Προς το περιεχόμενο

Bulletstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβασα το ποστ σου και εβαλα κι εγώ τους τελευταιους.Εχουμε και ιδια κάρτα.

Αλλα τπτ εγώ, εκει κολλημένο στο 30-32.

Βέβαια παιζω και σε ανάλυση που σύμφωνα με τους υπολοιπους,έχει πρόβλημα, 1680Χ1050 (16:10).

Βάλε ανάλυση 16:9. Αν συνεχίσει βγάλε το AA.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=339406

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασα σημερα να παιξω και ειχα κλασικα οτι ζητηματα κυκλοφορουν στο ιντερνετ

Χαμηλωσα την αναλυση και κολλισε στα 60 fps αλλα το random stuttering δεν αντεχεται

παιζει να βγει κανα πατσακι?

Δημοσ.

Ναι υπάρχει λίγο... Ε, δεν είναι πολύ ενοχλητικό νομίζω. Ίσως βγει κάποιο Patch. Τα έχει αυτά το PC Gaming, υπομονή.

Πάντως το Duke Nukem, δεν νομίζω να το χτυπήσει. :)

Δημοσ.

Ο ορισμος του overrated... 40 ευρω για 7 ωρες παιχνιδι, δεν μπορω να πω οτι δεν το διασκεδασα στην αρχη αλλα μετα το βαρεθηκα και ηθελα απλα να το τελειωσω για να το κλεισω, οι χαρακτηρες/ιστορια προβλεψιμοι εως αηδιας, αρκετα bugs που χρειαζονται restart to checkpoint για να ξεκολησεις, πρωτοτυπα οπλα και ωραια σκηνικα, επαναλαμβανομενο gameplay πηγαινε εκει σηκωσε τον μοχλο, τωρα πηδα τα εμποδια, ΑΑΑΑ Ο GODZILLA ME ΚΥΝΗΓΑΕΙ και παλι απο την αρχη :X

Δημοσ.

Το τερματισα. Φοβερο παιχνιδι. Απο τα πιο διασκεδαστικα που εχω παιξει τα τελευταια χρονια. Απλα χαιροσουν να το παιζεις.

Δημοσ.

Το έβαλα να παίξω και μέσα σε μια ώρα το βαρέθηκα και το έκλεισα, δεν με χάλαγε κάτι αλλα δεν ήταν και το παιχνίδι που θα με πωρώσει να κάτσω να το τερματίσω :blink: (προσωπική άποψη).

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έπαιξα το demo για δω την παιχνιδάρα της epic και είτε εγώ έχω γεράσει είτε αυτό είναι φόλα. Η epic παράτησε το pc gaming λόγω πειρατείας και πήγε στις κονσόλες για να φτιάχνει τέτοια πράματα. Ουδέν σχόλιο.

Δημοσ.

Και ομως το παιχνιδι ειναι πολυ καλο. Προσφερει 10 ωρες αγνης διασκεδασης που εχω να ζησω απο εποχες Serious Sam.

Δημοσ.

Πολύ εύστοχη η σύγκριση με το Serious Sam. Αν κάποιος βολεύεται με τέτοια παιχνίδια θα του αρέσει και το bulletstorm. Προσωπικά δε θα το έλεγα "πολύ καλό" αλλά αυτό που προσπαθεί μάλλον το καταφέρνει.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...