι και έχω 100+ FPS.. Είπαμε έχει Bug το Game και σε μερικούς ''βάζει'' Cap στα 45 FPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 6.5 εκατομμύρια πωλήσεις την ημέρα κυκλοφορίας (400 εκ. δολλάρια).. Ετοιμαστείτε για MW4,5,6,7.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piomenos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Κυκλοφορεί εκεί ''έξω'' ένα fix για το πρόβλημα που συζητάτε .Το αντιμετώπιζα και εγώ αλλά τώρα όλα οκ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Με μια απλή αναζήτηση το βρήκα. Thanks πάντως που το ανέφερες οτι υπάρχει κάτι σχετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbara1980 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Υπάρχει περίπτωση να αγοραστεί μέσω internet ( steam ίσως; ) ΜΟΝΟ το key για πιο οικονομικά; Αν ναι, από που; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gilardino Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 δες εδω http://www.dlcompare.com/games/modern-warfare-3-207 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 εγω το πηρα απο εδω http://cdkeysmarket.com/ και δεν εχω κανενα προβλημα. ουτε το patch για τα αγγλικα δεν χρειαστηκε να βαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbara1980 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 εγω το πηρα απο εδω http://cdkeysmarket.com/ και δεν εχω κανενα προβλημα. ουτε το patch για τα αγγλικα δεν χρειαστηκε να βαλω http://cdkeysmarket.com/buy-call-of-duty-modern-warfare-3-cd-key Αυτό; Επειδή θα αγοραστεί για 2 steam accounts, μπορεί να ενεργοποιηθεί το key αυτόματα με κάποιον τρόπο ή θα χρειαστώ username και password; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα