Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 758
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδες, ξερει κανεις τιποτα για το τουρνουα? ειχαν πει οτι πρεπει ν'αγορασεις mw3 με ελληνικη σημαια ωστε να παρεις μερος, ισχυει? στη καινουρια ανακοινωση δε γραφει κατι τετοιο, τελικα τι γινεται?

Δημοσ.

δεν ξερω ρε γαμωτο. εγω θελω να παω στο τουρνουα αλλα δεν εχω λεφτα να παρω το παιχνιδι, και δεν ξερω και ποτε διεξαγεται

μαλλον θα υπαρχουν πληροφοριες στο κουτι

Δημοσ.

η ανακοινωση που ειδα ελεγε 12/11 στα mall (για αθηνα), εν τω μεταξυ βρηκα να το αγορασω αυριο αλλα δεν ξερω αν θα χει ελληνικη σημαια και δεν ξερω τι να κανω

Δημοσ.

θα ειναι μόνο για κονσόλες να υποθέσω για ποιο εύκολο στήσιμο?η για πισια που είναι τα μόνα που πρέπει να βγαίνουν τέτοια παιχνίδια??? :P

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά δεν το έχω παίξει ακόμα το MW3 αλλά αυτό είναι το πιό αστείο βιντεάκι που έχω δει ποτέ σχετικά Call of Duty και δείχνει την εμπειρία

ενός τύπου που παίζει το Single Player - Mission Mode του MW3.

Καλή διασκέδαση - εγώ έκλαιγα από τα γέλια!

http://www.youtube.com/watch?v=uWpxbk10uTY

Δημοσ.

Δεν είναι απο το campaign αυτό το πράγμα. Just sayin' αν και το βιντεάκι έχει fun :P

Btw το campaign παραείναι μικρό και εύκολο.

Κινηματογραφικό μέν αλλα σαν dlc για το mw2.

Ακόμα και στο veteran το παιχνίδι βγαίνει σε ελάχιστη ώρα.

Τώρα το Multi είναι άλλου παπα ευαγγέλιο.

Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια, κανεις δεν το δοκιμασε χθες??

Τα συναισθηματα ειναι απο εμενα αναμεικτα. Το παιχνιδι ειναι ενα βελτιωμενο mw2. Ομορφοι χαρτες, μικροι αλλα με δαιδαλωδεις, με αποτελεσμα να υπαρχει δραση σε πολλα επιπεδα. Πολλες λεπτομερειες στους χαρτες και πολυ αισθηση COD κατα την διαρκεια της καθε μαχης.

Τα γραφικα ομως ειναι πολυ μετρια. ο ηχος ακομα χειροτερος. Το παιχνιδι σε αυτο το θεμα μου θυμιζει την σειρα FIfa. Εκαναν το ονομα και τα ξινουν πλεον. Η συγκριση με το bf3 απλα δεν υπαρχει. Φυσικα αυτο εχει ενα καλο, μια και το παιχνιδι ειναι παρα πολυ ελαφρυ, με μετριους τετραπυρηνους θα τρεχει τελεια. Επισης ειναι τελειως αψεγαδιαστο, ανεβηκα χθες γρηγορα γρηγορα 25 lvl και δεν συναντησα ουτε ενα bug.

Λεπτομερειες για το gameplay μην περιμενετε πολλες. Τα... ρωσικα μου δεν βοηθανε καθολου, και ετσι εκτος απο τα βασικα (controls, classes, attachments) τα υπολοιπα τα αφηνα στην τυχη :mrgreen:

Εν τελει, το παιχνιδι ειναι ενα καλο upgrade του COD MW2. οι hatters θα το λιωσουν λογω της ελειψης γραφικων, οι αμφιβολοι μαλλον θα πανε προς το bf3 οπου θα τους διαλυουν ασχετοι sniper και ελικοπτερα, αλλα τουλαχιστον θα βλεπουν πανεμορφα την αντανακλαση του ηλιου στον νερο καθως θα πεφτουν νεκροι, ενω οι Lovers θα το αγαπησουν.. αν και μεσα τους θα ζηλευουν λιγο το αντιπαλο στρατοπεδο ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...