Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμίσεις Ταχύτητας ΟΤΕ Conn-X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε απογευμα εγω εχω τα στατιστικα που εγραψα απο πανω μετα πρεπει να μου χαλανε το βραδυ θα το δω σημερα και θα σας πω :rolleyes:

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ολη την βδομαδα επιανα τα 1.2Mb/s κατεβασμα απο nvidia και ftp.ntua και ειχα συμβιβαστει μιας και το router μου κλειδωνει στα 12000Kbps οτι αυτη ειναι η ταχυτητα μου .

χτες και σημερα ανεβοκατεβαινει η ταχυτητα μεταξυ 200kb/s , 400kb/s , 800kb/s , τρελες αυξομειωσεις . μπορει να ξεκιναει να κατεβαζει με 800kb/s και να μειωνεται και μετα να αυξανει και μετα ξανα ολο και πιο κατω ... και στο speedtest.net μου δειχνει οτι εχω 4mbit ταχυτητα .

λιγο το πρωι που κατεβασα κατι ηταν ψιλοσταθερο 1.0-1.2Mb/s .

μου φαινεται θα χω προβληματα τα σαββατοκυριακα και οτι εχει πολλες ασταθειες η γραμμη μου

Δημοσ.
Line Attenuation 27,8 db

Data Rate 10656

Είναι αρκετά ψιλά η τιμή που σημαίνει είσαι μακριά απο dslam ;) Εγώ με 31db μετά βίας κλειδώνω στα 10.000

Δημοσ.

το SNR Margin τι ακριβως ειναι??

οσο ποιο κατω ειναι τοσο ποιο καλα ειναι??

με 5,3 ποσο υπρεπε να ειχα??

Δημοσ.

Ειναι η ισχύς του σήματος. Οσο ψηλότερα τόσο καλύτερα :) 5,3 είναι αρκετα χαμηλά. Εχεις προβλήματα συγχρονισμού στο router ή αποσυνδέσεις ?

Δημοσ.
Ειναι η ισχύς του σήματος. Οσο ψηλότερα τόσο καλύτερα :) 5,3 είναι αρκετα χαμηλά. Εχεις προβλήματα συγχρονισμού στο router ή αποσυνδέσεις ?

οσο χαμηλα τοσο χειροτερα??

γιατι με 9 που ημουν προχτες επιανα 1mbps λιγοτερο

και δεν εχω καμια αποσυνδεση(φτου φτου φτου)

Δημοσ.
το SNR Margin τι ακριβως ειναι??

οσο ποιο κατω ειναι τοσο ποιο καλα ειναι??

με 5,3 ποσο υπρεπε να ειχα??

SNR Margin δεν είναι η ισχύς του σήματος. Είναι το κατώφλι που προσπαθεί να δουλέψει η ζεύξη dslam-router.

Σε απλά ελληνικά όσο πιο μικρό είναι τόσο πιο ψηλά συγχρονίζουμε. Όσο πιο μεγάλο είναι τόσο πιο βράχος γίνεται το κύκλωμα όσο αφορά τις αποσυνδέσεις. Εκεί ψάχνεις την χρυσή τομή ανάλογα με τις υπηρεσίες που θέλεις να έχεις.

Δημοσ.

Έχω συνεχείς αποσυνδέσεις ειδικά τα πρωινά.Πήρα τηλέφωνο και δήλωσα βλάβη αλλά δεν άλλαξε κάτι (είπαν οτι το κοίταξαν και είναι ΟΚ) και τους ξαναδήλωσα οτι έχω πρόβλημα.Τα specs της γραμμής είναι :

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 957 / 13.036

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 9,5 / 22,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 9,0

Τι μπορώ να κάνω εαν συνεχιστεί?

Δημοσ.

Type Interleave Path

Status SHOWTIME

Downstream Upstream

Data rate(Kbps) 23999Kb 1200Kb

Noise Margin 17 29

Output power(dBm) 120 198

Attenuation(dB) 5 3

Καλά είμαι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...