Προς το περιεχόμενο

Bulletstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω το παιχνιδι θα το παρομοιαζα με ενα πυροτεχνημα: Ωραιο, μικρης διαρκειας και μιας χρησεως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το παράτησα μετά από μερικές αποστολές

αν και το serious sam μάρεσε πολύ

δεν μου άρεσε το concept και πιο πολύ το story

και με κοροϊδεύει ο φίλος μου τι story θες από ένα παιχνίδι που το διαφημίζουν kill with skill

hahahaha

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαθέσιμο είναι το Gun Sonata DLC για το PC στην τιμή των 9.99$. Το DLC περιέχει 3 map για το Anarchy multiplayer mode και 2 για το Echo mode.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω το παιχνιδι που αναφερει ο τιτλος και το εχω ηδη ξεκινησει.Επειδη ομως θελει να το παιξει και καποιος φιλος στον ιδιο υπολογιστη πηγα στην επιλογη του παιχνιδιου CAMPAIGN και NEW GAME αλλα βγαζει μηνυμα και λεει οτι αν ξεκινησω καινουριο παιχνιδι θα σβησει ο,τι εχω παιξει μεχρι σημερα.Γι αυτο λοιπον ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει λυση σ αυτο το ¨προβλημα",με καποιο τροπο δηλαδη να ξεκινησω και δευτερη φορα το εν λογω παιχνιδι χωρις να χαθει η πρωτη.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπων παιδια εχω προβλημα μα αυτο το παιχνιδι καθως μου συναιβει και σε αλλα:/

Στα χπ παιζουν τα σαβε αλλα δεν τα εχω τρα πλεων,εχω παρει και εχω βαλει τα win 7 και δεν χερω αμα θα

διαβαζει τα saved tων παιχνιδιων.Μπορουν να παιξουν τα save απο xp se win 7 η υπαρχει καποιο προβλημα??

Δημοσ.

Αν τα βάλεις στον σωστό φάκελο με τα saves, παίζουν.

Που δλδ?

στα my document η στον φακελο του παιχνιδιου δλδ εκει που το εχω εγκαστατησει?

Δημοσ.

Για να παίξουν τα saves πρέπει πρώτα να τα έχεις κρατημένα πριν κάνεις format και αλλαγή λειτουργικού.

Τo παιχνίδι σώζει στο My Documents\My games\Bulletstorm

Για να τα κάνεις να δουλέψουν σε άλλο λειτουργικό πρέπει να ακολουθήσεις μια διαδικασία.

1) Ξεκινάς ένα νέο παιχνίδι και χρησιμοποιείς τον ίδιο λογαριασμό και το ίδιο Profile GamesForWindowsLive που είχες όταν έπαιζες πριν το format.

2) Στο πρώτο checkpoint που σώζει μόνο του βγαίνεις και κλείνεις το παιχνίδι.

3) Πας στο C/Users/User/Documents/My Games/Bulletstorm/Stormgame/Savedata/ (το User θα είναι το όνομα χρήστη που έχεις εσύ στα 7άρια) και αντιγράφεις το όνομα του αρχείου checkpoint και κάνεις rename το checkpoint που είχες από το παλιό παιχνίδι ώστε να έχει το όνομα του καινούργιου.

4) Επαναλαμβάνεις για το αρχείο PersistentStats.

(Τα ονόματα είναι του τύπου Checkpoint-sqke5cilrqc69npje8jc236ics.sav και PersistentStats-sqke5cilrqc69npje8jc236ics.sav και το string μετά το όνομα αλλάζει μετά από κάθε εγκατάσταση.

Μπορείς να κάνεις αναζήτηση στα Έγγραφα για bulletstorm αν δεν τα βρίσκεις.)

5) Αντιγράφεις τα παλιά saves στον καινούργιο φάκελο και αντικαταστείς τα υπάρχοντα.

Όπως είπα, βασική προϋπόθεση είναι να έχεις τα saves από το παιχνίδι κρατημένα και να χρησιμοποιήσεις το ίδιο ακριβώς profile.

EDIT:

Είδα σε forum ότι μπορείς να μεταφέρεις και τον φάκελο C:\Users\*USER NAME*\AppData\Local\Microsoft\Xlive (όπου *USER NAME* το όνομα χρήστη που έχεις) και να μην χρειαστεί να κάνεις μετονομασίες.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...