Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμίσεις Ταχύτητας ΟΤΕ Conn-X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oποτε τους κ@βλωσει. Μα καλα δεν ντρεπονται; Ταχυτητα οχι χελωνας αλλα σκουληκαντερας. Οπως εγραψα και σε αλλο forum με αναβαθμισεις εδω και μια βδομαδα μονο σε ασπροπυργο, και τηνο κατι τρεχει στα γυφτικα κυριολεκτικα. Με αυτο το ρυθμο οχι μεχρι Μαιο αλλα μεχρι το 2012 θα παρει.

ΥΓ Συγνωμμη απο τους αθυγγανους και τους κατοικους της περιοχης αλλα ειναι παροιμια. Και εγω δυτικη αττικη μενω.

---------- Προσθήκη στις 14:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:29 ----------

Μαλλον πρεπει να αρχισουμε να περνουμε στο 134 σορυδον μπας και τους σπασουμε τα νευρα και γινει κατι.

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο ειναι προγραμματισμενες εργασιες του δικτυου και δεν εχουν σχεση με τις επικειμενες αναβαθμισεις. Θα γινοντουσαν ουτων η αλλως.

Δημοσ.

Εγιναν και αναβαθμισεις Αγιο Δημητριο. Εμενα παντως τπτ ακομα. Καλα ποτε περιμενουν; Ολες μαζι; Θα μπουκωσει το συστημα. Οι ρυθμοι ειναι απελπιστικα αργοιιιιιιιιιιιι. ΖΖΖΖΖ!

Για να μην πω και τπτ αλλο πολυ πιο βαρυ.

Να μας ζησει ο ΟΤΕΣ.

Δημοσ.

εγώ είμαι νέο ηράκλειο και γίνεται σήμερα η αλλαγή άρχισα να ψιλοκολάω και τσέκαρα το ρουτερ μου έχει κλειδώσει στα 11 προς το παρών απο τα 8 που είχα και ανεβαίνει χαλαρά..

Δημοσ.
Φαντασου να μην ηταν τσαμπα ρε φιλαρακο πως θα εκανες...λες και ηταν υποχρεωμενοι να σε αναβαθμισουν.

Φιλαρακο τιποτα δεν ειναι τζαμπα σε αυτη τη ζωη. Επιπλεον δεν ειμαι ουτε κοροιδο, ουτε ηλιθιος ουτε λιγοτερο πελατης του ΟΤΕ για να αναβαθμιστω εναμιση μηνα αργοτερα απο καποιον αλλο, πληρωνοντας τα ιδια φραγκα!!! Και οντας στην αττικη κιολας και μαλλιστα για κατι που εχει προγραμματισυει και ανακοινωθει απο τον μαρτιο και το οποιο υποτιθεται οτι καθυστερησε απο την ΕΕΤΤ γιατι δεν κρατιοταν ο οτε να κανει τον καλο.

Παρεπιπτωντος αυτος που κανει νεα 24αρα συνδεση πληρωνει τα ιδια με εμενα το μ@λ@κ@, οπως και αυτος που εχει ηδη αναβαθμιστει. (αυτο ως προς το τζαμπα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...