Eskes Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Πριν λιγο ειδα διαφήμιση στην τηλεόραση οτι στα Expert (νομίζω για δεύτερη φορα) μπορεις να αποσυρεις την παλια τηλεόραση σου και να παρεις οποιο μοντελο τηλεόρασης Samsung θελεις με εκπτωση μεχρι 400€. Ειδε κανενας αλλος την διαφήμιση? Μήπως ξέρει κανενας πως αξιολογούν την έκπτωση που θα παρεις στην καινούρια τηλεόραση ή μηπως ετυχε να παρει τηλεόραση απο τα expert την προηγούμενη φορα που ειχε την ιδια προσφορά?
Narayan Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εγώ ξέρω πως σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να συγκρίνουμε την τιμή "έκπτωσης" με την τρέχουσα τιμή του εκάστοτε μοντέλου στην αγορά. Ειδικά τα expert δεν φημίζονται για τις χαμηλές τιμές τους.
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ένα παρόμοιο θέμα με παλαιότερη αποσυρση από άλλη αλυσίδα. Ισχύουν τα ίδια και πριν παρασυρθείτε από τις διαφημίσεις ... διαβάστε τα ψιλά γράμματα.
kamui Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Και χθές είδα φυλλάδιο κωτσόβολου που λέει, νομίζω, για όλα τα ηλεκτρικά/ονικά είδη απόσυρση ως 600 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Αλλό όπως και να έχει max κανα 50ευρω να σου πάρουν την κάθε συσκευή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Ανεβαζουν την τιμη της καινουργιας απο 50-400 ευρω αναλογα την αξια της και κανουν αναλογη "εκπτωση" .Κωτσοβολιστικα και οχι μονο κολπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.