Intruder7s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αυτο που ελεγα δηλαδη. Ενα expansion του 2. Αν το βρω στα 20-25 ευρα θα το παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αυτό ακριβώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 θα κλαψω, δεν γινεται θελω και εγω το mw3, μαμω τα λεφτα μου. 20 ευρω θελω ακομα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 παντως εγω φιλε μου 20 ευρω το πηρα και παιζει μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 παντως εγω φιλε μου 20 ευρω το πηρα και παιζει μια χαρα δεν εχω πιστωτικες και τετοια και θελω να παρω και το κουτακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 http://www.expreview.com/17493-6.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 άρα απο ότι βλέπω απο τα διαγράμματα μάλλον δε θα έχουν κάνει καμία αλλαγή όσον αφορά τα γραφικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 γιατι εγω (και στο black ops ειπα το ιδιο) εχω το ιδιο συστημα με το τελευταιο γραφημα με 5870 1g και ολα τα υπολοιπα ιδια και παντα κολημενο στα 91 fps.και εδω δειχνη μεσο ορο 133 τι γινεται???εγω λεω οτι μας δουλευουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 γιατι εγω (και στο black ops ειπα το ιδιο) εχω το ιδιο συστημα με το τελευταιο γραφημα με 5870 1g και ολα τα υπολοιπα ιδια και παντα κολημενο στα 91 fps.και εδω δειχνη μεσο ορο 133 τι γινεται???εγω λεω οτι μας δουλευουν Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το v-sync? Πόσα hz είναι η οθόνη σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Είπαμε οι άνθρωποι μοντάρουν ακόμα την quake 3 engine (μηχανή του 1999) http://en.wikipedia.org/wiki/IW_engine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 vsync ειναι off 60hz ειναι tft και σχεδον ολες εκτος τις 3d ειναι εκει αλλα δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση η αναλυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xanoumi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 απιτησεις υπολογιστη ξερουμε που χρειαζεται για να παιξει το παιχνιδι...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Πρέπει να έχει Cap το παιχνίδι στα 91 FPS. Τόσο ήταν και στο Black Ops αν θυμάμαι καλά.. χαχα. (Low, Medium, High, Extra, Native.) Native is better than extra for image quality seta r_imageQuality "0" (Το βάζουμε 0 από το CFG) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 vsync ειναι off 60hz ειναι tft και σχεδον ολες εκτος τις 3d ειναι εκει αλλα δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση η αναλυση Βασικά αν είχες vsync ενεργό θα σε κλείδωνε στα όσα hz είναι η οθόνη σου για να μην έχεις tearing. Τεσπα, 90fps είναι υπεραρκετά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το ψάχνεις. Με τα 60 hz της οθόνης σου, έτσι και αλλιώς δεν αξίζει να πας για παραπάνω από 60 fps. Θα έχεις τρελό tearing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα