Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμίσεις Ταχύτητας ΟΤΕ Conn-X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ!!!!

Λοιπόν σήμερα ήρθε ο τεχνικός... Πολύ καλός άνθρωπος!!!!!!

Στην αρχή μου είπε οτι έχει πρόβλημα η γραμμή, πήγαμε μαζί στο ΚΑΦΑΟ και με έβαλε σε άλλη γραμμή, μέτρησε την ταχύτητα και ήταν απο 19000 έως 21400. Ερχόμαστε σπίτι να τσεκάρουμε και είχα πρόβλημα, έπιανε μέχρι 13000.. Κοίταξε και υπήρχε πρόβλημα με το δίκτυο, έτυχε να είχε ξαναέρθει σε αυτό το σπίτι παλιότερα. Επειδή ήταν καλός άνθρωπος και παρόλο που δεν ήταν δουλειά του. Μου έκανε πατέντα, τραβήξαμε απο έξω νέα γραμμή και μου την συνέδεσε καρφί στο μόντεμ. Και είχα το εξής θέμα.... Με το δικό του κλείδωνε στα 21000 με το δικό μου πάω μάξιμουμ 18000. Έχω αυτό....

123516533849877849.jpg

Εντωμεταξύ δοκίμασα ένα παλιό του ΟΤΕ και πιάνει 19800 αλλα ενσύρματο....

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με 48 (dB) Downstream Attenuation είναι αρκετά άσχημα. Αρκετά μακριά απο dslam και είναι τυχερός που κλειδώνει τόσο.

Holy η καλωδίωση είναι σωστή ? Φιλτράκια ?

---------- Προσθήκη στις 13:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:10 ----------

Χαιρετώ!!!!

Λοιπόν σήμερα ήρθε ο τεχνικός... Πολύ καλός άνθρωπος!!!!!!

Στην αρχή μου είπε οτι έχει πρόβλημα η γραμμή, πήγαμε μαζί στο ΚΑΦΑΟ και με έβαλε σε άλλη γραμμή, μέτρησε την ταχύτητα και ήταν απο 19000 έως 21400. Ερχόμαστε σπίτι να τσεκάρουμε και είχα πρόβλημα, έπιανε μέχρι 13000.. Κοίταξε και υπήρχε πρόβλημα με το δίκτυο, έτυχε να είχε ξαναέρθει σε αυτό το σπίτι παλιότερα. Επειδή ήταν καλός άνθρωπος και παρόλο που δεν ήταν δουλειά του. Μου έκανε πατέντα, τραβήξαμε απο έξω νέα γραμμή και μου την συνέδεσε καρφί στο μόντεμ. Και είχα το εξής θέμα.... Με το δικό του κλείδωνε στα 21000 με το δικό μου πάω μάξιμουμ 18000. Έχω αυτό....

123516533849877849.jpg

Εντωμεταξύ δοκίμασα ένα παλιό του ΟΤΕ και πιάνει 19800 αλλα ενσύρματο....

Ωραίος. Για πές μας πόσο πιάνεις σε direct download ? Κατέβασε απο το site της ATI κάποιον driver να δούμε :)

Δημοσ.

Τα καλωδια σωστα ειναι.Για το internet εχω ξεχωριστο καλωδιο.Τωρα βλεπω οτι το Attainable Rate ειναι: 9804/901.Αυτο σημαινει οτι παραπανω δεν μπορει να παει?Ο ΟΤΕ μπορει να κανει κατι αν παρω τηλ η δεν αξιζει??

Δημοσ.

Οχι δεν εχω κανενα αλλο προβλημα.Απλα μου την σπαει γιατι επεσε το down ενω αυξηθηκε το up.Τι να πω, για καλο ηταν αυτες οι αναβαθμισεις.Θα περιμενω καμια εβδομαδα μηπως πιασει τιποτα παραπανω.

Δημοσ.

Τί προτείνεται να κάνω??? Με το ενσύρματο πιάνω 1.9 ΜΒ/s και έχω μια κουλούρα καλώδιο δίπλα... ενώ με το ασύρματο 1,8 MB/s Τί λέτε να ούμε??

Δημοσ.

Αν δεν χρησιμοποιείς ασύρματα κάποια άλλη συσκευή όπως λάπτοπ ή κινητό μείνε με το ενσύρματο ;)

Δημοσ.

ADSL Link Downstream Upstream

Connection Speed 13231 kbps 937 kbps

Line Attenuation 17.0 db 6.9 db

Noise Margin 9.3 db 9.9 db

Πείτε μια γνώμη και γι αυτά ρε παιδιά. Μετά την αναβάθμιση κλειδώνει στα 13231/937. Μου φαίνονται λίγα γιατί στο ίδιο σπίτι με την ίδια καλωδίωση, προ 2,5 ετών με 24άρα είχα 19000+/1023

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς ασύρματο...

καλορίζικη btw

angmar χάλι, δήλωνε βλάβη...

kosma με τα ίδια stats παίζω στα 14mbit...

Holy Daemon με τα 48db attenuation πάλι καλά που είσαι στα 8mbit...

Δημοσ.

Downstream Upstream

SNR Margin (dB): 9.2 9.7

Attenuation (dB): 27.0 12.4

Output Power (dBm): 19.4 12.3

Attainable Rate (Kbps): 13800 949

Rate (Kbps): 13443 957

με αυτα εδω και περιπου 2,5 χιλιομετρα αν παρω να τους πω πραμα γινεται να πετυχω τιποτα η δεν γινεται καλυτερα

παντως μια χαρα ειμαι και σε αυτα απλως βλεπω κατι 18αρες και τρελαινομαι :P

ΥΓ2 απο τα 13800 εγω ποιανω 11,5

Δημοσ.

Παιδιά βαράτε τους βλάβες!!!

* κανα κολπάκι μπορώ να κάνω για να πιάνει το linksys καλή ταχύτητα??? το έχω χρυσοπληρώσει κιόλας ρε γαμώτο..... Τώρα με το ενσύρματο είμαι στα 969 / 18.983

Με αυτό που είχε αυτός και δίνει δώρο ο ΟΤΕ κλείδωσε στα 21300!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
προφανώς ασύρματο...

καλορίζικη btw

angmar χάλι, δήλωνε βλάβη...

kosma με τα ίδια stats παίζω στα 14mbit...

Holy Daemon με τα 48db attenuation πάλι καλά που είσαι στα 8mbit...

Δήλωσα βλάβη εγώ γιατί έχω και και κάποιες αποσυνδέσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...