mixra Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 πες μου ότι δεν έχει και ασανσέρ. εχει εννοειται...ειπαμε να μετακομισω θελω οχι να κανω προπονηση για μαραθωνιο σε βουνο
tolis_01 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εγώ θα επέλεγα το μικρό, κυρίως για την πόρτα ασφαλείας.
klainmaingr Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ειμαι φοιτητρια στη θεσσαλονικη..θελω να αλλαξω σπιτι και να παω στο κεντρο..ξέρω οτι οι πολυκατοικιες ειναι σε ασχημη κατασταση αλλα δεν εχω αλλη επιλογη και λογω σχολης αλλα κ λογω δουλειας να παω καπου αλλου...μετα απο αρκετο ψαξιμο βρήκα 2 διαμερισματα -στην ιδια πολυκατοικια και στην ιδια τιμη-το προβλημα μου ειναι οτι το ενα -μεσω μεσιτικου- ειναι παλιο ..αρκετα μεγαλο σε σχεση και με αυτο που μενω αλλα και σε σχεση με το αλλο ...σε 7ο οροφο -αυτο μ αρεσει βασικα -και μπροστινο -βλεπει στο δρομο-το αλλο διαμερισμα ειναι στον 2ο οροφο...πολυ μικροτερο -το ενα ειναι 60 τετραγωνικα και αυτο 45 ,ειναι ανακαινισμενο αλλα βλεπει σε πρασια...εχει θερμανση με air-codition,ενω απο το καλοκαιρι θα εχει και φυσικο αεριο...το μεγαλυτερο διαμερισμα εχει θερμοπομπους -οπως και στο σπιτι που μενω τωρα και ειμαι πολυ ικανοποιημενη....πειτε μου τη γνωμη σας ..γιατι οσους γνωστους ρωταω κανεις δε με διαφωτιζει και εγω ειμαι αρκετα μπερδεμενη... :/:rolleyes: Αυτό στον 7ο θα έχει περισσότερα έξοδα λόγω κοινοχρήστων κτλ αλλα όπως και να'χει άλλη είναι η ψυχολογία αν έχεις μια τεράστια ανοιχτωσιά μπροστά σου και άλλη αν έχεις πρασιά. Αν κανένα απο τα 2 δεν σε ικανοποιεί ψάξε καλύτερα για άλλο. Έχει εκατοντάδες σπίτι για ενοικίαση στο κέντρο. Χέσε τους μεσίτες και άρχισε τις βόλτες μόνη σου. Όσον αφορά τα προβλήματα κτλ που μπορεί να βγάλει ένα παλιό σπίτι, βλέποντας και κάνοντας. Αν δείς οτι παραπάει το κακό σηκώνεσαι και φεύγεις. Νοικιάζεις, δεν παντρεύεσαι. Κάνε και καμια dealια με τον ιδιοκτήτη να βάλει μια ασφαλείας και τέλος.
kfyros Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Αυτό στον 7ο θα έχει περισσότερα έξοδα λόγω κοινοχρήστων κτλ αλλα όπως και να'χει άλλη είναι η ψυχολογία αν έχεις μια τεράστια ανοιχτωσιά μπροστά σου και άλλη αν έχεις πρασιά.Αν κανένα απο τα 2 δεν σε ικανοποιεί ψάξε καλύτερα για άλλο. Έχει εκατοντάδες σπίτι για ενοικίαση στο κέντρο. Χέσε τους μεσίτες και άρχισε τις βόλτες μόνη σου. Όσον αφορά τα προβλήματα κτλ που μπορεί να βγάλει ένα παλιό σπίτι, βλέποντας και κάνοντας. Αν δείς οτι παραπάει το κακό σηκώνεσαι και φεύγεις. Νοικιάζεις, δεν παντρεύεσαι. Κάνε και καμια dealια με τον ιδιοκτήτη να βάλει μια ασφαλείας και τέλος. Σωστός ο παίχτης. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν τα βάζουν σε μεσιτικά (γιατί να πληρώσουν ένα νοίκι νταβατζιλίκι?) Τώρα , όσον αφορά το μικρό διαμέρισμα, βεβαιώσου ότι είναι ήσυχο (ότι δεν υπάρχει φασαρία από δρόμους - επιχειρήσεις κλπ). Άλλο θόρυβο έχει ο έβδομος, άλλο ο 2ος.
kfyros Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Αυτό στον 7ο θα έχει περισσότερα έξοδα λόγω κοινοχρήστων κτλ αλλα όπως και να'χει άλλη είναι η ψυχολογία αν έχεις μια τεράστια ανοιχτωσιά μπροστά σου και άλλη αν έχεις πρασιά.Αν κανένα απο τα 2 δεν σε ικανοποιεί ψάξε καλύτερα για άλλο. Έχει εκατοντάδες σπίτι για ενοικίαση στο κέντρο. Χέσε τους μεσίτες και άρχισε τις βόλτες μόνη σου. Όσον αφορά τα προβλήματα κτλ που μπορεί να βγάλει ένα παλιό σπίτι, βλέποντας και κάνοντας. Αν δείς οτι παραπάει το κακό σηκώνεσαι και φεύγεις. Νοικιάζεις, δεν παντρεύεσαι. Κάνε και καμια dealια με τον ιδιοκτήτη να βάλει μια ασφαλείας και τέλος. Σωστός ο παίχτης. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν τα βάζουν σε μεσιτικά (γιατί να πληρώσουν ένα νοίκι νταβατζιλίκι?) Τώρα , όσον αφορά το μικρό διαμέρισμα, βεβαιώσου ότι είναι ήσυχο (ότι δεν υπάρχει φασαρία από δρόμους - επιχειρήσεις κλπ). Άλλο θόρυβο έχει ο έβδομος, άλλο ο 2ος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.