Προς το περιεχόμενο

Laptop 500 με 600 ευρόπουλα.

FallenAngelGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τους insomniacs.

Το λάπιτοπ δεν το θέλω για μένα αλλά για μια φίλη μου. Δηλαδή κορίτσι θα πάρει laptop.

-Με λίγα λόγια, ένα ανάμεσα στα 500-600€

-Με αρκετή μνήμη

-Ανθεκτικό

-Και εννοείται το θέλει για αποκληστική χρήση διαδικτύο, facebook, msn και σουξου μούξου μανταλάκια, όχι games ή τίποτα βαρύ.

Αν γίνεται οι προτάσεις σας να είναι από πλαίσιο ή e-shop γιατί με άλλα μαγαζιά δεν έχω δουλέψει και δεν ξέρω πως να αγοράσω, είτε Online είτε από το ίδιο το κατάστημα!

Δημοσ.

Αφού ξέρεις την τιμή και τα καταστήματα, εσύ φίλε που άνοιξες το νήμα, το πρόβλημά σου είναι ότι βαριέσαι να ψάξεις σε δύο ιστοσελίδες...;

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι είμαι παντελώς ανημέρωτος και δεν ξέρω τι θα σύμφερε για το κορίτσι!

Είναι σαν να πας σε άτομο που δεν ξέρει τίποτα από να οδηγεί και να τον βάλεις στην θέση του οδηγού!!! :)

Δημοσ.

Μα καλά θα δώσεις 600ευρώ για turbo-x? χωρίς να ξέρω εαν οι καινούργιοι i3 ξεπερνάνε τους core2duo σε επιδόσεις για δες κ αυτόν

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-Vpc-Eb1J1E-Wi-VPCEB1J1E-WI.htm

δες κ στο σκρουτζ μήπως υπάρχει πουθενά φτηνότερα,

μιας που είναι για κοπέλα θα της αρέσει κ εξωτερικά ίσως.

Δημοσ.

Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά δική μου άποψη είναι όταν ρωτά κάποιος να του απαντάς με δικά σου λόγια και όχι κάποιου άλλου... Δεν είναι επίθεση, απλά ένα σχόλιο που ακούγεται συχνά τις τελευταίες μέρες...

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση πάντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...