gavros10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 παντως εγω θα περιμενω να βγει cd-key. με το black ops δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα, και το παιχνιδι το επαιξα (που λεει ο λογος παιξιμο με τα απιστευτα λαγκ) 2 ωρες πριν απο την επισημη κυκλοφορια (λογω ρωσικης εκδοσης ) ναι τα ξερω αυτα τα ρωσικα κλειδια με 15 ευρω τα αγοραζες για το mw2 αλλα οταν ειχε free weekend σε μαμαγε με την γλωσσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 κανενα απολυτως προβλημα δεν ειχα, με το patch που βγαζουν λιγες ωρες μετα διορθωνουν τα παντα. ελπιζω να εχουμε τα ιδια και εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Θα βγεί steelbook αποκλειστηκά για την σειρά Modern Warfare. Θα πωλείται σκέτο (για να βάλετε τα δισκάκια σας) στα 10€. Προσωπικά με έψησε άσχημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Θα βγεί steelbook αποκλειστηκά για την σειρά Modern Warfare. Θα πωλείται σκέτο (για να βάλετε τα δισκάκια σας) στα 10€. Προσωπικά με έψησε άσχημα!! Κάτι μου θυμίζει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 ελα μου ντε που δεν εχω το mw1. το mw2 που ειναι 2 dvd που θα χωρεσουν αν βαλεις αλλο 1 του mw1 και αλλο 1-2 του mw3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικά αυτή η θήκη στις φώτο θα είναι για κονσόλες. Για pc θα έχει και κάποιο διπλό slot για να βάζεις και τα δύο του MW2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικά αυτή η θήκη στις φώτο θα είναι για κονσόλες. Για pc θα έχει και κάποιο διπλό slot για να βάζεις και τα δύο του MW2. οκ τοτε. ξερουμε ποσα dvd θα ειναι το mw3? παραδοσιακα τα καλα παιχνιδια ειναι πανω απο 2 dvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Συνήθως τα καλά παιχνίδια πάνε με το κιλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 @gavros10 Πιστεύω ένα θα είναι και αυτό (και το εύχομαι κι όλας..). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο e-shop κάτι σαν και αυτό http://www.gamekeystore.net/store/steam-games που όταν βγει με το καλό το game να μπορούμε να αγοράσουμε μόνο το κλειδί???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 απο εκει ειχα αγορασει εγω, μια χαρα κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 @gavros10 Πιστεύω ένα θα είναι και αυτό (και το εύχομαι κι όλας..). γιατι το ευχεσαι; καλυτερα να ειναι 2 για να ειναι πιο ολοκληρωμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Το οτι ένα παιχνίδι έχει παραπάνω δισκάκια δεν σημαίνει οτι είναι πιο ολοκληρωμένο. Και το εύχομαι γιατί δεν έχω όρεξη να αλλάζω δισκάκια εν ώρα εγκατάστασης (και για άλλους λόγους), λές και είμαστε στο '98 και παίζουμε FF7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Το οτι ένα παιχνίδι έχει παραπάνω δισκάκια δεν σημαίνει οτι είναι πιο ολοκληρωμένο. Και το εύχομαι γιατί δεν έχω όρεξη να αλλάζω δισκάκια εν ώρα εγκατάστασης (και για άλλους λόγους), λές και είμαστε στο '98 και παίζουμε FF7. το ξερα οτι σε αυτο θα κολλαγες. αν ειναι το παιχνιδι να ειναι καλυτερο με 2 δισκακια χαλαλι του θα σηκωθω απο την καρεκλα 2 φορες, και τι εγινε; αμα ειναι να τα σπαει το παιχνιδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το πλέον "ηρωικό" fail στο marketing της Activision: MW3: Offers Free XP Boosts via Snack Promotion* *(Για τις μάρκες Doritos και Mountain Dew). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα