Προς το περιεχόμενο

Self-Service Car Wash;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξερετε αν υπαρχουν τετοια μαγαζια στην Αθηνα; Στην Κομοτηνη σε πολλα βενζιναδικα, εχει ξεχωριστο χωρο για να πλενεις το αμαξι μονος σου. Και στοιχιζει μολις 1 ευρω. Η διαδικασια ειναι ακριβως η ιδια με αυτη που σου το πλενουν και οι αλλοι. Δλδ εχει ενα πιστολι με σαπουνι και ενα αλλο που βγαζει νερο με μεγαλη πιεση. Και αυτο μας το χρεωνουν στην Αθηνα 6-8 ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λιοσιων τι αριθμο; Κοντα στις 3 γεφυρες; Εγω Ζωγραφου μενω, μεχρι να πηγαινω εκει θα χανω μιαμιση ωρα στο πανε-ελα. Οι μαρκες ποσο κοστιζουν;

Τιποτα κοντα σε γουδι,ζωγραφου,παγκρατι γνωριζετε;

Ειναι πάνω στην Αγίου Μελετίου, δεν θυμάμαι αριθμό οι μάρκες όταν έπλενα το αμάξι εκει πρέπει να ήταν 1,50Ε.

Αν μένεις Ζωγράφου σίγουρα δεν σε συμφέρει, δεν γνώριζα που εμενες. :-)

Και αυτο μακρυα ρε γαμωτο. Ξερετε τουλαχιστον καποιο καλο και φτηνο συνεργειο για καθαρισμο το αμαξι; Δε μπορω να δινω καθε φορα 8 ευρω για να μου το πλενουν. Διαδικασια που παιρνει μολις 10 λεπτα.

Και αυτο μακρυα ρε γαμωτο. Ξερετε τουλαχιστον καποιο καλο και φτηνο συνεργειο για καθαρισμο το αμαξι; Δε μπορω να δινω καθε φορα 8 ευρω για να μου το πλενουν. Διαδικασια που παιρνει μολις 10 λεπτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...