JohnVani18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 τι λεγαμε παιδια; ... Φιλαράκο, το αν το ζηλεύω/μισώ ή όχι, φένεται απο τις αγορές μου. Αν ήμουν κομπλεξικός fanboy σαν εσένα, δεν υπήρχε περίπτωση να αγόραζα όλη τη σειρά. Γίνε ρεαλιστής και παίξε τίποτα άλλο πέρα του CoD. Υπάρχουν πολλοί ανώτεροι τίτλοι, ξεκόλλα απο την ίδια πατάτα που σου πετάει η activision κάθε χρόνο και δοκίμασε τίποτα διαφορετικό, δεν θα σου κάνει κακό, αντιθέτως θα σου ανοίξουν τα μάτια τα οποία είναι μολισμένα με γραφικά του '07 και ακριβώς το ίδιο gameplay. υγ : έτσι.. σκάσε κάθε χρόνο το 50αρι και άλλα 60 για τα dlc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ... Φιλαράκο, το αν το ζηλεύω/μισώ ή όχι, φένεται απο τις αγορές μου. Αν ήμουν κομπλεξικός fanboy σαν εσένα, δεν υπήρχε περίπτωση να αγόραζα όλη τη σειρά. Γίνε ρεαλιστής και παίξε τίποτα άλλο πέρα του CoD. Υπάρχουν πολλοί ανώτεροι τίτλοι, ξεκόλλα απο την ίδια πατάτα που σου πετάει η activision κάθε χρόνο και δοκίμασε τίποτα διαφορετικό, δεν θα σου κάνει κακό, αντιθέτως θα σου ανοίξουν τα μάτια τα οποία είναι μολισμένα με γραφικά του '07 και ακριβώς το ίδιο gameplay. υγ : έτσι.. σκάσε κάθε χρόνο το 50αρι και άλλα 60 για τα dlc.. ... το black ops το ειχα προ-παραγγειλει. μου το εφεραν 2 μερες αφου βγηκε, fu^#$#@ e-shop δεν εχω παιξει. ειναι τοσο μεγαλη παπαρα που το σιχαινομαι, δεν γινετε καποιοι να παιζουν black ops δεν το βρισκω λογικο το modern warfare 1 ηταν το πρωτο cod Που επαιξα οταν βγηκε περιπου. καλο ηταν. το mw2 ηταν μια πολυ βελτιωμενη εκδοση του με ανωτερα γραφικα, καινοτομιες και διαφορα αλλα. το single του ηταν επικο. το mw3 παει να γινει μια συνδυασμενη εκδοση αυτων των 2. εχουν μαζεψει ολα τα καλα πραγματα απο το 1 και το 2 και θελουν να τα ενσωματωσουν στο 3 ωστε να φτιαξουν το απολυτο. θα εχει και καινουργια πραγματα φυσικα. αυτο νομιζω εγω δεν ξερω πως θα ειναι το gameplay και ολα αυτα αν δεν το παιξω αλλα μεχρι τωρα με αυτα που εχω δει καλουτσικο φαινεται (εχω καποιες ενστασεις οπως καταλαβες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ... το black ops το ειχα προ-παραγγειλει. μου το εφεραν 2 μερες αφου βγηκε, fu^#$#@ e-shop δεν εχω παιξει. ειναι τοσο μεγαλη παπαρα που το σιχαινομαι, δεν γινετε καποιοι να παιζουν black ops δεν το βρισκω λογικο το modern warfare 1 ηταν το πρωτο cod Που επαιξα οταν βγηκε περιπου. καλο ηταν. το mw2 ηταν μια πολυ βελτιωμενη εκδοση του με ανωτερα γραφικα, καινοτομιες και διαφορα αλλα. το single του ηταν επικο. το mw3 παει να γινει μια συνδυασμενη εκδοση αυτων των 2. εχουν μαζεψει ολα τα καλα πραγματα απο το 1 και το 2 και θελουν να τα ενσωματωσουν στο 3 ωστε να φτιαξουν το απολυτο. θα εχει και καινουργια πραγματα φυσικα. αυτο νομιζω εγω δεν ξερω πως θα ειναι το gameplay και ολα αυτα αν δεν το παιξω αλλα μεχρι τωρα με αυτα που εχω δει καλουτσικο φαινεται (εχω καποιες ενστασεις οπως καταλαβες) Ποια ανώτερα γραφικά; Ποιες καινοτομίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Παίζω cod τα τελευταία 5 χρόνια, πραγματικά το cod 4 ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του.... μέχρι και πριν λίγους μήνες έλιωνα για αρκετές ώρες...Δεν μπορώ να πω οτι συμβαίνει το ίδιο και με το MW2 . Το MW3 δεν έχει το κάτι που θα κάνει την τρελή διαφορά με το προηγούμενο αλλά όπως και να το κάνουμε σαν στιλ-κίνηση δεν συγκρίνεται με το BF2-3 ας έχουν τα τρελά γραφικά και δεν ξέρω τι άλλο.... *** Εγώ θέλω να μπαίνω πλέον για 1 ωρίτσα να παίζω 10 games να τρελαίνω κόσμο, να κλαίγονται οτι και καλά έχω wh και να την κάνω*** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ποια ανώτερα γραφικά; Ποιες καινοτομίες; απο το cod 4 στο cod 6 λεω. τα γραφικα στο 6 ειναι πολυ καλυτερα το mw3 εχει καινοτομιες, αυτο με τα killstreak, το καλυτερο spec ops, τα καινουργια εξαρτηματα, τα πραγματα που εχουν βαλει apo to black ops theater και αλλα. ειναι το πιο ολοκληρωμενο cod που θα εχει βγει ποτε Παίζω cod τα τελευταία 5 χρόνια, πραγματικά το cod 4 ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του.... μέχρι και πριν λίγους μήνες έλιωνα για αρκετές ώρες...Δεν μπορώ να πω οτι συμβαίνει το ίδιο και με το MW2 . Το MW3 δεν έχει το κάτι που θα κάνει την τρελή διαφορά με το προηγούμενο αλλά όπως και να το κάνουμε σαν στιλ-κίνηση δεν συγκρίνεται με το BF2-3 ας έχουν τα τρελά γραφικά και δεν ξέρω τι άλλο.... *** Εγώ θέλω να μπαίνω πλέον για 1 ωρίτσα να παίζω 10 games να τρελαίνω κόσμο, να κλαίγονται οτι και καλά έχω wh και να την κάνω*** εγω το επαθα αυτο απο το mw2 στο black ops. bo δεν μπορουσα να παιξω, δεν με τραβουσε. νομιζω οτι υπερ-συνηθισα το mw2 τα battlefield για μενα θελουν ακομα δουλεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε εσυ παιζει να εισαι ο πιο σωστος εδω μεσα ολοι οι αλλοι ειναι.... κοιτα ας πουμε το μηνυμα του απο πανω. τι να πω εκει. αμα του πω ελα να παιξουμε θα με πει nooba και οτι θα βαλω cheat και τετοιες βλακειες. αν του δειξω τα στατιστικα μου παλι δεν θα πειστει. ενταξει τι να πω φιλε xlapatsa εχεις παιξει mw2 κρακαρισμενο; το steamless εννοω alterIW κρακαρισμενο αυτο επαιζα και εγω... σιγα μην τους εδινα και λεφτα ! μονο το cod 4 αγορασα ! cheater και νουμπα δεν λεω κανεναν φαινεται ποιος ειναι και ποιος οχι ποιος παιζει καλα και ποιος οχι.... DonZouaN με λεγανε..... βρειτε μου τις τρανταχτες διαφορες http://www.youtube.com/watch?v=uBWD8Zane6A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 alterIW κρακαρισμενο αυτο επαιζα και εγω... σιγα μην τους εδινα και λεφτα ! μονο το cod 4 αγορασα ! cheater και νουμπα δεν λεω κανεναν φαινεται ποιος ειναι και ποιος οχι ποιος παιζει καλα και ποιος οχι.... DonZouaN με λεγανε..... βρειτε μου τις τρανταχτες διαφορες http://www.youtube.com/watch?v=uBWD8Zane6A θες να μου πεις οτι ειναι ολα ιδια; πλακα μας κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 βρειτε μου τις τρανταχτες διαφορες http://www.youtube.com/watch?v=uBWD8Zane6A τέρμα low settings είναι αυτά? damn... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 τέρμα low settings είναι αυτά? damn... χαχαχαχα ποιος ξερει ρε συ...παντος δεν διακρινω τις τρελες διαφορες το ιδιο παιχνιδι σερβιρεται ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 οτι θελει βλεπει ο καθενας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι γεγονός ότι δεν ανήκουμε εδώ, εκτός αν γίνεται σωστή συζήτηση περί του MW3 και όχι σύγκριση. Στο τέλος όμως, εκεί φτάνει το θέμα. Αν κάποιος γουστάρει COD, ας παίξει COD. Αν κάποιος γουστάρει BF, ας παίξει BF. Αν κάποιος γουστάρει και τα 2, ας παίξει και τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδη καποιοι δεν βαζουν μυαλο αν αναφερουν το BF σε αυτο το τοπικ θα ξαναγυρισουν στο φορουμ μαζι με το BF4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Για όσους ενδιαφέρονται για το codmw3 και δεν θέλουν να σκάσουν άπειρα φράγκα: με τις σημερινές ισοτιμίες: http://www.direct2drive.co.uk/2/11289/product/Buy-Call-of-Duty:-Modern-Warfare-3-Download?hph στα 45,31€ και http://www.gametap-shop.com/buy-download-pc-games/Call-of-Duty%28R%29:-Modern-Warfare%28R%29-3-2105-38.html στα 42,51€ @privateer έγινε,με συγχωρείτε πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια πιστευω οτι και ενα ελληνικο μαγαζι στην καλιθεα θα το εχει περιπου 45 ευρω οπως ειχε γινει και περσυ με το black ops Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 παντως εγω θα περιμενω να βγει cd-key. με το black ops δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα, και το παιχνιδι το επαιξα (που λεει ο λογος παιξιμο με τα απιστευτα λαγκ) 2 ωρες πριν απο την επισημη κυκλοφορια (λογω ρωσικης εκδοσης ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα