Insignificant Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το πλέον "ηρωικό" fail στο marketing της Activision: MW3: Offers Free XP Boosts via Snack Promotion* *(Για τις μάρκες Doritos και Mountain Dew). Ακολουθεί το δρόμο που χάραξε η ΕΑ συνδυάζοντας τα Kit shortcut για BC2 και το Dr.Pepper DLC για το Shift 2
vlachaquito Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 παιδια, παιζει τπτ pre order μονο το cd-key οπως εγινε με το black ops?? εγω το ειχα κανει απο το http://gamekeystore.net/newstore/ και δεν ειχα κανενα προβλημα. ξερετε εσεις καποιο αλλο??
Toufas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 παιδια, παιζει τπτ pre order μονο το cd-key οπως εγινε με το black ops?? εγω το ειχα κανει απο το http://gamekeystore.net/newstore/ και δεν ειχα κανενα προβλημα. ξερετε εσεις καποιο αλλο?? ειναι εμπιστο αυτο το site? η τιμη του bf3 ειναι πολυ καλη
vlachaquito Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ναι, εγω τουλαχιστον πηρα περυσι το black ops και δεν ειχα κανενα προβλημα, το επαιζα μονο ονλαιν. μαλιστα το παιχνιδι αρχισα να το κατεβαζω πιο νωρις απο τους αλλους μια και το ξεκλειδωσαν πιο πριν στην ρωσσια
gavros10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 θα το προπαραγγειλετε; εγω δυστυχως φετος οχι ακομα γιατι δεν εχω λεφτα
JohnVani18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μπά, δεν κάνω πάλι το ίδιο λάθος.. Πρώτα του θείου και μετά αν αξίζει/μ' αρέσει, ευχαρίστως. υγ : έχω ένα ποσό στην άκρη, αλλά όταν έρχεται Uncharted3, το CoD δεν το σκέφτεσαι κάν!!
gavros10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μπά, δεν κάνω πάλι το ίδιο λάθος.. Πρώτα του θείου και μετά αν αξίζει/μ' αρέσει, ευχαρίστως. υγ : έχω ένα ποσό στην άκρη, αλλά όταν έρχεται Uncharted3, το CoD δεν το σκέφτεσαι κάν!! εγω δεν παιζω ps3 πια. το εχω παρατησει. εχω τα gow1-2-3 και δεν τα εχω τερματισει για το cod δεν σκεφτομαι να μην το παρω. θα πρεπει να ειναι σαν το black ops με εκεινο το lag για να μην το παρω
JohnVani18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Έχεις ps3 και δεν το εκμεταλλεύεται? Τι να πώ.. Γούστα..
vlachaquito Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 in activision we trust.. γιατι αν ειναι σαν το black ops, τοτε θα κλαιω τα λεφτακια μου..
JohnVani18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Αν κάνεις trust την activision.... Άστο.. Να εύχεσαι να είναι καλή η "ανανεωμένη" Infinity Ward μπάς και κάνουν τη δουλειά του CoD4 και αξίζει.
gavros10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 πηρα το ps3 τα χριστουγεννα που περασαν και εχω να παιξω απο τοτε! και εχω δωσει 150 ευρω σε παιχνιδια ο βλακας
JohnVani18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Τι να πούμε κι εμείς που έχουμε καμιά 15αριά παιχνίδια..? Αλλά το πολύ να χαλάσαμε 200€ για όλα.
zazik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Call of duty να είναι , και δεν κλαίω τα λεφτά μου... Δεν μπορώ , δεν μπορώ να παριμένω.....!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα