Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμίσεις Ταχύτητας ΟΤΕ Conn-X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Με τοσο κατεβαζω,αρα ειμαι comple για 24αρα ? :P

λόγω απόστασης δεν μπορείς να συγχρονίσεις παραπάνω, άρα βάση του συγχρονισμού σου είσαι μια χαρά

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και γ@μ@ τις αναβαθμισεις ο οτε. Βεβαια εγω δεν εχω παραπονο αλλα απο οτι βλεπω μεχρι τωρα σε πολλες των περιπτωσεων αντι να αναβαθμιστουν μερικοι, υποβιβαστηκαν!!!

Μπραβο στο οτε:lol:

Δημοσ.
σχετικα ειναι ολα...στην ιδια γραμμη με 24 τζαμπε αλτεκ καθε μερα κλειδωνα 13 περιπου και κατεβαζα μα 1300...

λόγω απόστασης δεν μπορείς να συγχρονίσεις παραπάνω, άρα βάση του συγχρονισμού σου είσαι μια χαρά

Μαλιστα..ευχαριστω πολυ guys.

Δημοσ.

εγω σημερα μεταπηδησα απο 4νετ σε οτε

ειμαι αρκετα απογοητευμενος, τα περιμενα καλυτερα τα πραγματα...

κλειδωνω στα 12mbps και ειμαι 100μ απο το dslam, αλλοι δηλαδη που ειναι 1χλμ στα ποσα κλειδωνουν??? :mad:

και εκτος αυτου το borwsing ειναι απλα τραγικο, χειροτερο και απο την 4νετ, αν ειναι αυτο δυνατον...

τελικα με κυνηγαει απο πισω ρε γμτ... :-(

Δημοσ.
εγω σημερα μεταπηδησα απο 4νετ σε οτε

ειμαι αρκετα απογοητευμενος, τα περιμενα καλυτερα τα πραγματα...

κλειδωνω στα 12mbps και ειμαι 100μ απο το dslam, αλλοι δηλαδη που ειναι 1χλμ στα ποσα κλειδωνουν??? :mad:

και εκτος αυτου το borwsing ειναι απλα τραγικο, χειροτερο και απο την 4νετ, αν ειναι αυτο δυνατον...

τελικα με κυνηγαει απο πισω ρε γμτ... :-(

Κατα 90% αε εχουν σε 12αρι προφιλ, αν ειναι ετσι οπως τα λες. Παρτους τηλεφωνο οπωσδηποτε.

Δημοσ.

ναι οντως αυτο ηταν

τους πηρα τηλ μου αλλαξαν προφιλ σε 24αρι, και απο τα 12 πηγα στα 13,5 yeah :-(

τους ξαναπηρα τηλ και μου λενε οτι δεν ειναι φυσιολογικο, με τοσο λιγο θορυβο να κλειδωνω τοσο χαμηλα

μου ειπαν θα μου στειλουν τεχνικο

ηρθε ο τεχνικος σημερα και τι εκανε?

ηρθε, μου εβαλε το δικο του baudetch της κακιας ωρας, το ξεσυνδεσε το ξανασυνδεσε και μου λεει δεν μπορει να καταλαβει τι φταει

ωραια λεγω εγω, τετοια δουλεια θα μπορουσα να την κανω και εγω

@ρχιδια τεχνικοι να πουμε... :mad:

Δημοσ.
ναι οντως αυτο ηταν

τους πηρα τηλ μου αλλαξαν προφιλ σε 24αρι, και απο τα 12 πηγα στα 13,5 yeah :-(

τους ξαναπηρα τηλ και μου λενε οτι δεν ειναι φυσιολογικο, με τοσο λιγο θορυβο να κλειδωνω τοσο χαμηλα

μου ειπαν θα μου στειλουν τεχνικο

ηρθε ο τεχνικος σημερα και τι εκανε?

ηρθε, μου εβαλε το δικο του baudetch της κακιας ωρας, το ξεσυνδεσε το ξανασυνδεσε και μου λεει δεν μπορει να καταλαβει τι φταει

ωραια λεγω εγω, τετοια δουλεια θα μπορουσα να την κανω και εγω

@ρχιδια τεχνικοι να πουμε... :mad:

Να ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ να αναφερεις το γεγονος και να ζητησεις αλλον τεχνικο. Δεν μας τα χαριζουνε, τα πληρωνουμε και μαλλιστα αδρα. Με την αποσταση που ναφερεις θα επρεπε να πιανεις τουλαχιστον 20mbps. Kοιτα και κανα φιλτρακι και καλλωδιο καλου κακου, μηπως και...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμενα η γραμμη αν και 24 συνδεεται συνηθως απο 6 εως 8 και πολυ σπανια στα 11 .Καθε μερα εχω τουλαχιστον 2 αποσυνδεσεις .

παραθετω τον πινακα απο τα στατιστικα του μοντεμ

Connection Speed 6141 kbps 863 kbps

Line Attenuation 81.0 db 11.8 db

Noise Margin 8.4 db 13.8 db

μιλωντας με τεχνικο του οτε μου ειπε οτι φταιει το ρουτερ (netgear ) κατι το οποιο δεν το πιστευω γιατι δανειστηκα απο φιλο ενα philips απο αυτα που δινει δωρεαν το connx και η οτενετ και δεν αλλαξε τιποτα..

τα attenuation και margin τι τιμες πρεπει να εχουν ? Υποψην οτι ειμαι περιπου στο 1,5 χιλιομετρο απο το τηλεφωνικο κεντρο .

Δημοσ.

Εμενα η γραμμη αν και 24 συνδεεται συνηθως απο 6 εως 8 και πολυ σπανια στα 11 .Καθε μερα εχω τουλαχιστον 2 αποσυνδεσεις .

μιλωντας με τεχνικο του οτε μου ειπε οτι φταιει το ρουτερ (netgear ) κατι το οποιο δεν το πιστευω γιατι δανειστηκα απο φιλο ενα philips απο αυτα που δινει δωρεαν το connx και η οτενετ και δεν αλλαξε τιποτα..

τα attenuation και margin τι τιμες πρεπει να εχουν ? Υποψην οτι ειμαι περιπου στο 1,5 χιλιομετρο απο το τηλεφωνικο κεντρο .

• Super Moderators
Δημοσ.

81db attenuation?! Δεν παίζει κάτι τέτοιο, είναι τιτανοτεράστιο...

Βγάλε τα ΠΑΝΤΑ από τις τηλεφωνικές μπρίζες και άφησε μόνο το router (χωρίς καν splitter) στην κεντρική (πρώτη) μπρίζα του σπιτιού σου για να δεις στα πόσα συγχρονίζει και τι στατιστικά λέει. Αν είναι τα ίδια τότε δήλωσε βλάβη διότι το attenuation σου είναι τρομακτικά μεγάλο αν είσαι πράγματι 1.5km από το Αστικό Κέντρο (άρα και dslam) της περιοχή σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

81db attenuation?! Δεν παίζει κάτι τέτοιο, είναι τιτανοτεράστιο...

Βγάλε τα ΠΑΝΤΑ από τις τηλεφωνικές μπρίζες και άφησε μόνο το router (χωρίς καν splitter) στην κεντρική (πρώτη) μπρίζα του σπιτιού σου για να δεις στα πόσα συγχρονίζει και τι στατιστικά λέει. Αν είναι τα ίδια τότε δήλωσε βλάβη διότι το attenuation σου είναι τρομακτικά μεγάλο αν είσαι πράγματι 1.5km από το Αστικό Κέντρο (άρα και dslam) της περιοχή σου.

Δημοσ.

Φίλε και στη σελήνη να ήσουν 81 ατεν πάλι δεν θα είχες.Κανε αυτό που σου είπε ο φίλος πιο πάνω και ποσταρε πάλι τα αποτελέσματα

Δημοσ.

Φίλε και στη σελήνη να ήσουν 81 ατεν πάλι δεν θα είχες.Κανε αυτό που σου είπε ο φίλος πιο πάνω και ποσταρε πάλι τα αποτελέσματα

Δημοσ.

Καλημέρα,

εγώ έπιανα γύρο στα 12000 αλλά λόγο iptv το είχανε βάλει στα 9000. Μια μέρα σταμάτησε να συγχρονίζει και αφού δήλωσα βλάβη και το "έφτιαξαν" αλλά στα 5300, ξανά δηλώνω βλάβη αλλά μου λένε ότι τόσο πάει δεν πιάνει παραπάνω. Έχω δοκιμάσει με δυο μόντεμ, φίλτρα χωρίς φίλτρα. Καλώδιο από το κουτί έως στο διαμέρισμα είχα αλλάξει πριν από 3 χρόνια. Τα στατιστικά είναι ίδια με πριν που έπιανα 9000.

SNR Margin (dB): 10.6 11.1

Attenuation (dB): 37.0 18.6

Output Power (dBm): 19.3 11.9

Attainable Rate (Kbps): 5440 979

Τι κάνουμε τώρα ??????

Δημοσ.

Με attentuation 37 έπρεπε να πιάνεις γύρω στα 13 μέγιστο. Τα 12 που αναφέρεις είναι μια πολύ φυσιολογική τιμή για τη γραμμή σου. Τα 5 όμως είναι απαράδεκτα. Πάρτους τηλέφωνο και ρώτα τους μήπως έχεις ψηλό snr και για αυτό συγχρονίζεις τόσο χαμηλά. Δε δικαιολογείται για τη γραμμή σου. Κούρασέ τους μέχρι να βρεις λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...