Προς το περιεχόμενο

Συμπεριφορες μελων και διαχειριστων

papalive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νεο θεμα που postaro εχει σχεση την συμπεριφορα ορισμενων members.

Μεταφερω κατι ( σε συζητησεις με αλλους που ασχολουνται με τον προγραμματισμο και γενικοτερα με τον Η/Υ ) που πιστευω και εγω φυσικα και απευθυνεται σε ορισμενους πανεξυπνους , υπερεπιστημονες που ξερουν να προγραμματιζουν τα πάντα εκτος απο το μυαλο τους.Ειναι καιρος νομιζω πως ορισμενα παιδακια θα πρέπει η να σκασουν η να μην νομιζουν πως μια απάντηση σε ενα δικο σου post ισοδυναμει με τσιμ******.Τσι****** να κανουν εκει που ξερουν τα νεαρα αυτα θυληπρεπη παιδακια που νομιζουν πως κανουν και κατι.Αυτο που ακουγεται στην κοινωνια των ανθρωπων των υπολογιστων ειναι μια απεχθεια σε καθε ελληνικο forum που μπορει να σου παρεχει πληροφοριες για κατι που σε απασχολει και αυτο γιατι το παιζεται πανεξυπνα παιδακια που με τις απαντησες σας δινεται την αισθηση πως "ξερεις βλακα θα σου πω κατι αλλα σκασε και αν δεν πεις ευχαριστω θα σε γ******** η δεν θα ξαναασχοληθω μαζι σου πεταμενε".

Αυτα ας τα δουν οι διαχειριστες του φορουμ και τα μελη.

Δημοσ.

Και βεβαια ειμαι επιθετικος οταν βλεπω πως θελουν να το "παιξουν τεραστιοι".Ετσι επρεπε να συμπεριφερθει ο καθένας απο εμας.Απο την στιγμη που το forum εγινε απο ορισμενα ατομα θα επρεπε να κρατησουν μια ισοροπια στο θεμα αυτο , αλλα και εμεις θα πρεπει να τους κανουμε να καταλάβουν.Ειρωνικες μισοαπαντησεις και γελοια πανεξυπνα σχολια δεν πρεπει να εχουν θεση σε κανενα forum και απο κανεναν.

Ας υπαρχει ενα forum με αρχ******* και οχι ενα αρχ**** forum

Δημοσ.
Και βεβαια ειμαι επιθετικος οταν βλεπω πως θελουν να το "παιξουν τεραστιοι".Ετσι επρεπε να συμπεριφερθει ο καθένας απο εμας.Απο την στιγμη που το forum εγινε απο ορισμενα ατομα θα επρεπε να κρατησουν μια ισοροπια στο θεμα αυτο , αλλα και εμεις θα πρεπει να τους κανουμε να καταλάβουν.Ειρωνικες μισοαπαντησεις και γελοια πανεξυπνα σχολια δεν πρεπει να εχουν θεση σε κανενα forum και απο κανεναν.

Ας υπαρχει ενα forum με αρχ******* και οχι ενα αρχ**** forum

Άσε τον προγραμματισμό και πάνε να μάθεις τίποτα άλλο πρώτα ...

Όσο για "γκομενίστικες" συμπεριφορές που ανέφερες , αν τα παιδιά που σε βοήθησαν σου μίλησαν "γκομενίστικα" τότε το "κλάψιμο" που κάνεις εσύ αναρωτήθηκες τι συμπεριφορά είναι ?

Υ.Γ Μέσα στο forum υπάρχουν και γυναίκες που ξέρουν πολύ περισσότερα πράγματα , μήπως στον κόσμο σου οι γυναίκες είναι μόνο για την κουζίνα ? Ξέχασες να κατέβεις από τα βουνά και έχεις χάσει επεισόδια .....

Δημοσ.

Όσο για "γκομενίστικες" συμπεριφορές που ανέφερες , αν τα παιδιά που σε βοήθησαν σου μίλησαν "γκομενίστικα" τότε το "κλάψιμο" που κάνεις εσύ αναρωτήθηκες τι συμπεριφορά είναι ?

Υ.Γ Μέσα στο forum υπάρχουν και γυναίκες που ξέρουν πολύ περισσότερα πράγματα , μήπως στον κόσμο σου οι γυναίκες είναι μόνο για την κουζίνα ? Ξέχασες να κατέβεις από τα βουνά και έχεις χάσει επεισόδια .....

Ελα παππου να σου μαθω πως μαμανε.

Νεαρος ποτε δεν ειπα πως μιλησαν γκομενιστικα καταλαβες?Αν ξερεις να διαβαζεις το ελληνικο αλφαβητο ειπα πως δεν θα μπω στην διαδικασία να χρησιμοποιησω γκομενιστικες μεθοδους για να μαθω αυτο που θελω.Αν η μαμακα σου σου εμαθε κατι τετοιο κοιτα μεσα στο παντελονακι σου.Αν θεωρεις το δικαιο , κλαμα τοτε δεν θα επρεπε να κλάψεις ποτε.Ασχολησου με την ομορφια σου.Ο σκοπός μου στο post αυτο δεν ειναι ουτε να μαλώσω ουτε να βρίσω κανέναν φυσικά αλλα να να σκεφτουν ανθρωπακια σαν εσενα πως πρεπει να ειναι.

Υ.Γ τα βουνα ειναι ψηλα και θα επρεπε απο καιρο να κατσεις πανω στην κορυφη τους.Οσο για τις γυναικες λακη αν δεις την μανα σου να σιδερωνει πες της αστα θα τα σιδερωσω εγω.και βγαλε τον χριστο απο την εικονα σου.

Δημοσ.
Ο Robert Powel είναι...

ο Robert Powel εχει πολλές φωτογραφιες.Σε αυτην υποδυεται τον χριστο.Ας εβαζε αλλη αφου θελει τον ηθοποιο αυτο.

Αλλο ειναι το θεμα μας φυσικα οποτε ας μιλησουμε για αυτο που πρεπει

• Moderators
Δημοσ.

Papalive μια ερωτηση επειδη δεν το πιανω. Το νοημα του θεματος αυτου ποιο ακριβως ειναι? Γραφεις στο πρωτο ποστ να το δουν τα μελη και οι συντονιστες. Οκ, το ειδα, αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελεις να πεις. Να γινει συσταση στα μελη που σου εδωσαν τετοιες απαντησεις? Να αλλαξει γενικα η γραμμη του φορουμ? Τι ακριβως?

Δημοσ.
Papalive μια ερωτηση επειδη δεν το πιανω. Το νοημα του θεματος αυτου ποιο ακριβως ειναι? Γραφεις στο πρωτο ποστ να το δουν τα μελη και οι συντονιστες. Οκ, το ειδα, αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελεις να πεις. Να γινει συσταση στα μελη που σου εδωσαν τετοιες απαντησεις? Να αλλαξει γενικα η γραμμη του φορουμ? Τι ακριβως?

Αν σου απαντησω θα το κανεις?

• Moderators
Δημοσ.
Αν σου απαντησω θα το κανεις?

Θα το φιλτραρω και αν κρινω πως εχεις δικιο θα το κανω, αλλα θα ηθελα μια σαφηνεια στο τι θελεις να πεις στο πρωτο σου ποστ διοτι εγω προσωπικα δεν εχω δει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Να πας εσυ να μαθεις τα βασικα νεαροτατε μου.Απο την αλλη ενω απάντησα πριν σε αυτο το post δεν μπορω να πιστεψω το ποσο ελευθερη γνωμη εχουν τα μέλη του forum απο την στιγμη που το κατεβαζουν!!!!Μιλαμε για γελοιοτητες κα καραγκιοζιλικια ξεκάθαρα.Εκανα post εκει που πρέπει να μιλησουμε για το forum η κανω λάθος???Αυτο ηθελα να πω και το ειπα αλλάδεν ξέρω αν ζορίζει ορισμένα παιδακια.Νεαρε ποτε δεν ειπα πως τα παιδια που απαντησαν ηταν γκομενιτσες!!Ειπα πως ποτε δεν πρέπει να ακολουθουμε "γκομενιστικες μεθόδους" για να μαθουμε αυτο που θέλουμε.Αν εσυ ακολουθείς αυτες τις μεθόδους κοιτα μέσα εκει που πρέπει να κοιτάξεις.

Υ.Γ να χαρω φυσικά αν υπαρχουν γυναίκες που ξερουν περισσότερα πράγματα φυσικά.Αλλο η γυναίκα και αλλο η γκομενιστικη μεθοδος που χρησιμοποιείς εσυ.Ευκολα λόγια διχως ουσια και πιασαρικα μην λες δεν ειναι σωστό νεαρε μου.Ανεβα στα βουνα που ειπες και κατσε στο ψηλοτερο σημειο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κανείς δεν δικαιούται να είναι επιθετικός. Για οποιονδήποτε λόγο.

Προπάντων ένα αμετροεπές και αγενές μέλος το οποίο βρίζει και προσβάλλει όποιον του ζητήσει να τηρήσει μία στοιχειώδη ευγενική συμπεριφορά, η οποία στις οργανωμένες κοινωνίες είναι δεδομένη. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχει και το θράσος να απευθύνει υποδείξεις για τη λειτουργία του forum. Σαν να μην έφταναν αυτά, απευθύνεται στα υπόλοιπα μέλη με απαξιωτικές εκφράσεις είτε για την ηλικία τους ("νεαρέ μου" και "νεαρότατέ μου", λες και τους ξέρει από χθες) είτε για την θηλυπρεπή (κατ'αυτόν) συμπεριφορά τους.

Οι διαχειριστές τα βλέπουν αυτά και του απευθύνουν την ακόλουθη προτροπή: Χαλάρωσε και κατούρα και λίγο!

ΥΓ: Το ότι η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου δεν είχε καμία επίπτωση, δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει έτσι. Ελπίζω να το αντιλαμβάνεσαι αυτό, έστω και τώρα.

Από τη διαχείριση ενός forum με όρχεις, ανεξαρτήτως φύλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...