ilos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Έχει 2 αρνητικά που είναι σημαντικά όμως και ελπίζω να τα φτιάξουν με patch σύντομα,το 1 είναι το Stuttering(κλασικά Unreal Engine games) και το 2 είναι το πρόβλημα της ανάλυσης. + Οτι δεν κάνεις navigate τα menu με το mouse + Ότι έχει αβέρτα quicktime events (αν και τις περισσότερες φορές για points όχι RE5 style) + Ότι το AI pathfinding γίνεται ενοχλητικό ορισμένες φορές σε συνδυασμό με τα rush σημεία και τα choke points που πρέπει να κάνεις climb over (έχασα 2-3 φορές επειδή με "καθυστέρησαν" σε κάτι μπάρες μπαίνοντας μπροστά μου και κάνοντας μου μπλόκο ενώ ο χρόνος έτρεχε του καλού καιρού - αυτές οι μπάρες επίσης ενώ τις περισσότερες φορές έχουν πλάτος αφήνουν μόνο ένα μικρό μέρος τους για climb over) + Ότι χρησιμοποιεί όλη την κλισούρα που έχουν μαζέψει τα fps τα τελευταία έτη (πανομοιότυπα voice talents - generic revenge story - flashback chapter - ανοιχτό ending για sequel, ακόμα και audio log αλά dead space 2 μετά τα credits) ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ. Παρόλα αυτά είναι by far το πιο διασκεδαστικό shooterάκι από εποχή duke nukem - postal 2 - serious sam και painkiller (ίδιοι devs γαρ). Το Borderlands είχε και αυτό το γέλιο του αλλά το grinding το καταντάει βαρετό. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα τέτοια games και μπορούμε να παίζουμε και εμείς που μάθαμε κάπως "αλλιώς". Τα skillshots έχουν εντυπωσιακή υλοποίηση και όντως σχεδόν τέλειο hit detection και points rating (καμιά φορά η ΑΙ μπορεί να μπει ανάμεσα και να σου κλέψει το kill αλλά είναι σπάνιο φαινόμενο σχετικά).Το echoes για μένα είναι ακόμα πιο εθιστικό από το campaign αφού παίρνεις 5λεπτή δόση rush και ανταγωνισμό με τους άλλους skillshoters. Μακάρι τώρα και το DNF να μου δώσει ξανά τέτοια χαρά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πάει και δεύτερη φορά Τρίτη φορά όταν βγουν τα Patch.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα μπορω να βαλω τους νεους drivers της amd 6xxx; Ακουσα διαφορα και εχω μεινει με τους παλιους..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 "Ill kill ur dicks"!?!?!?!? looool! Άψογο game!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Βαρετό και χωρίς πλοκή Το τερμάτισες; Μάλλον το πήρες μα λάθος μάτι.
qsis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα μπορω να βαλω τους νεους drivers της amd 6xxx; Ακουσα διαφορα και εχω μεινει με τους παλιους.. Η 6870 σου δεν νομιζω οτι εχει θεμα, προβλημα εχουν οι 69xx Εχω επειδη εχω και ενα dead space να εξελισσεται κανω υπομονη μεχρι να βγει κανα patch ή fix Sent from my LG-P500 using Tapatalk
ikaruga24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Βαρετό και χωρίς πλοκή Εσυ περιμενες πλοκη απο ενα παιχνιδι που εχει σαν ιδεολογια "kill with skill" και τετοια? Ειναι σαν να πας κινηματογραφο για να δεις μια ταινια τυπου "the pianist" και τελικα επιλεγεις να δεις το "spiderman" και στο τελος να παραπονιεσαι οτι η ταινια δεν ειχε καμια ιστορικη αναφορα ή να ειναι μια ρεαλιστικη ταινια. Παρτ' αλλιως dood.
ilos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μια γεύση από το Echoes! Γκοστ - Σκουλ μπι τζεντλ... επικ φειλ @ 1:28
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πού πήγε το headshot οεο; Και μετά η κλωτσιά! :lol:
Heatspreader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Φαίνεται ωραίο. Είχα να κάνω Update τους Drivers της κάρτας γραφικών, πάνω από κάνα 2μηνο και έπαιζε με τα ταβάνι τα 30FPS. Χθες έβαλα τους τελευταίους και παίζει στα 60. Δυστυχώς όπως αναφέρθηκε, υπάρχει Stuttering σε άσχετα σημεία. Παρόλα αυτά τα γραφικά του τα θεωρώ θαυμάσια, από τα καλύτερα που έχω δει,γρήγορη ροή και εναλλαγές σκηνικών και η δράση στο full!!!
kanesaxo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Φαίνεται ωραίο. Είχα να κάνω Update τους Drivers της κάρτας γραφικών, πάνω από κάνα 2μηνο και έπαιζε με τα ταβάνι τα 30FPS. Χθες έβαλα τους τελευταίους και παίζει στα 60. Δυστυχώς όπως αναφέρθηκε, υπάρχει Stuttering σε άσχετα σημεία. Παρόλα αυτά τα γραφικά του τα θεωρώ θαυμάσια, από τα καλύτερα που έχω δει,γρήγορη ροή και εναλλαγές σκηνικών και η δράση στο full!!! Διαβασα το ποστ σου και εβαλα κι εγώ τους τελευταιους.Εχουμε και ιδια κάρτα. Αλλα τπτ εγώ, εκει κολλημένο στο 30-32. Βέβαια παιζω και σε ανάλυση που σύμφωνα με τους υπολοιπους,έχει πρόβλημα, 1680Χ1050 (16:10).
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 lol!!! Έπρεπε να βάλεις το gunny στο στόμα του μέσα just το make sure
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Skull/Ilos/Ghost + ? = για Anarchy Mode?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα