ezy7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 καλησπέρα τα στατιστικά που έχω στη γραμμή μπορεί να δώσει παραπάνω? ADSL Firmware Version : FwVer:3.10.25.0_TC3085 HwVer:T14.F7_3.0 Line State : Showtime Modulation : ADSL2 PLUS Annex Mode : ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin : 8.7 10.3 db Line Attenuation : 24.8 15.4 db Data Rate : 13015 860 kbps
ikskarda Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δεν φταίει το ρούτερ σου .Τα σνρ soυ είναι μια χαρά .Εχεις τον κλασσικά μικρό συγχρονισμό που έχουν όσοι αναβαθμίστηκαν πρόσφατα από τον ΟΤΕ.Ρώτα πριν δηλώσεις βλάβη μήπως σε έχουν σε 12άρι προφίλ. πηρα και ενα νουμερο 800-11 κατι και το 121 και το μονο που μου ειπανε ειναι οτι μονο σαν βλαβη μπορουν να το δηλωσουν . απο την αλλη το μεσημερι που επαιζα με το ρουτερ και το εβγαζα εβαζα στο ρευμα κατα μεσο ορο συνδεομουν εκει στα 11800 περιπου , μια φορα συνδεθηκα στα 13700 και αλλη μια στα 14445 . σε ολες ομως τις περιπτωσεις το λαμπακι του Ιnternet στο ρουτερ ηταν κοκκινο και επρεπε να μπω στο 192.168.1.1 και να πατησω χειροκινητα το Connect ενω οσο ημουν στα 8 οταν το εβγαζα απο το ρευμα και το ξαναεβαζα ηταν ολα τα λαμπακια πρασινα . Επιπλεον οταν ειμαι συνδεομαι μεταξυ 11-13 Kbps το Downstream Margin ειναι στα 9 db ενω στα 13700 και στα 14445 που πετυχα ηταν στα 5db ? αν δεν κανω λαθος αυτα δεν πρεπει να ειναι ψηλα ?
jpan Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Καλημερα . Αυτο για το SNR μπορει καποιος να μου εξηγησει ποια στατιστικα στην γραμμη μου ειναι ? επιπλεον που να απευθιυνω σε ποιο τηλεφωνο και να τους ρωτησω αν ειμαι σε 12mbps προφιλ ? θα καταλαβει ο αλλος ο ακομα πιο ασχετος απο εμενα στο τηλεφωνο τι εννοω ? Το SNR είναι το: Downstream Margin: 9 db Είσαι σε 12άρι προφίλ και πάρε τηλ. το 121 να ζητήσεις μετάβαση σε 24άρι.
ikskarda Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 βρε αδερφε το ανεφερα 2 ποστ πιο πανω οτι πηρα το 1242 και το 121 και τους ρωτησα για επιβεβαιωση αν με χουν συνδεσει σε 12αρι προφιλ , το οποιο ουτε μου το απαντησαν και μου ειπαν οτι δε μπορουν να κανουν τιποτα παρα μονο να το δηλωσω σαν βλαβη να το δει τεχνικος , το οποιο το εκανα by the way το SNR μου τελικα ειναι χαλια ε ? PS:μπορει να παιζει ρολο στην ταχυτητα μου το οτι ειμαι με φοιτητικο ιντερνετ σαν συνδρομητης στο Conn-X και για αυτο το λογο να εχω χαμηλοτερο συχρονισμο ?
nnik_1969 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 βρε αδερφε το ανεφερα 2 ποστ πιο πανω οτι πηρα το 1242 και το 121 και τους ρωτησα αν με χουν συνδεσει σε 12αρι προφιλ σαν επιβεβαιωση και μου ειπαν οτι δε μπορουν να κανουν τιποτα παρα μονο να το δηλωσω σαν βλαβη να το δει τεχνικος , το οποιο το εκανα by the way το SNR μου τελικα ειναι χαλια ε ? Όχι .Μια χαρά είναι .Το default του ΟΤΕ.
ikskarda Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 αρα λοιπον μιας και ξερετε περισσοτερα απο εμενα οταν καταφερα και συνδεθηκα μια φορα το μεσημερι στα 14445kbps και ειχαν downstream margin 5 ειχα προβλημα . σωστα ? στην ουσια σε τι προβληματα μεταφραζεται ?
nnik_1969 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 αρα λοιπον μιας και ξερετε περισσοτερα απο εμενα οταν καταφερα και συνδεθηκα μια φορα το μεσημερι στα 14445kbps και ειχαν downstream margin 5 ειχα προβλημα . σωστα ? στην ουσια σε τι προβληματα μεταφραζεται ? Αν δεν έχεις αποσυνδέσεις ουσιαστικά δεν είναι πρόβλημα. Είναι λογικό όταν συγχρονίζει σε χαμηλότερο snr να συγχρονίζει ψηλότερα.
ikskarda Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 μαλιστα !!! ευχαριστω για τις πληφοροριες απανω στο μαθημα των δικτυων (στο πανεπιστημιο δε το διαλεξα)
sozz Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν απο τον οτε οτι εχω αναβαθμιστη και παω στα 15,5 mbps αλλα εγω βλεπω στο router και στο speedtest οτι πιανω τα ιδια ακριβος νουμερα με πριν.... μηπως με δουλευουν και ηθελαν να μου πλασαρουν το conn-x tv?? γιατι οταν εγινε η αναβαθμιση με πηραν και μου ειπαν οτι εγινα εως 24 και το ειδα με την μια
Xorxhs! Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 φαίνεται ότι δεν έχει το απαιτούμενο bandwidth με εξωτερικό για να τους έχει όλους στο βέλτιστο κλείδωμα που έχει δυνατότητα η γραμμή τους Αυτο που λες δεν ισχυει σε καμια των περιπτωσεων. Περιορισμός στο bandwidth ΜΠΟΡΕΙ να υπαρξει σε συνδρομητες που ακομη ανηκουν σε atm dslams και συνδεονται με uplink με 2mbit φορεις(συνηθως σε απομακρυσμενες περιοχες, ειναι ελαχιστοι σε σχεση με αυτους των ethernet dslams). Στην πλειοψηφεια για οσους αναφερονται οτι εχουν κλειδωσει με '12αρι' προφιλ, αυτο εγινε διοτι, πριν την αναβαθμιση ειχαν προφιλ troubleshooting 8αριου, οποτε αν εφαρμοζοτανε σε αυτους προφιλ 24ριου, σιγουρα θα αποσυγχρονιζαν διαρκως. Οσοι εχετε προβληματα συγχρονισμου, δηλωστε το βλαβη στο 1242
nnik_1969 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν απο τον οτε οτι εχω αναβαθμιστη και παω στα 15,5 mbps αλλα εγω βλεπω στο router και στο speedtest οτι πιανω τα ιδια ακριβος νουμερα με πριν....μηπως με δουλευουν και ηθελαν να μου πλασαρουν το conn-x tv?? γιατι οταν εγινε η αναβαθμιση με πηραν και μου ειπαν οτι εγινα εως 24 και το ειδα με την μια Δωσε στοιχεια γραμμης από το ρούτερ σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αυτο που λες δεν ισχυει σε καμια των περιπτωσεων. ψιλουπόθεση ήταν, δεν μου ερχόταν κάτι άλλο στο μυαλό για την "τσιγκουνιά" αυτή Περιορισμός στο bandwidth ΜΠΟΡΕΙ να υπαρξει σε συνδρομητες που ακομη ανηκουν σε atm dslams και συνδεονται με uplink με 2mbit φορεις(συνηθως σε απομακρυσμενες περιοχες, ειναι ελαχιστοι σε σχεση με αυτους των ethernet dslams). δεν εννοούσα ακριβώς αυτό, μπορεί απλά να πήγαιναν σιγά σιγά με τους συγχρονισμούς για να δουν πως θα πάει το bandwidth (όχι του κάθε dslam) με εξωτερικό μετά την αύξηση από τα 8mbit και σε 2η φάση να τα γυρνάνε στο κανονικό...
Xorxhs! Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Γενικοτερα, με το να δημιουργησεις ενα 24αρι προφιλ με target snr margin 6 ή 9 db δε σημαινει οτι θα κλειδωσουν ολοι αναλογα με τη γραμμη τους. Ας περιμενουμε τo vdsl οπου 'λογικα' η συντρηπτικη πλειοψηφια θα κλειδωνει στα 50, ακατεβατα
sozz Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Mode: ADSL2+ Type: Fast Line Coding: Trellis On Status: No Defect Link Power State: L0 Downstream Upstream SNR Margin (dB): 8.7 9.7 Attenuation (dB): 27.0 12.5 Output Power (dBm): 19.4 12.3 Attainable Rate (Kbps): 13772 933 Rate (Kbps): 13566 948
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ναι ούτε λόγος, απλά θα κλειδώσουν παραπάνω από ότι θα κλείδωναν με το 12αρι προφίλ αλλά χωρίς να υπάρχει σιγουριά για το stability μην μου θυμίζεις το vdsl, έρχεται στο μυαλό μου ο PCharon και βρίζω με το vdsl πάντως θα υπάρχει η γκρίνια του throughput sozz δεν είναι και τόσο άσχημα, ίσως να πάει λίγο πιο πάνω ίσως να είναι crosstalk, δήλωσε και εσύ βλάβη αν είναι και ζήτα 24αρι προφίλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.