Προς το περιεχόμενο

Bulletstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O θειος μου εστειλε το game..

Λοιπον αν και UNREAL ENGINE δεν πιανει μια μπροστα στα γραφικα UNREAL TOURNAMENT και GEARS OF WAR για PC παντα...

Πρεπει να εισαι πολυ ΚΟΥΛΟΣ να μην μπορεις να εφαρμόσεις ενα engine 4τιας σωστα...

για κονσολα καλο ειναι, για pc τα γραφικα του ειναι EPIC FAIL

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνιδακι τα σπαειιι.Επιτελους ενα fps με συνεχη δραση,χωρις τεραστιους και βαρετους διαλογους.Θα το καψω,ελπιζω να ειναι μεγαλο σε διαρκεια.

Δημοσ.

Τι FPS είναι αυτά ρε EPIC?

Μας δουλεύεις σε αυτά τα ΜΟΥΦΑ γραφικά βλέπω 35αρια?Θα τρελαθούμε?

Και μετα είναι το Crysis unoptimized.....

Που τα βλεπεις τα ΜΟΥΦΑ????.....μια χαρα ΚΟΝΣΟΛΟΓΡΑΦΙΚΑ ειναι :-D

ΦΤΕΡΑ, ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ EPIC

Δημοσ.

τα γραφικά και μένα μουφα μου φαινονται πάντως...

Ασε που μου κάνει κατι κολλήματα η κάρτα και εκνευρίζομαι. Πως βλέπω τα frames ?

Δημοσ.

Παραθέτω τι έγραψε ένας στο Guru3d γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

I have HD6950 and Ive got 50-60 fps at 1920x1080p 0xAA ( played on my HDTV) . When I put AA to 4x or 8x I get 30 fps average....

When I put 1680x1050 4x or 8x AA I get 30 fps average again...

When I put 1280x720p 8x AA I get constant 60 fps no matter what.

So this game seems to have similar issues like Split second : velocity game which ran like **** on every resolution above 720p.

Τα ίδια και εγώ όταν βάζω 1680*1050 με 8xAA 30 FPS μόλις κατεβάζω σε 1360*768 8xAA 62fps NO MATTER WHAT....

Έχουν αναφέρει και άλλοι ότι σε 16:10 αναλύσεις σέρνεται ενώ σε 16:9 έχουν 60αρι.

Τι να πεις τώρα στην EPIC?Θέλουν τα χαστούκια τους.

Δημοσ.

Αυτος λεει οτι σε 1920χ1080(στην αναλυση που παιζω και εγω) εχει 30 frames με 8χΑΑ.Εγω δοκιμασα με μια καρτα(γιατι με παραξενεψε το οτι δεν μπορουσες να το παιξεις με μια gtx480) και σε 1920χ1080 και με 8χΑΑ ειχα 50-60 frames(αντε 45 σε δυσκολα σημεια).Δηλαδη,τι διαολο σε αλλους κολλαει και σε αλλους παει καλα;

Δημοσ.

Γουά!

Παίδες,παίζει κάποιο πρόβλημα με δαύτο το παιχνιδι? διαβασα και τα ανωτέρω...

Στο σύστημα της υπογραφής μου, παιζω σε 1680Χ1050 με ολα φουλ και έχω 35-43 frames.Ενιοτε ομως κολλάει και μου βγάζει κατι 20-23 για ένα δυο ".

Μήπως έχει κάποιο προβλημα το πισι μου?

Εχω τους 10.12 και ρυθμίζω τα πάντα απτα παιχνιδια και οχι απτους drivers.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...