Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 3

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 758
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω πολύ καιρό να ψάξω τα 1 on 1. :/

Και το XFire δεν το χρησιμοποιώ. (ιερόσυλος :P)

χαχαχαχα βλεπω το έμαθες ιεροσυλίααααααααααααααααα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης, το ping είναι όντως απαγορευτικό για τους έλληνες gamers... όταν πάνε να παίξουν σε Ρώσικους ή Αμερικανικούς servers. Εγώ μια χαρά έπαιζα COD4 σε Ολλανδικούς, Γερμανικούς και γενικά Ευρωπαϊκούς servers. Και στο Black Ops. Αν πάλι εσείς έχετε πρόβλημα, τότε μάλλον φταίει ο ISP σας.

άλλο 120ms ping (στην καλύτερη) σε server που ο ξένος παίζει με 35 και άλλο 35-70 όλοι οι παίχτες. καταλαβαίνω την σκέψη σας αλλα πάτε να θάψετε ένα απο τα πιο επιτυχημένα call of duty .. οτι ήθελε βελτιώσεις, ναι, ήθελε, αλλα μην τα παρουσιάζετε τόσο τραγικά... στο κάτω κάτω αν ήταν έτσι δεν θα έπαιζε τόσος κόσμος για τόσο καιρό. δηλαδή το MW1 είναι καλύτερο που μπαίνουν 40 άτομα σε ένα server και πετάνε όλοι μαζι χειροβομβίδες και όποιον πάρει ο χάρος..?? και μετά βγάζουν και 10 ελικόπτερα και αυτό είναι η "ψυχαγωγία" τους... ή που πρέπει να ψάξεις το μισό ίντερνετ για να βρείς ένα server της προκοπής, στον οποίο τελικά θα βρίσκεις καθημερινά τα ίδια άτομα... λοιπόν όλα τα games έχουν τα μειονεκτήματα τους...

ε ενταξει τωρα, νομιζετε οτι ειμαι χθεσινος

δεν θα κατσω να σας πεισω οτι το skype ειναι καλυτερο γιατι το εχω ηδη κανει :)

και δεν μου λες ρε μάστορα, εγώ με το ταπεινό TS αν θέλω πχ να δώσω την Α εντολή στη Alpha Squad των 2 ατόμων που χειρίζεται το ελικόπτερο και είναι στο δικό τους κανάλι (για να μην τους/μας πρήζουν), την Β εντολή στο 2o Squad Leader της Bravo Squad (που επίσης βρίσκεται στο δικό του κανάλι μαζί με τη squad του) και την Γ εντολή σε όλες ή σε μία squad ολόκληρη, βάζω 3 κουμπάκια Whisper στο ποντίκι/keyboard/gamepad μου και τελειώνω. Και δίνω/παίρνω τις εντολές ως μέρος ενός μεγαλύτερου στρατού και αποφεύγεται η οχλαγωγία/μπούγιο, αφού ο καθένας είναι σε δικό του κανάλι και όταν ακούει "με χτύπησαν" ή "από πίσω" ξέρει ότι το λέει κάποιος από τη squad του και όχι κάποιος 10 χλμ μακριά.

Εξήγησέ μου λοιπόν πως το κάνεις αυτό με το Skype εξίσου αποδοτικά & εύκολα, να τα ξυλώσω όλα και να βάλω ICQ...

και δεν μου λες ρε μάστορα, εγώ με το ταπεινό TS αν θέλω πχ να δώσω την Α εντολή στη Alpha Squad των 2 ατόμων που χειρίζεται το ελικόπτερο και είναι στο δικό τους κανάλι (για να μην τους/μας πρήζουν), την Β εντολή στο 2o Squad Leader της Bravo Squad (που επίσης βρίσκεται στο δικό του κανάλι μαζί με τη squad του) και την Γ εντολή σε όλες ή σε μία squad ολόκληρη, βάζω 3 κουμπάκια Whisper στο ποντίκι/keyboard/gamepad μου και τελειώνω. Και δίνω/παίρνω τις εντολές ως μέρος ενός μεγαλύτερου στρατού και αποφεύγεται η οχλαγωγία/μπούγιο, αφού ο καθένας είναι σε δικό του κανάλι και όταν ακούει "με χτύπησαν" ή "από πίσω" ξέρει ότι το λέει κάποιος από τη squad του και όχι κάποιος 10 χλμ μακριά.

Εξήγησέ μου λοιπόν πως το κάνεις αυτό με το Skype εξίσου αποδοτικά & εύκολα, να τα ξυλώσω όλα και να βάλω ICQ...

υποτιθεται οτι οταν μιλας με καποιον στο skype η με οποιοδηποτε αλλο προγραμα

γνωριζεις τα ατομα με τα οποια μιλας και παιζεις υπαρχει μια οικειοτητα, αποκτας φιλιες και αλλα. με το να πατας κουμπακια και να μιλας

υπαρχει μια ψυχρη ατμοσφαιρα στην οποια αν δεν γνωριζεις τον αλλον 1-2 φορες θα μπεις και μετα θα φυγεις. εμεις δεν εχουμε το skype μονο για τα

παιχνιδια. ακομα και οταν δεν παιζουμε μιλαμε, ειμαστε παρεα, και ας εχουμε γνωριστει μεσω του παιχνιδιου

Ε... δεν γυρίσαμε εμείς να πούμε "αν δεν έχετε δοκιμάσει MW2 με Skype, δεν ξέρετε τίποτα". :(

ξερεις γιατι το ειπα; γιατι το mw2 ειναι κορυφη και αξιζει μονο να παιζεις με φιλους και μιλας ταυτοχρονα με οποιοδηποτε

προγραμα. εχει τακτικη, εχει πολυ γελιο γιατι υπαρχουν παρα πολυ τροποι που μπορεις να πεθανεις και να σκοτωσεις και να

πεθανεις στο γελιο. και ειναι ωραιο οταν το μοιραζεσαι με καποιον αλλον. το να παιζεις μονος σου ειναι βαρετο και οταν κανεις

ενα τρομερο Kill μπορεις να το πεις μονο στον τειχο σου. (οχι του fb). καταντας psycho το να μιλας μονος σου για κατι που εκανες

θελω να διευκρυνησω κατι

εγω λεω το skype και οτι το mw2 εχει φαση μονο με φιλους

γιατι εγω προσωπικα οπως και τα παιδια με τα οποια παιζω μας ΑΡΕΣΕΙ να εχουμε μια οικειοτητα

να γελαμε, να κλαιμε, διαφορα και οχι να παταμε ενα κουμπι για να μιλησουμε ψυχρα και καταναγκαστικα.

αποψη μου παντα

παιδιά έλεος τώρα θα το γυρίσουμε στο Skype vs TS :P φυσικά και το skype είναι πολύ καλό πρόγραμμα, χρησιμοποιεί ίσως τον καλύτερο αλγόριθμο φωνής που υπάρχει... το TS είναι τελείως διαφορετικό... και πολυ χρήσιμο. όπως είπε ο Αθανάσιος πάνω υπάρχουν παιχνίδια που χρειάζεται πάρα πολύ. εμείς π.χ στο open falcon, στήναμε τις ομάδες σε κανάλια, όσοι βομβαρδίζαν μιλάγαν στο ένα, όσοι κάναν περιπολίες με τα F-16 μιλάγαν στα άλλα, κτλπ. όταν ήθελες να πείς κάτι σε όλους απλά πάταγες άλλο κουμπί.. η εμπειρία φυσικά ήταν μοναδική. μετά με ένα άλλο κουμπί όταν τελείωνε η αποστολή έμπαινες στο κεντρικό κανάλι και μιλάγαν όλοι μαζί....δεν υπάρχει λόγος τσακωμού :)

• Moderators

θελω να διευκρυνησω κατι

εγω λεω το skype και οτι το mw2 εχει φαση μονο με φιλους

γιατι εγω προσωπικα οπως και τα παιδια με τα οποια παιζω μας ΑΡΕΣΕΙ να εχουμε μια οικειοτητα

να γελαμε, να κλαιμε, διαφορα και οχι να παταμε ενα κουμπι για να μιλησουμε ψυχρα και καταναγκαστικα.

αποψη μου παντα

Και στις καλές clans, έτσι είναι... :)

Και στις καλές clans, έτσι είναι... :)

το ξερω οτι μιλας για εμας δεν χρειαζεται να το φωναζεις (χχαχαχαχαχαχαχα τι ψωνια που ειμαστε ρε)

πλακα πλακα ειμαστε πολυ και τα μαμαμε ολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...