Προς το περιεχόμενο

Bulletstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κλασσικα οπως παντα, κανεις δεν αγοραζει παιχνιδια...

μετα φταινε οι εταιριες που κανουν ports

Δημοσ.

Μην λες και κανενας.. :rolleyes:

Ναι, φταινε γιατι δεν κανουν σωστη δουλεια. Βλεπε την Blizzard που οποτε βγαζει παιχνιδι γινεται χαμος! Ας παρουν παραδειγμα λοιπον οι εταιριες και να στρωσουν το κωλαρακι τους να κανουν σωστη δουλεια.

υγ : η πειρατεια εχει μειωθει στα pc, μιας και αρκετοι εχουν φαει κολλημα με τα achievement και φυσικα λογω multiplayer

Δημοσ.

Έχει μειωθεί???

Καλό κι αυτό!

Εδώ γρινιάζουν που οι leaked εκδόσεις δεν παίζουν καλά και πως γι'αυτό τον λόγο, τάχα μου, δεν θα το αγοράσουν!

Κι εσύ λές ότι έχουν μειωθεί???

Δημοσ.

Κοίτα δεν ξέρω κατα πόσο αυτό το άρθρο "στέκει" αλλά εγώ μίλησα περισσότερο για την Ελληνική πραφματικότητα που για να αγοράσουμε ενα αυθεντικό game πρέπει να μας έχει κοπεί το internet!!!

Δημοσ.

Κοίτα δεν ξέρω κατα πόσο αυτό το άρθρο "στέκει" αλλά εγώ μίλησα περισσότερο για την Ελληνική πραφματικότητα που για να αγοράσουμε ενα αυθεντικό game πρέπει να μας έχει κοπεί το internet!!!

ε υπερβολές σίγουρα παίζει πολύ κόπια, αλλά κοίτα απλά ας πούμε πόσοι απο εδώ μέσα κανονίζουμε να βρεθούμε να παίξουμε online πράγμα που σημαίνει ότι τα έχουμε γνήσια..

Δημοσ.
αλλά εγώ μίλησα περισσότερο για την Ελληνική πραφματικότητα

Κανεις δε δινει δεκάρα για το τι κάνει ο πληθυσμός (ο ποιος; ) της Ελλάδας, ή η πραγματικότητά της. Πως νιώθεις, τώρα που το γνωρίζεις;

Δημοσ.

Δεν ξερω φιλε, εγω παντως εχω αγορασει πανω-κατω 20 παιχνιδια, τα μισα τα πληρωσα 50+ κι ολας, δεν περιμενα να πεσουν..

Οταν κατι μου αρεσει και αξιζει, θα το αγορασω.

Δημοσ.

Κανεις δε δινει δεκάρα για το τι κάνει ο πληθυσμός (ο ποιος; ) της Ελλάδας, ή η πραγματικότητά της. Πως νιώθεις, τώρα που το γνωρίζεις;

Όπως και πριν, σου κάνει εντύπωση;Το θέμα δεν είναι τι κάνει ο Γιώργος, ο Μήτσος ή ο Τακης όμως.Ούτε ο John, o Jim και ο Paul από μόνοι τους.Το σύνολο τους ενδιαφέρει προφανώς.Και αν ήταν όλα ανθηρά δε θα υπήρχε η τωρινή απαξίωση του pc gaming.Εκτός κι αν εσύ νομίζεις ότι τα πράγματα είναι όπως όταν άλλαζες δοντάκια.Δε λέω ότι το pc gaming πέθανε, αλλά επειδή στο εξωτερικό έχουν άλλη αγοραστική δύναμη και νοοτροπία, δεν αλλάζει διαμετρικά την κατάσταση.

Τέλοσπάντων, το έχει παίξει κανείς το παιχνίδι;Είμαι περίεργος να δω εντυπώσεις γιατί προσωπικά φοβάμαι ότι δε θα μου αρέσει καθόλου.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...