Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 παιδια οτι και να λετε αν δεν εχετε παιξει το mw2 με φιλους ενω μιλατε στο skype δεν ξερετε τιποτα. δεν εχετε ιδεα Νομίζω ότι αρκετοί από εδώ μέσα έχουμε παίξει με Teamspeak ή και σε LAN tournaments με τις clans μας. Κάτι ξέρουμε κι εμείς από team based FPSs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 παιδια οτι και να λετε αν δεν εχετε παιξει το mw2 με φιλους ενω μιλατε στο skype δεν ξερετε τιποτα. δεν εχετε ιδεα Και γιατί μέσω skype ρε μάστορα το chat του steam δέν σας κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Και γιατί μέσω skype ρε μάστορα το chat του steam δέν σας κάνει; Ή κανένα Ventrilo ή *gasp!* Roger Wilco; Αλλά οκ, η σημερινή γενιά και το Skype της. Damn, I feel old... Αυτά προς συνέχεια του "δεν ξέρετε τίποτα". Ωραίο και το steam chat που λέει ο Doc1355. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 χαχαχαχα τί να πείς αφού δέν ξέρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 όλα καλά αλλά teamspeak>>>>>all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Είναι απλό ρε παιδιά τους κάνεις όλους invite σε συνομιλία στο steam, ανοίγουν όλοι τα μικρόφονα και παίζεις έτσι.. Ούτε γάτα ούτε ζημιά Ακόμα και s&d να παίζεις μπορείς να πείς στον άλλο αυτό που θές και να σε ακούσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Το Steam chat δεν το έχω δοκιμάσει με πολύ κόσμο, αλλά προτιμώ το TS σίγουρα, γιατί έχεις τον "προσωπικό" σου χώρο. (σε non-Steam games πάντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ναι ρε συ συμφωνώ, απλά εγώ το λέω για το mw2 που είπε το παλικάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 πωωω... τώρα τα είδα αυτά... φίλε μου εκτώς οτι είσαι υπερβολικός σε αυτά που γράφεις ξεχνάς οτι ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που το MW2 ήταν τόσο επιτυχημένο.. εντάξει, την πήρατε όλοι την καραμέλα οτι επειδή δεν παίζουμε σε server το παιχνίδι δεν αξίζει. όμως δεν είναι έτσι. για τους Ελληνες, στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ping ήταν 100 φορές καλύτερα απο ότι σε server του εξωτερικού, οπότε αν δεν τύχαινες σε server με lag (και ηταν ΠΟΛΛΕΣ οι περιπτώσεις που δεν είχε) είχες ένα έτοιμο παιχνίδι μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και είχες ευκαιρία να γνωρίσεις πολυ κόσμο και διαφορετικό κόσμο. και όλα αυτά έυκολα μέσα και απο ενσωματομένο voice chat.. κάτι που όλα τα υπόλοιπα cod, τουλάχιστον για τους Έλληνες, δεν σου δίναν. Σίγουρα, το παιχνίδι είχε τα bugs του και δυστυχώς έπεσαν πάνω στον καιρό που διαλύθηκε η infinity ward, αλλα το παιχνίδι δεν έγινε ξαφνικά τραγικό επειδή δεν είχε lean left και lean right.... Σε όλα τα COD υπάρχει υποστήριξη για voice chat. Αν ήθελες ας έβαζες το αντίστοιχο φίλτρο στο server browser. Επίσης, το ping είναι όντως απαγορευτικό για τους έλληνες gamers... όταν πάνε να παίξουν σε Ρώσικους ή Αμερικανικούς servers. Εγώ μια χαρά έπαιζα COD4 σε Ολλανδικούς, Γερμανικούς και γενικά Ευρωπαϊκούς servers. Και στο Black Ops. Αν πάλι εσείς έχετε πρόβλημα, τότε μάλλον φταίει ο ISP σας. Εγω ρε αθανασιε θέλω το mw3 να κάνει πάταγο σε πωλήσεις,να έχει νέα μηχανή γραφικών και το battlefield 3 να παει απατο.Τι θα λες τότε;Και γω είμαι κατα της συνδρομής αλλα Άμα πιάσει η κίνηση της Activision να δουμε πως θα σου τα παίρνει τα Ωραία σου τα λεφτά η πολυαγαπημενη σου EA.Ενω αγω δωρεάν dlc και πολλα αλλα Μη χαίρεσαι, την ίδια μηχανή γραφικών έχει από το COD 2. Όσο για το BF3, μια χαρά θα τα πάει σε πωλήσεις. Μπορεί να μην πλησιάζει τα COD σε πωλήσεις, αλλά το 3 ειδικά, σαν παιχνίδι, θα είναι κλάσης ανώτερο. Και θα παίζεται για χρόνια μιας και δε θα'χει lifespan ενός χρόνου σαν τα ποδοσφαιράκια της Activision. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Όσο για το BF3, μια χαρά θα τα πάει σε πωλήσεις. Μπορεί να μην πλησιάζει τα COD σε πωλήσεις, αλλά το 3 ειδικά, σαν παιχνίδι, θα είναι κλάσης ανώτερο. Και θα παίζεται για χρόνια μιας και δε θα'χει lifespan ενός χρόνου Όσο κι αν είμαι fan των καλών BF και θέλω να γίνει όπως τα λες, μην λες μεγάλη κουβέντα ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 λεω skype γιατι τα ειχαμε δοκιμασει ολα στο mumble ειχαμε echo, οπως και στο teamspeak. το skype ειναι user friendly κανουμε και μαμω τις συνομιλιες χωρις προβληματα χωρις echo το steam chat ειναι ελεηνο. δεν υπαρχει ενας συγκεκριμενος host και ετσι τρωει ας πουμε internet απο ολους το οποιο δεν ειναι καλο. εχει lag ακουγονται ολα πολυ περιεργα και δεν εχει καμια σχεση με την καθαροτητα του skype επισης οταν εισαι in-game και μιλας μεσω του steam chat μαμιεται το συμπαν. κολλαει το shift-tab τα lobby, εχουν ολοι lag ειναι αστα να πανε. ενω με το skype κανει ενας host και ολα ειναι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 λεω skype γιατι τα ειχαμε δοκιμασει ολα στο mumble ειχαμε echo, οπως και στο teamspeak. το skype ειναι user friendly κανουμε και μαμω τις συνομιλιες χωρις προβληματα χωρις echo το steam chat ειναι ελεηνο. δεν υπαρχει ενας συγκεκριμενος host και ετσι τρωει ας πουμε internet απο ολους το οποιο δεν ειναι καλο. εχει lag ακουγονται ολα πολυ περιεργα και δεν εχει καμια σχεση με την καθαροτητα του skype επισης οταν εισαι in-game και μιλας μεσω του steam chat μαμιεται το συμπαν. κολλαει το shift-tab τα lobby, εχουν ολοι lag ειναι αστα να πανε. ενω με το skype κανει ενας host και ολα ειναι μια χαρα Νομίζω πώς τα παρα λές, όσο καιρό το χρησιμοποιούμε δέν έχουμε τέτοια θέματα..τώρα αμα έχεις καμία σύνδεση 2mbps και είσαι host, ε τί περιμένεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Echo; Είχε κάποιος μικρόφωνο δίπλα στα ηχεία του ή κάποιος είχε το "what you hear" να κάνει record; Γιατί το TS έχει πολύ καλή ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μάλλον κάποιος έπαιζε με τέρμα τα ηχεία και μικρόφωνο στο full Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 μια στιγμη λιγο εχω μια ερωτηση, ειμαι χρηστης του ts αρκετο καιρο αλλα εχω μια απορια, εγω κανω join σε σερβερ, μπορω να κανω απευθειας συνδεση μονο με εναν φιλο ? αν με καταλαβαινεται να μην ειμαστε σε σερβερ δηλαδη....γιατι δεν εχουν ολοι οι Game servers και ts... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα