JohnVani18 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ γιατί βλέπω οτι ήδη έχει βγει στο νετ; Οχι που θα αργουσε Μονο υπομονη τωρα και μετα... Kill with skill!
dfk_7677 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Το demo για το PC θα είναι διαθέσιμο λίγο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Πηγή: Twitter
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 κλασσικα οπως παντα, κανεις δεν αγοραζει παιχνιδια... μετα φταινε οι εταιριες που κανουν ports
JohnVani18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μην λες και κανενας.. Ναι, φταινε γιατι δεν κανουν σωστη δουλεια. Βλεπε την Blizzard που οποτε βγαζει παιχνιδι γινεται χαμος! Ας παρουν παραδειγμα λοιπον οι εταιριες και να στρωσουν το κωλαρακι τους να κανουν σωστη δουλεια. υγ : η πειρατεια εχει μειωθει στα pc, μιας και αρκετοι εχουν φαει κολλημα με τα achievement και φυσικα λογω multiplayer
Chaos3X Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Έχει μειωθεί??? Καλό κι αυτό! Εδώ γρινιάζουν που οι leaked εκδόσεις δεν παίζουν καλά και πως γι'αυτό τον λόγο, τάχα μου, δεν θα το αγοράσουν! Κι εσύ λές ότι έχουν μειωθεί???
JohnVani18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Οριστε το αρθρο -> http://exophase.com/21553/pc-gaming-alliance-says-pc-piracy-on-decline/ Μην αμφισβητεις αμεσως κατι το "περιεργο".. Και δεν το λεω εγω..
Chaos3X Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα δεν ξέρω κατα πόσο αυτό το άρθρο "στέκει" αλλά εγώ μίλησα περισσότερο για την Ελληνική πραφματικότητα που για να αγοράσουμε ενα αυθεντικό game πρέπει να μας έχει κοπεί το internet!!!
outlaw star Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα δεν ξέρω κατα πόσο αυτό το άρθρο "στέκει" αλλά εγώ μίλησα περισσότερο για την Ελληνική πραφματικότητα που για να αγοράσουμε ενα αυθεντικό game πρέπει να μας έχει κοπεί το internet!!! ε υπερβολές σίγουρα παίζει πολύ κόπια, αλλά κοίτα απλά ας πούμε πόσοι απο εδώ μέσα κανονίζουμε να βρεθούμε να παίξουμε online πράγμα που σημαίνει ότι τα έχουμε γνήσια..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 αλλά εγώ μίλησα περισσότερο για την Ελληνική πραφματικότητα Κανεις δε δινει δεκάρα για το τι κάνει ο πληθυσμός (ο ποιος; ) της Ελλάδας, ή η πραγματικότητά της. Πως νιώθεις, τώρα που το γνωρίζεις;
JohnVani18 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα δεν ξέρω κατα πόσο αυτό το άρθρο "στέκει" αλλά εγώ μίλησα περισσότερο για την Ελληνική πραφματικότητα που για να αγοράσουμε ενα αυθεντικό game πρέπει να μας έχει κοπεί το internet!!! Δεν ξερω φιλε, εγω παντως εχω αγορασει πανω-κατω 20 παιχνιδια, τα μισα τα πληρωσα 50+ κι ολας, δεν περιμενα να πεσουν.. Οταν κατι μου αρεσει και αξιζει, θα το αγορασω.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Κανεις δε δινει δεκάρα για το τι κάνει ο πληθυσμός (ο ποιος; ) της Ελλάδας, ή η πραγματικότητά της. Πως νιώθεις, τώρα που το γνωρίζεις; Όπως και πριν, σου κάνει εντύπωση;Το θέμα δεν είναι τι κάνει ο Γιώργος, ο Μήτσος ή ο Τακης όμως.Ούτε ο John, o Jim και ο Paul από μόνοι τους.Το σύνολο τους ενδιαφέρει προφανώς.Και αν ήταν όλα ανθηρά δε θα υπήρχε η τωρινή απαξίωση του pc gaming.Εκτός κι αν εσύ νομίζεις ότι τα πράγματα είναι όπως όταν άλλαζες δοντάκια.Δε λέω ότι το pc gaming πέθανε, αλλά επειδή στο εξωτερικό έχουν άλλη αγοραστική δύναμη και νοοτροπία, δεν αλλάζει διαμετρικά την κατάσταση. Τέλοσπάντων, το έχει παίξει κανείς το παιχνίδι;Είμαι περίεργος να δω εντυπώσεις γιατί προσωπικά φοβάμαι ότι δε θα μου αρέσει καθόλου.
dfk_7677 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KAp1NQnqz90 Το Bulletstorm Θα είναι διαθέσιμο την Παρασκευή 25/02 στην Ελλάδα.
john2gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 http://www.dasreviews.com/das-game-reviews/bulletstorm-pc-performance-analysis With Bulletstorm being officially released, it’s time to see how it performs to the PC platform. Did People Can Fly optimize even further the Unreal 3 Engine? Is it CPU or GPU bound? What about the 3D Vision support? And does it scale well in SLI systems?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα