mixra Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ειμαι φοιτητρια στη θεσσαλονικη..θελω να αλλαξω σπιτι και να παω στο κεντρο..ξέρω οτι οι πολυκατοικιες ειναι σε ασχημη κατασταση αλλα δεν εχω αλλη επιλογη και λογω σχολης αλλα κ λογω δουλειας να παω καπου αλλου...μετα απο αρκετο ψαξιμο βρήκα 2 διαμερισματα -στην ιδια πολυκατοικια και στην ιδια τιμη-το προβλημα μου ειναι οτι το ενα -μεσω μεσιτικου- ειναι παλιο ..αρκετα μεγαλο σε σχεση και με αυτο που μενω αλλα και σε σχεση με το αλλο ...σε 7ο οροφο -αυτο μ αρεσει βασικα -και μπροστινο -βλεπει στο δρομο-το αλλο διαμερισμα ειναι στον 2ο οροφο...πολυ μικροτερο -το ενα ειναι 60 τετραγωνικα και αυτο 45 ,ειναι ανακαινισμενο αλλα βλεπει σε πρασια...εχει θερμανση με air-codition,ενω απο το καλοκαιρι θα εχει και φυσικο αεριο...το μεγαλυτερο διαμερισμα εχει θερμοπομπους -οπως και στο σπιτι που μενω τωρα και ειμαι πολυ ικανοποιημενη....πειτε μου τη γνωμη σας ..γιατι οσους γνωστους ρωταω κανεις δε με διαφωτιζει και εγω ειμαι αρκετα μπερδεμενη... :/:rolleyes:
nickarmy Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 αφού είναι στο ίδιο κτήριο τα θεμέλια είναι ίδια ,αν μείνεις αρκετό καιρό θα σου πρωτινά το μεγάλο και ρίχνεις ένα βάψιμο έτσι και αλλιώς αν μείνεις και στο άλλο πάλι στο τέλος θα το βάψεις άρα....
mixra Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 αφού είναι στο ίδιο κτήριο τα θεμέλια είναι ίδια ,αν μείνεις αρκετό καιρό θα σου πρωτινά το μεγάλο και ρίχνεις ένα βάψιμο έτσι και αλλιώς αν μείνεις και στο άλλο πάλι στο τέλος θα το βάψεις άρα.... προβληματιζομαι οσον αφορα τα υδραυλικα και γενικα ολες τις φθορες ενος παλιου σπιτιου...επειδη σημερα εκλεψαν το σπιτι ενος φιλου μου και εχω σοκαριστει..με φοβιζει η πορτα του μεγαλου..που δεν ειναι ασφαλειας .... αλλα και παλι δε μπορω επηρεασμενη να διαλεξω σπιτι...
nickarmy Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 της εισόδου τί πόρτα είναι? (έχεις ρωτήσει τους ενοικιαστές για τα υδραυλικά γιατί πολύ ψευτοαλλαγές κάνουν )
mixra Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 της εισόδου τί πόρτα είναι?(έχεις ρωτήσει τους ενοικιαστές για τα υδραυλικά γιατί πολύ ψευτοαλλαγές κάνουν ) η πορτα της εισοδου ειναι αρκετα καλη -για τα δεδομενα των πολυκατοικιων του κεντρου -ευτυχως μενουν οικογενειες και ηλικιωμενοι στην πολυκατοικια και την εχουν προσεγμενη...ο ιδιοκτητης μας του ενος -του ανακαικισμενου- μου ειπε οτι εχουν αλλαχθει ολα(μπανιο και κουζινα) ..το αλλο ξερω οτι ειναι παλια..αυριο θα παω να τα ξαναδω στο φως της μερας...και θα αποφασισω...μαλλον..γιατι η γειτονια ειναι τελεια και θελω να επιλεξω ενα απο τα δυο... ---------- Προσθήκη στις 21:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:29 ---------- το μικρο να καθαριζεις λιγοτερο νομιζω οτι ειναι ενας καλος λογος επιλογης
leftermann Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 αναλογικά, αν η Εύα είχε 60 τμ, δεν θα της έφτανε η κυριακή για να το καθαρίσει, θα έπιανε και Δευτέρα. κατατά, η πόρτα ασφαλείας είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας. Λίγα τμ και χαμηλός όροφος = λιγότερα κοινόχρηστα - ρεύμα - κλπ. Η θέρμανση με ερκοντίσιο στα πλην, και για το αέριο που σου λέει μην το δένεις και κόμπο. Άσε που αν όντως το κάνει, το σπίτι σου θα είναι σαν βομβαρδισμένο για καναδυό μέρες όταν γίνει η εγκατάσταση. Αξίζει τον κόπο αν μείνεις εκεί καναδυο χειμώνες...
CtrlFreak Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Και γω επιλέγω το μικρό αλλά γιατί να είναι στην ίδια τιμή με το μεγάλο?
leftermann Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 επίσης, αν όντως είναι ανακαινισμένο, ίσως γλυτώσεις από πολλούς μικρούς μπελάδες το στυλ "χάλασε η βρύση", "ναι, στέλνω αύριο υδραυλικό", ναι αλλά χάλασε και η πρίζα της κουζίνας", "α ναι, θα την φτιάξει ο άντρας μου μια μέρα μωρέ" κλπ
nickarmy Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 βέβαια αν πας στο μεγάλο και είσαι μόνη μπορεί λίγο να <<βαρεθείς>> και το μικρό μπορείς να το κάνεις ποιο ζεστό ...
evabb Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 αναλογικά, αν η Εύα είχε 60 τμ, δεν θα της έφτανε η κυριακή για να το καθαρίσει, θα έπιανε και Δευτέρα. φταιω κι απο πανω που ειμαι μεθοδικη και λεπτομερης με το καθαρισμα
mixra Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 επίσης, αν όντως είναι ανακαινισμένο, ίσως γλυτώσεις από πολλούς μικρούς μπελάδες το στυλ "χάλασε η βρύση", "ναι, στέλνω αύριο υδραυλικό", ναι αλλά χάλασε και η πρίζα της κουζίνας", "α ναι, θα την φτιάξει ο άντρας μου μια μέρα μωρέ" κλπ ακριβως τα προβληματα που εχω με το σπιτι που μενω... ---------- Προσθήκη στις 21:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:41 ---------- Και γω επιλέγω το μικρό αλλά γιατί να είναι στην ίδια τιμή με το μεγάλο? γιατι το μεγαλο ειναι στον 7ο οροφο και ειναι πολυ παλιο μεσα ...το αλλο ειναι ανακαικισμενο και ειναι στον 2ο...
CtrlFreak Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Τότε το μικρό. Θα το γεμίσεις και πιο εύκολα, θα είναι και πιο ζεστό το χειμώνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.