Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 758
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για αυτο πληρωνεις 60 και περνεις το premium membership για 1 χρονο μαζι με ολα τα dlc που θα βγουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τπτ δεν δινω. μονο για το παιχνιδι. ειδα και τα dlc toy black ops. τα πιο πεταμενα λεφτα που εχω δωσει. ζητημα να επαιξα τους χαρτες 20 φορες απο τοτε που αγορασα το πρωτο. μακρυα

τπτ δεν δινω. μονο για το παιχνιδι. ειδα και τα dlc toy black ops. τα πιο πεταμενα λεφτα που εχω δωσει. ζητημα να επαιξα τους χαρτες 20 φορες απο τοτε που αγορασα το πρωτο. μακρυα

κοιτα, συγκρινεις ανομοια πραγματα. το black ops δεν εχει καμια σχεση με το modern warfare. οποιο mw και να ειναι

το bo ειναι το χειροτερο cod που εχει βγει ποτε

κοιτα, συγκρινεις ανομοια πραγματα. το black ops δεν εχει καμια σχεση με το modern warfare. οποιο mw και να ειναι

το bo ειναι το χειροτερο cod που εχει βγει ποτε

Ε καλα οχι και ανομοια πραγματα ,τι συγκρινει πατατες με μπιφτεκια ?2 cod συγκρινει ,πιο ομοια πραγματα επειτα ειναι το mw1 με το mw2 που αν θες την γνωμη μου παιζει να εχουν μεγαλυτερες ανομοιοτητες μεταξυ τους ...Για μενα το mw2 και το bo ειναι πανω κατω στο ιδιο επιπεδο .

Αληθεια ξερετε πως θα μπορει καποιος να γραφτει στο elite ?Θα πουλανε καρτες ετησιες συνδρομης?

στο mw3 θα χει κανα οπλο με ανιχνευτη κλανιας,ιδρωτα που θα εντοπιζει τον αντιπαλο απο 312 χιλιομετρα μακρια και θα του εκτοξευει scud?

Σοβαρά τώρα, θίχτηκες που σου είπαν πως τα δυο τελευταία COD είναι ίδια; Κι αν τόσο πολύ θεωρείς άστοχη τη κριτική του αλλουνού γιατί δε προβάλεις κάποιο επιχείρημα;

Για δε μας λες τι έχει αλλάξει απ'το MW και μετά στα παιχνίδια της σειράς; Η μηχανή γραφικών ή μήπως το gameplay;

Προσωπικά πέρα απ'τα καινούρια maps δε βλέπω τίποτα να αλλάζει απ'το ένα παιχνίδι στο άλλο, και κυρίως τίποτα που να δικαιολογεί τα 50€..

Γιατί ρε παιδιά τόσος ντόρος ? μήπως βλέπατε διαφορές στα παιχνίδια 2ου παγκοσμίου πολέμου ? και τότε όλα ίδια απολύτως δεν ήταν? Απλά πρέπει κάποια στιγμή να το πάρουμε απόφαση οτι ο κλάδος έχει κορεστεί.

ξερετε τι. νομιζω οτι δεν μπαινω στον κοπο να επιχειρηματολογησω γιατι εχω πανω απο 1200 ωρες mw2, ειμαι ειδικος, ξερω τα παντα γυρω απο το παιχνιδι

και ειναι το αγαπημενο μου. μετα απο 2 χρονια που παιζω εχω μαθει τα παντα για τα call of duty σε σημειο που νομιζω οτι τους απαξιω ολους οταν λενε αστοχα πραγματα ενω δεν ξερουν. και ψιλονευριαζω γιατι προσβαλουν το παιχνιδι μου ενω δεν ξερουν καποια πραγματα

νομιζω οτι αυτη ειναι η απαντηση. ελπιζω να σας καλυψα

πιστευω οτι αν δεν υπαρχει ενα προβλημα με τα killstreak και τις class για το οποιο υποψιαζομαι τοτε το παιχνιδι παει για best seller μεσα σε 1 μηνα το πολυ

Γιατί ρε παιδιά τόσος ντόρος ? μήπως βλέπατε διαφορές στα παιχνίδια 2ου παγκοσμίου πολέμου ? και τότε όλα ίδια απολύτως δεν ήταν? Απλά πρέπει κάποια στιγμή να το πάρουμε απόφαση οτι ο κλάδος έχει κορεστεί.

Δεν είναι το genre που έχει κορεστεί αλλά το συγκεκριμένο franchise.

Αλλά δε γίνεται κι αλλιώς όταν κάθε χρόνο βγαίνει κι από ένα sequel.

ξερετε τι. νομιζω οτι δεν μπαινω στον κοπο να επιχειρηματολογησω γιατι εχω πανω απο 1200 ωρες mw2, ειμαι ειδικος, ξερω τα παντα γυρω απο το παιχνιδι

και ειναι το αγαπημενο μου. μετα απο 2 χρονια που παιζω εχω μαθει τα παντα για τα call of duty σε σημειο που νομιζω οτι τους απαξιω ολους οταν λενε αστοχα πραγματα ενω δεν ξερουν. και ψιλονευριαζω γιατι προσβαλουν το παιχνιδι μου ενω δεν ξερουν καποια πραγματα

νομιζω οτι αυτη ειναι η απαντηση. ελπιζω να σας καλυψα

πιστευω οτι αν δεν υπαρχει ενα προβλημα με τα killstreak και τις class για το οποιο υποψιαζομαι τοτε το παιχνιδι παει για best seller μεσα σε 1 μηνα το πολυ

Ξέρετε τι;

Νομίζω ότι είμαι χαζός που περίμενα σοβαρή απάντηση.

παντως σιγουρα ο χωρος και η χρονικη περιοδος του παιχνιδιου εχει κορεστει. ηρθε η ωρα να επιλεξουν μια αλλη χρονικη περιοδο, γιατι οντως βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια ΓΕΝΙΚΑ στον χωρο του fps

παντως σιγουρα ο χωρος και η χρονικη περιοδος του παιχνιδιου εχει κορεστει. ηρθε η ωρα να επιλεξουν μια αλλη χρονικη περιοδο, γιατι οντως βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια ΓΕΝΙΚΑ στον χωρο του fps

εχει κορεστει; δεν γινετε να κανουν κατι αλλο. εχουν φτιαξει ποσα παιχνιδια με τους 2 προηγουμενους παγκ.πολεμους, εχουν φτιαξει τον 3ο παγκ. πολεμο, μια αλλη ξεχωριστη ιστορια, και τον ψυχρο πολεμο. τι αλλο να κανουν; να πολεμαμε εξωγηινους; δεν θα λεγα οχι παντως χαχαχαχα

ps εσυ φιλε απο πανω που δεν βρικες σοβαρη την απαντηση μου, καλα εκανα και εγραψα οτι εγραψα πριν. δικιο ειχα

Παντως ειτε κορεστει ειτε οχι πουλανε τα cod ,εχουν και κατι που δεν το συναντας σε κανενα αλλο παιχνιδι παρομοιο, οτι ειναι πολυ γρηγορα .Παιζεις δηλαδη online και σε πιανει ζαλαδα μετα.Σε αυτο βεβαια παιζει ρολο και το γεγονος οτι οι πιστες ειναι μικρες δεν ειναι δηλαδη οπως στο battlefield που πρεπει να διανυσεις αποσταση για να βρεθεις στην μαχη.Εμενα ομως αυτο μου προκαλει εθισμο ,το γρηγορο gaming δηλαδη ...

Ρε παιδια πειτε μου σας παρακαλω αυτο που ρωτησα πως μπορουμε να γραφομαστε στο elite ?

Παντως ειτε κορεστει ειτε οχι πουλανε τα cod ,εχουν και κατι που δεν το συναντας σε κανενα αλλο παιχνιδι παρομοιο, οτι ειναι πολυ γρηγορα .Παιζεις δηλαδη online και σε πιανει ζαλαδα μετα.Σε αυτο βεβαια παιζει ρολο και το γεγονος οτι οι πιστες ειναι μικρες δεν ειναι δηλαδη οπως στο battlefield που πρεπει να διανυσεις αποσταση για να βρεθεις στην μαχη.Εμενα ομως αυτο μου προκαλει εθισμο ,το γρηγορο gaming δηλαδη ...

Ρε παιδια πειτε μου σας παρακαλω αυτο που ρωτησα πως μπορουμε να γραφομαστε στο elite ?

Δεν έχεις παίξει μάλλον UnreaL Tournament.. ή αν έχεις,μάλλον ξεχνάς τί γρήγορο gameplay είχε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...