Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμίσεις Ταχύτητας ΟΤΕ Conn-X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάποια στιγμή μεσα στο σαββατοκυριακο αναβαθμίστηκε η γραμμη μου(ISDN). Περιοχή Καλλίπολη (Πειραιάς).

ADSL Firmware Version:FwVer:3.6.0.0_B_TC3084 HwVer:T14.F7_3.0

Line State:Showtime

Modulation:ADSL2 PLUS

Annex Mode:ANNEX_B

Downstream Upstream

SNR Margin:10.7 9.8 db

Line Attenuation:22.0 14.1 db

Data Rate:10291 841 kbps

Δημοσ.
Κάποια στιγμή μεσα στο σαββατοκυριακο αναβαθμίστηκε η γραμμη μου(ISDN). Περιοχή Καλλίπολη (Πειραιάς).

ADSL Firmware Version:FwVer:3.6.0.0_B_TC3084 HwVer:T14.F7_3.0

Line State:Showtime

Modulation:ADSL2 PLUS

Annex Mode:ANNEX_B

Downstream Upstream

SNR Margin:10.7 9.8 db

Line Attenuation:22.0 14.1 db

Data Rate:10291 841 kbps

Κατάντια είναι πια αυτοί οι συγχρονισμοί.

Δημοσ.

Aναβαθμιστηκα και εγω σημερα στις 8:30 το βραδυ την ωρα που διαβαζα για τις αναβαθμισεις εδω. Περιοχη: Νεα Περαμος Αττικης. Τα στατιστικα μου μου πριν και μετα, φαινονται κατω. Το Θεμα ποιο ειναι; Οτι το SNR Margin την ωρα της αναβαθμσισης ηταν στο 9,1 και τωρα ειναι στο 8,8 8,7. Τι παιζει με αυτο ρε παιδια. Θα εχωβ αποσυνδεσεις και προβληματα; Το snr ειναι οριακο. Το 9 ειναι οριακο για τις 24 αρες για ΟΤΕ. Κοιταξτε διαφορα στα snr και attnuation πριν και μετα. Παντως μεχρι στιγμης η γραμμη δεν εχει πεσει, τωρα βλεπουμε. Ας μου πειτε την αποψη σας. Εκανα και ενα reset στο ρουτερ να μας βρισκεται. Thresh τζιμανι περιμενω σχολια.

post-154151-129063087481_thumb.jpg

post-154151-12906308749_thumb.jpg

Δημοσ.

Και να καει θα το φτιαξουνε...

Περα απο τη πλακα πιο πολυ χαρηκα για το upload παρα για το κλειδωμα στα 24mbps.

Ταχυτητες ειχα πολυ καλες και οταν ηταν 8αρα η γραμμη γυρω στα 800kb και τωρα κατεβαζω στο 1.6mb.

Δημοσ.

Έγινε και σε μένα η αναβάθμιση και έχω χάσει 1,5 με 2Mbps στο download. Πριν είχα 8 Mbps και χρονιζόταν στα 6700 με 7100. Το upload ανέβηκε στα 730 από 325.

DSL Status: UpDSL Modulation Mode: ADSL2+DSL Path Mode: INTERLEAVEDDownstream Rate: 5538 KbpsUpstream Rate: 851 KbpsDownstream Margin: 9 dbUpstream Margin: 9 dbDownstream Line Attenuation: 42Upstream Line Attenuation: 25Downstream Transmit Power: 0Upstream Transmit Power: 0

Δημοσ.
Έγινε και σε μένα η αναβάθμιση και έχω χάσει 1,5 με 2Mbps στο download. Πριν είχα 8 Mbps και χρονιζόταν στα 6700 με 7100. Το upload ανέβηκε στα 730 από 325.

DSL Status: UpDSL Modulation Mode: ADSL2+DSL Path Mode: INTERLEAVEDDownstream Rate: 5538 KbpsUpstream Rate: 851 KbpsDownstream Margin: 9 dbUpstream Margin: 9 dbDownstream Line Attenuation: 42Upstream Line Attenuation: 25Downstream Transmit Power: 0Upstream Transmit Power: 0

Στην ιδια κατασταση και γω.

Max. DSLAM data rate kBit/s 24576 1024

Min. DSLAM data rate kBit/s 4384 32

Attainable data rate kBit/s 5876 951

Current data rate kBit/s 5850 863

Latency fast fast

Bit swap on on

Seamless Rate Adaption off off

Impulse Noise Protection 0.0 0.0

L2 Power mode enabled - -

Signal-to-noise ratio dB 10 12

Line attenuation dB 43 25

Power cutback dB 0

Τι κανω; να αρχισω το κραξιμο;

Δημοσ.

σημερα αναβαθμίστηκα και εγω τα νέα μου στατιστικά της γραμμής είναι:

Downstream Upstream

SNR Margin: 8.1 10.2 db

Line Attenuation: 25.8 15.5 db

Data Rate: 12777 880 kbps

απο το λιγο που παρατηρησα ειναι οτι αποσυνδεεται το ρουτερ οταν μιλαω στο τηλεφωνο ενω παλια δεν γινοταν ποτε αυτο ελπιζω να ειναι παροδικό το φαινομενο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Και να καει θα το φτιαξουνε...

Περα απο τη πλακα πιο πολυ χαρηκα για το upload παρα για το κλειδωμα στα 24mbps.

Ταχυτητες ειχα πολυ καλες και οταν ηταν 8αρα η γραμμη γυρω στα 800kb και τωρα κατεβαζω στο 1.6mb.

Βόμβα στο κτήριο με ραδιενέργεια που θα έχει εμβέλεια μόνο στο συγκεκριμένο οικόπεδο, αναγκαστική μεταφορά dslam και A/K γενικότερα :P

δοκίμασες με download manager από Nvidia/ATI/Microsoft?

Δημοσ.

σιγά τη σπουδαία αναβάθμιση που μου έκαναν και αμέσως τηλεφώνησαν για να μου πουλήσουν conn-x tv.

δε λέω αξιόπιστος ο οτε αλλά μόλις κλείσω χρόνο λέω να πάω σε φόρθνετ με 30 το μήνα λόγω της κρίσης και των περικοπών στο μισθό μου.

Δημοσ.

Εχω εδω και 3 χρονια Conn-x και δεν ειχα ποτέ αποσυνδεσεις και λοιπα. Ξαφνικα εδω και ενα μηνα, εχω τυχαιες και συνεχεις αποσυνδεσεις, σε σημειο καποιες ωρες να μην μπορω να κανω ουτε τα βασικα. Αλλαξα φιλτρα και δηλωσα δυο φορες βλαβη. Και τις δυο ειπαν οτι θα "φιξαρουν καλυτερα την γραμμη" (οτι και αν σημαινει αυτο) αλλα το αποτελεσμα το ιδιο.

Μηπως τα εχει παιξει το σχετικα καινουριο router (D-LINK) ή μηπως απλα ο ΟΤΕ μαμακιζεται τωρα με τις αναβαθμισεις? Ειμαι στα 2 Mbit, οποτε περιμενω αναβαθμιση upload που δεν με καιει κιολας, αλλα μου εχει λειψει η πραγματικα σταθερη συνδεση που ειχα. Παρατηρησα παντως, οτι το SNR margin απο 15 με 20 που ειχα, εχει πεσει στο 6 με 10

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...