Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμίσεις Ταχύτητας ΟΤΕ Conn-X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά σήμερα γαμήθηκε ο Δίας. Παλικάρια του πΟΤΕ, αν δεν τραβάει το Δίκτυο, μην μας αναβαθμίζετε. Νιώστε λιγάκι ρεεε. Δεν γίνεται να χρονίζομαι στα 11Mbps και να σέρνεται ο Εωσφόρος :mad:

*****Εδιτ: Εντάξει, τώρα ήρθε στα ίσα του μετά από μια ολόκληρη μέρα. Άντε να δούμε μπας κα παίξουμε και τίποτα online χωρίς 'packet loss' και timeouts

*****Εδιτ2: Σφύρα μου και γλύστρησε. 270ms με το insomnia και 130ms με του πΟΤΕ. Ούτε σε Ελληνικούς servers δεν μπορώ να παίξω από μια προσπάθεια. Ωραία πράγματα στο Ελλαδιστάν μας!

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εδω και 2 μερες δεν ειμουνα στο pc και δεν ξερω

τωρα παντως παω της μπαλας απο 6.5mbps που ημουν τωρα ειμαι 11,5mbps

απο 27ms τωρα 19ms και upload ειμαι στα 750κbps απο 300kbps ;)

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει χρονοδιάγραμμα.Όλες οι 8αρες θα αναβαθμιστούν ως το τέλος Μαΐου.Οι 2αρες(παραπάνω upload) ως το τέλος Ιουλίου ή Αυγούστου.

Δημοσ.

εδω και 3 μερες εχει αναβαθμιστει και η Ν.Φιλ/φεια...λογικα και η Ν.Ιωνια

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: INTERLEAVED

Downstream Rate: 14884 Kbps

Upstream Rate: 919 Kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 9 db

Downstream Line Attenuation: 13

Upstream Line Attenuation: 7

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

:P

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο απο τον ΟΤΕ να με ενημερώσουν πως το upload μου αναβαθμίστηκε (έχω 2mbit), αλλά στον στο status του router λέει ακόμα πως είμαι στα 256. Έκανα reset, αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά. Μήπως θέλει λίγο καιρό για να γίνει η αναβάθμιση? BTW μένω Παγκράτι.

Δημοσ.

χαζη ερωτηση αλλα ελα που δεν ξερω...εγω εχω connex 8mbps θα χρειαστει να κανω κατι για να γινει η αναβαθμιση στο modem?? (κανενα reset ισως..) και μετα πως θα καταλαβω αν εχει γινει η αναβαθμιση?? μπαινετε σε καποιο συγκεκριμενο site και το βλεπετε?? ευχαριστω ρε παιδια...

Δημοσ.

Λογικα θα το δεις στα στατιστικα της γραμμης σου, αλλα και ενα reset να κανεις σε ανα 4-5 μερες δεν χανεις τιποτε.

Δημοσ.

με αναβαθμίσαν και μένα μάλλον :( Καθόλου ευχαριστημένος με το THOMSON TG585v7. Εβαλα το baudtec του ΟΤΕ και κλειδώνει παραπάνω

Pouline προτεινείς τίποτα ? ;)

Δημοσ.

Ακόμα τίποτα,όσο περνάνε οι μέρες πέφτει η σύνδεση μου.

Εκεί που κλείδωνα στα 10 και κατι τώρα είμαι στα 8,5

Ελεος!

Δημοσ.

Εγω προσωπικα, εκει που ειχα 8mbit conn-x που κλειδωνε στα 6, τωρα κλειδωνω στα 5 αλλα το upload ανεβηκε στα 950.

Αυτο σημαινει οτι η γραμμη μου αναβαθμιστηκε στα 24 αλλα πιανω μονο τα 5?

Αλλαξα στο router μου το mode απο multi σε adsl2+ αλλα δεν ειδα διαφορα...

Ειμαι λιγο ασχετος με το ολο θεμα :P περιοχη-Αλιμος!

Δημοσ.

Γιατί να κάνουμε reset που διάβασα πιο πίσω; Αν είναι να ανέβει, θα ανέβει. Ε;

Τέλος πάντων, για Πάτρα τι λένε; Έχετε ακούσει τίποτα;

Μια χαρά θα μου κάτσουν τα 14 που φτάνει η γραμμή..

post-99475-129063084618_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...