Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμίσεις Ταχύτητας ΟΤΕ Conn-X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Type Interleave Path

Status SHOWTIME

Downstream Upstream

Data rate(Kbps) 23999Kb 1200Kb

Noise Margin 17 29

Output power(dBm) 120 198

Attenuation(dB) 5 3

Καλά είμαι;

μεσα στο dslam εισαι;

ο φιλος απο πανω εχει πιλοτικο vdsl και μας δουλευει, η γραμμη σ ειναι τέλεια

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Type Interleave Path

Status SHOWTIME

Downstream Upstream

Noise Margin 17 29

Attenuation(dB) 5 3

Καλά είμαι;

Πηρες αγκαλιά το dslam ? ;)

Δημοσ.
Type Interleave Path

Status SHOWTIME

Downstream Upstream

Noise Margin 17 29

Attenuation(dB) 5 3

Καλά είμαι;

Πηρες αγκαλιά το dslam ? ;)

Δημοσ.
Παιδιά πείτε και για μένα την γνώμη σας ήμουν στα 0,3/8,1 και τώρα είμαι 0,78/0,63 ο

ορίστε και τα stats (thomson 585v7)

Link Information

Uptime: 0 days, 18:30:13

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 788 / 6.351

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 18,0 / 39,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 11,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 11 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 56 / 0

FEC Errors (Up/Down): 10 / 0

CRC Errors (Up/Down): 10 / 454

123aa.png

Έχει και άλλο "ψωμί" η γραμμή παιδιά?

Δημοσ.

τα ιδια και τα ιδια παλι . οπως εχω πει σε ολες τις προηγουμενες σελιδες , κλειδωνω στα 12-13Mbps αλλα κατεβαζω με 400kb/s . το χω δηλωσει βλαβη αλλα τιποτα .

Δε μπορω ομως να καταλαβω κατι αλλο που συμβαινει . κανω καποιες δοκιμες με αρχεια απο ftp.ntua η rapidshare οπου παω να τα κατεβασω και κατεβαινουν με 400Kb/s (ενα ενα download) .

βγαζω το router απο το ρευμα (δεν εχει κουμπι on/off) , ξανασυγχρονιζει και τα αρχεια που εκανα πριν 1 λεπτο download και κατεβαιναν με 400kb/s τωρα κατεβαινουν με το μεγιστο της γραμμης μου δηλαδη 1.2-1.3Mb/s

μετα απο καποιο χρονικο διαστημα αν προσπαθησω θα ξανακατεβαινουν με 400kb/s και αμα κανω το ιδιο κολπο θα ξανακατεβαινουν με 1.2Mb/s

Δημοσ.
τα ιδια και τα ιδια παλι . οπως εχω πει σε ολες τις προηγουμενες σελιδες , κλειδωνω στα 12-13Mbps αλλα κατεβαζω με 400kb/s . το χω δηλωσει βλαβη αλλα τιποτα .

Δε μπορω ομως να καταλαβω κατι αλλο που συμβαινει . κανω καποιες δοκιμες με αρχεια απο ftp.ntua η rapidshare οπου παω να τα κατεβασω και κατεβαινουν με 400Kb/s (ενα ενα download) .

βγαζω το router απο το ρευμα (δεν εχει κουμπι on/off) , ξανασυγχρονιζει και τα αρχεια που εκανα πριν 1 λεπτο download και κατεβαιναν με 400kb/s τωρα κατεβαινουν με το μεγιστο της γραμμης μου δηλαδη 1.2-1.3Mb/s

μετα απο καποιο χρονικο διαστημα αν προσπαθησω θα ξανακατεβαινουν με 400kb/s και αμα κανω το ιδιο κολπο θα ξανακατεβαινουν με 1.2Mb/s

ειμαι κεντρο Θεσσαλονικη κι εχω ακριβως το ιδιο προβλημα,ειδικα με το rapidshare,που κατεβαζει με ο,τι ταχυτητα του καπνισει ,τωρα με 400-500kb/s, το απογευμα με 800,το βραδυ με 300..δεν συγχρονιζεται με τιποτα..ειδικα στη happy hour 3.00-11.00 σερνεται και παει τζαμπα και η προσφορα του 10%...

Δημοσ.
Έχω συνεχείς αποσυνδέσεις ειδικά τα πρωινά.Πήρα τηλέφωνο και δήλωσα βλάβη αλλά δεν άλλαξε κάτι (είπαν οτι το κοίταξαν και είναι ΟΚ) και τους ξαναδήλωσα οτι έχω πρόβλημα.Τα specs της γραμμής είναι :

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 957 / 13.036

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 9,5 / 22,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 9,0

Τι μπορώ να κάνω εαν συνεχιστεί?

παρε και ζητα να σε βαλουν σε 12ρι προφιλ επειδη εχεις συχνες αποσυνδεσεις. Ο θορυβος που εχεις παντως δεν δικαιολογει αποσυνδεσεις. Αν ελεγξαν τη γραμμη δες αν εχεις προβλημα εντος σπιτιου οπως ελαττωματικό φίλτρο, αφιλτραριστες συσκευες συναγερμο, φαξ, τηλεφωνα, παλια καλώδια κλπ..

Δημοσ.

Έλα, αργία είναι σήμερα και γ@μιέται στα πάρκα η ταχύτητα (κάποιος π@πάρας θα είναι στα κεντρικά και θα ρουφάει το bandwidth με το να κατεβάζει καμία τσόντα :P)

Δημοσ.

Γεια σας ειμαι πολλη ευχαριστημενος απο το conn-x πολη καλες ταχυτητες μια χαρα χωρις προβληματα αλλα το κακο ειναι οτι εμας στα χωρια μας εχουν μονο μεχρι 2 mpis και αντι να κανουν κατι σε αυτο εδω τον τομεα.. αναβαθμιζουν μονο upload απο 256 σε 512 kb/s και αγνωστο ποτε θα το κανουν...:cry: κατα τα αλλα μια χαρα!!! εχω παρι και τηλ μονο μεχρι 2

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό έλειπε να μην μπορούν να δώσουν τα 200KB/sec που προσφέρουν τα 2mbit :P

Δημοσ.
αυτό έλειπε να μην μπορούν να δώσουν τα 200KB/sec που προσφέρουν τα 2mbit :P

σε εναν ξαδερφο μου δεν εχει το χωριο ουτε μια γραμμη του οτε

και την βγαζουν με κοσμοτε ;)

Δημοσ.
δεν έχει adsl εννοείς ή γενικά τηλέφωνο?

για ιντερνετ

υπαρχει περιοχη που δεν εχει τηλεφωνο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...