JohnVani18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Τo Black ops απο πλαίσιο που το έκανα προπαραγγελία Day1 μου ήρθε. Όσο για το μπλουζάκι... 4 ή 6€ απο πλαίσιο, και σιγά το μπλουζάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Όσο για το μπλουζάκι... 4 ή 6€ απο πλαίσιο, και σιγά το μπλουζάκι... πώς θα ρίχνεις πιπινς όμως;;Εμμ δεν το σκέφτηκες αυτό..! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 πώς θα ρίχνεις πιπινς όμως;;Εμμ δεν το σκέφτηκες αυτό..! :P Τι θα ρίχνω...?? υγ : πάντως δεν ρίχνω.. γιατί δεν το φοράω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τι θα ρίχνω...?? υγ : πάντως δεν ρίχνω.. γιατί δεν το φοράω.. πιπινς ρε πιπινια ! Εγω κυκλοφορω συνεχεια με ενα μπλουζακι BF3 με το νικνειμ μου απο πισω και μαζευονται σαν τις μυγες τα μωρα γυρω μου !!! :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Καλά φαντάστηκα.. Αν είναι έτσι βγάλε μου κι εμένα μία να την δοκιμάσω υγ : έχω ήδη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 εγω δεν εχω θα βγαλω μια με το mw3 αλλα πρεπει να βρω ενα καλο σταμποτηριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 εγω δεν εχω θα βγαλω μια με το mw3 αλλα πρεπει να βρω ενα καλο σταμποτηριο off topic Εμ γιαυτό..πουθενά πίπινς 4u ..Συν οτι αν το κάνεις αυτό θα το καταλάβουν αυτές,και θα σε κάνουν report για hack.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 off topic Εμ γιαυτό..πουθενά πίπινς 4u ..Συν οτι αν το κάνεις αυτό θα το καταλάβουν αυτές,και θα σε κάνουν report για hack.. το πρωτο μερος το πετυχες, report για hack γιατι να με κανουν; report στην gaming geek κοινοτητα θα με κανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 το πρωτο μερος το πετυχες, report για hack γιατι να με κανουν; report στην gaming geek κοινοτητα θα με κανουν μα φυσικά επειδή δεν θα είναι original και θα το έχεις φτιάξει εσύ. over n out το φάγαμε το thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.livestream.com/callofdutyxp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει βασικά πουθενά να κάνουμε προπαραγελία την Hardened Edition ? :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ειδα live την παρουσιαση του mw3. μυριζε επικιλα απο την πρωτη σκηνη προ-παραγγελια λιγο πριν βγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει βασικά πουθενά να κάνουμε προπαραγελία την Hardened Edition ? :wub: κάτι ανάλογο που είχε βγει για το mw2 σε xbox(με τα nightvision googles) δεν είχε βγει σε pc, οπότε δε ξέρω αν θα βγει και αυτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3nTrq0PmpIk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως ξέρουμε αν έχουν βγεί οι απαιτήσεις του παιχνιδιού ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα