gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 σιγα τα ωά expert. σουφρώσαμε με τις 50 ψωρομερες played σου. μαρεσει που εκατσες και εκανες τις πραξεις για να δεις ποσες μερες απο την ζωη μου εχω χασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Πολλές πράξεις είναι το 1200 / 24 βρε συ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 για διδακτορικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ουφ δεν αντεχω ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ουφ δεν αντεχω ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ *Περιμένω να δω πότε θα φουντάρεις από το παράθυρο. * Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ξερετε τι. νομιζω οτι δεν μπαινω στον κοπο να επιχειρηματολογησω γιατι εχω πανω απο 1200 ωρες mw2, ειμαι ειδικος, ξερω τα παντα γυρω απο το παιχνιδι και ειναι το αγαπημενο μου. μετα απο 2 χρονια που παιζω εχω μαθει τα παντα για τα call of duty σε σημειο που νομιζω οτι τους απαξιω ολους οταν λενε αστοχα πραγματα ενω δεν ξερουν. και ψιλονευριαζω γιατι προσβαλουν το παιχνιδι μου ενω δεν ξερουν καποια πραγματα νομιζω οτι αυτη ειναι η απαντηση. ελπιζω να σας καλυψα πιστευω οτι αν δεν υπαρχει ενα προβλημα με τα killstreak και τις class για το οποιο υποψιαζομαι τοτε το παιχνιδι παει για best seller μεσα σε 1 μηνα το πολυ και το θεωρεις καψιμο εσυ αυτο ? 1200 ωρες νομιζεις οτι ειναι πολλες ? αχχχχ που ειναι η εποχη του bf2 που ειχα 3700 και κατι ωρες (~155 ημερες) αλλα στο cod ολοι ετσι ειστε ΨΩΝΑΡΕΣ οταν μπαινω και εγω σε ματς του cod:mw2 γιατι και εκει ειχα καει για λιγο ολο ακουγα εγω ειμαι προ εγω ειμαι προ μεσα στο παιχνιδι απο κατι N00BAΔΕΣ σαν και του λογου σου....εσεις χαλατε τα παιχνιδια που το παιζουν μαστερ του ειδους ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 *Περιμένω να δω πότε θα φουντάρεις από το παράθυρο. * φιλε εσυ παιζει να εισαι ο πιο σωστος εδω μεσα ολοι οι αλλοι ειναι.... κοιτα ας πουμε το μηνυμα του απο πανω. τι να πω εκει. αμα του πω ελα να παιξουμε θα με πει nooba και οτι θα βαλω cheat και τετοιες βλακειες. αν του δειξω τα στατιστικα μου παλι δεν θα πειστει. ενταξει τι να πω φιλε xlapatsa εχεις παιξει mw2 κρακαρισμενο; το steamless εννοω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 μαλιστα. ειπα οτι σε αυτο το topic θα βρω λιγο την ησυχια, θα ψαξω να βρω πληροφοριες για το αγαπημενο μου παιχνιδι. που τετοια τυχη. trolling και ξυλο και αγιος ο θεος. αλλα θα μου πεις, με τετοια νευρα, αγανακτηση και θυμο που κυκλοφορουνε στην κοινωνια μας, ακομα και αν ανοιξω τοπικ με θεμα " αγαπατε αλληλους", μεσα σε 3 σελιδες θα πεφτει το βρισιδι του αιωνα. Πολυ θυμος παιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι γενικά η κόντρα των 2 εταιρειών που έχει περάσει και σε αρκετό κόσμο των 2 παιχνιδιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 κοιτα ας πουμε το μηνυμα του απο πανω. τι να πω εκει. αμα του πω ελα να παιξουμε θα με πει nooba και οτι θα βαλω cheat και τετοιες βλακειες. αν του δειξω τα στατιστικα μου παλι δεν θα πειστει. ενταξει τι να πω Διότι, όπως καταλαβαίνεις, είμαστε όλοι δεκάχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 μαλιστα. ειπα οτι σε αυτο το topic θα βρω λιγο την ησυχια, θα ψαξω να βρω πληροφοριες για το αγαπημενο μου παιχνιδι. που τετοια τυχη. trolling και ξυλο και αγιος ο θεος. αλλα θα μου πεις, με τετοια νευρα, αγανακτηση και θυμο που κυκλοφορουνε στην κοινωνια μας, ακομα και αν ανοιξω τοπικ με θεμα " αγαπατε αλληλους", μεσα σε 3 σελιδες θα πεφτει το βρισιδι του αιωνα. Πολυ θυμος παιδια... και εγω περιμενω εδω μεσα σε αυτο το τοπικ να υπαρχουν ατομα που μονο να εξυμνουν το παιχνιδι και οχι να το χαντακωνουν ολη την ωρα αλλα τι να κανουμε... παντα θα υπαρχουν αυτοι που ζηλευουν το cod Διότι, όπως καταλαβαίνεις, είμαστε όλοι δεκάχρονα. ναι... μα φυσικα, τι λες τωρα. τοσες χιλιαδες μελη ολα δεκαχρονα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι γενικά η κόντρα των 2 εταιρειών που έχει περάσει και σε αρκετό κόσμο των 2 παιχνιδιών. μα δεν μιλαω μονο για εδω. αν δεν ειναι εδω ειναι ολυμπιακος παναθηναικος, ειναι apple-samsung-nokia, ειναι mercedes-bmw οπου και να δεις υπαρχουν διαξιφισμοι, αλλα εδω μιλαμε για καβγαδες... πικρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 μα δεν μιλαω μονο για εδω. αν δεν ειναι εδω ειναι ολυμπιακος παναθηναικος, ειναι apple-samsung-nokia, ειναι mercedes-bmw οπου και να δεις υπαρχουν διαξιφισμοι, αλλα εδω μιλαμε για καβγαδες... πικρα... Πλησιάζει η 2η παρουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 και εγω περιμενω εδω μεσα σε αυτο το τοπικ να υπαρχουν ατομα που μονο να εξυμνουν το παιχνιδι και οχι να το χαντακωνουν ολη την ωρα αλλα τι να κανουμε... παντα θα υπαρχουν αυτοι που ζηλευουν το cod Αφού η ίδια η activision το χαντάκωσε.. Σιγά μην το κάνουμε και Θεώτητα να το προσκηνάμε.. Είπαμε, είμαστε πρόβατα, αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού η ίδια η activision το χαντάκωσε.. Σιγά μην το κάνουμε και Θεώτητα να το προσκηνάμε.. Είπαμε, είμαστε πρόβατα, αλλά όχι και σε τέτοιο βαθμό. τι λεγαμε παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα