Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμίσεις Ταχύτητας ΟΤΕ Conn-X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχω εδω και 3 χρονια Conn-x και δεν ειχα ποτέ αποσυνδεσεις και λοιπα. Ξαφνικα εδω και ενα μηνα, εχω τυχαιες και συνεχεις αποσυνδεσεις, σε σημειο καποιες ωρες να μην μπορω να κανω ουτε τα βασικα. Αλλαξα φιλτρα και δηλωσα δυο φορες βλαβη. Και τις δυο ειπαν οτι θα "φιξαρουν καλυτερα την γραμμη" (οτι και αν σημαινει αυτο) αλλα το αποτελεσμα το ιδιο.

Μηπως τα εχει παιξει το σχετικα καινουριο router (D-LINK) ή μηπως απλα ο ΟΤΕ μαμακιζεται τωρα με τις αναβαθμισεις? Ειμαι στα 2 Mbit, οποτε περιμενω αναβαθμιση upload που δεν με καιει κιολας, αλλα μου εχει λειψει η πραγματικα σταθερη συνδεση που ειχα. Παρατηρησα παντως, οτι το SNR margin απο 15 με 20 που ειχα, εχει πεσει στο 6 με 10

ετσι επαθα κι εγω, πολλες αποσυνδεσεις τις τελευταιες 2 βδομαδες (adsl 8αρα σε isdn που δεν ηξερε τη λεξη αποσυνδεση μεχρι απο αυτο).

δηλωσα βλαβη την παρασκευη και σημερα ηρθε τεχνικος, με αναβαθμισαν με την ευκαιρια και τελικα κλειδωνω στα 13600/863, μου ειπε οτι με εχει βαλει σε 11αρι προφιλ για να μην εχω αποσυνδεσεις κι οτι θα μπορουσε να με βαλει σε 9αρι και να κλειδωνω καπου πανω απο 15000 αλλα παιζει να ειχα αποσυνδεσεις. για την ωρα του ειπα να το αφησει ετσι και βλεπουμε, αν θελησω καποια στιγμη να δοκιμασω τους ζηταω να το ανοιξουν λιγο παραπανω κι αν εχει οντως αποσυνδεσεις το ξανακατεβαζω.

απο το ftp της otenet τωρα μολις που δοκιμασα παλι επιασε 1.38mb/sec στο αρχειο των 100mb και 1.36 στο αρχειο του 1gb.

χαρακτηριστικα γραμμης:

Link Information

Uptime: 0 days, 7:52:13

Modulation: G.992.5 Annex B

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 863 / 13.602

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 36,82 / 300,46

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 12,5 / 21,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 13,5 / 9,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 3 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 60 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 12.717

CRC Errors (Up/Down): 27 / 53

HEC Errors (Up/Down): 2.751 / 47

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βόμβα στο κτήριο με ραδιενέργεια που θα έχει εμβέλεια μόνο στο συγκεκριμένο οικόπεδο, αναγκαστική μεταφορά dslam και A/K γενικότερα :P

δοκίμασες με download manager από Nvidia/ATI/Microsoft?

Απο nvidia με download manager 1.7mb/sec σταθερα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Απο nvidia με download manager 1.7mb/sec σταθερα...

that sux, αν έχεις όρεξη δοκίμασε και τα ξημερώματα...

Δημοσ.

οντως ειναι λιγο του φιλου αφου κλειδωνει τοσο ψηλα, εγω δοκιμασα μολις απο nvidia να κατεβασω το driver της καρτας μου (85mb) και μου κατεβαζε σταθερα με 1.38mb/sec χωρις να εχω καποιο download manager.

Δημοσ.
δεν μπορώ να διαβάσω τα γράμματα στις photos, πολύ μικρά :-(

Tώρα Thresh καλύτερα; Δες και το προηγουμενο post μου, και πες μου για το snr πριν και μετά.

post-154151-129063087721_thumb.jpg

post-154151-129063087732_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

πάρα πολύ καλά, μάλλον ο πρώτος συγχρονισμός που βλέπω μετά την αναβάθμιση να είναι εκεί που πρέπει ή έστω πολύ κοντά

Δημοσ.

Και με το snr margin να ειναι στο 8,7-9,1 παιζει να εχω τιποτα αποσυνδέσεις; Αν και μεχρι στιγμης ολα καλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που ο συγχρονισμός σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα για το attenuation σου και μέχρι στιγμής δεν έχει DCs μην σε απασχολεί το snr

Δημοσ.

καλησπερα παιδια . και εγω ειδα σημερα οτι μου εγινε αναβαθμιση ο θεος να την κανει :P και τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου ειναι αυτα

DSL Status: Up

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: INTERLEAVED

Downstream Rate: 11896 Kbps

Upstream Rate: 951 Kbps

Downstream Margin: 9 db

Upstream Margin: 9 db

Downstream Line Attenuation: 21

Upstream Line Attenuation: 9

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

γιατι τοσο χαμηλο ρε παιδια το download ? και με τα db χωρις να ξερω πολλα τι σημαινει το καθενα τα νουμερα αυτα δεν επρεπε να ηταν πιο ψηλα ? οταν ειχα 8αρα νομιζω ηταν το διπλασιο . μηπως φταιει το router μου ? Linksys WAG345G

Δημοσ.
καλησπερα παιδια . και εγω ειδα σημερα οτι μου εγινε αναβαθμιση ο θεος να την κανει :P και τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου ειναι αυτα

γιατι τοσο χαμηλο ρε παιδια το download ? και με τα db χωρις να ξερω πολλα τι σημαινει το καθενα τα νουμερα αυτα δεν επρεπε να ηταν πιο ψηλα ? οταν ειχα 8αρα νομιζω ηταν το διπλασιο . μηπως φταιει το router μου ? Linksys WAG345G

Δεν φταίει το ρούτερ σου .Τα σνρ soυ είναι μια χαρά .Εχεις τον κλασσικά μικρό συγχρονισμό που έχουν όσοι αναβαθμίστηκαν πρόσφατα από τον ΟΤΕ.

Ρώτα πριν δηλώσεις βλάβη μήπως σε έχουν σε 12άρι προφίλ.

Δημοσ.

Δεν φταίει το ρούτερ σου .Τα σνρ soυ είναι μια χαρά .Εχεις τον κλασσικά μικρό συγχρονισμό που έχουν όσοι αναβαθμίστηκαν πρόσφατα από τον ΟΤΕ.

Ρώτα πριν δηλώσεις βλάβη μήπως σε έχουν σε 12άρι προφίλ.

Δημοσ.

Καλημερα . Αυτο για το SNR μπορει καποιος να μου εξηγησει ποια στατιστικα στην γραμμη μου ειναι ? επιπλεον που να απευθιυνω σε ποιο τηλεφωνο και να τους ρωτησω αν ειμαι σε 12mbps προφιλ ? θα καταλαβει ο αλλος ο ακομα πιο ασχετος απο εμενα στο τηλεφωνο τι εννοω :P ?

Δημοσ.

Καλημερα . Αυτο για το SNR μπορει καποιος να μου εξηγησει ποια στατιστικα στην γραμμη μου ειναι ? επιπλεον που να απευθιυνω σε ποιο τηλεφωνο και να τους ρωτησω αν ειμαι σε 12mbps προφιλ ? θα καταλαβει ο αλλος ο ακομα πιο ασχετος απο εμενα στο τηλεφωνο τι εννοω :P ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...