giannaras80 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Άλλαξα μνήμες πριν λίγο και τώρα το δοκιμάζω... Θα γράψω λεπτομέρειες σε 1-2 μέρες, για να είμαι σίγουρος, ότι έφτιαξε. Δε σας ξεχνάω, το θέμα το έχω βάλει στα αγαπημένα.
giannaras80 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Άλλαξα μνήμες πριν λίγο και τώρα το δοκιμάζω... Θα γράψω λεπτομέρειες σε 1-2 μέρες, για να είμαι σίγουρος, ότι έφτιαξε. Δε σας ξεχνάω, το θέμα το έχω βάλει στα αγαπημένα.
scrooge Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 αντε ωραια. αν δουλεψει με αυτες, ηταν ασυμβατοτητα με τις OCZ, να ξερεις, δεν ηταν χαλασμενες.
scrooge Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 αντε ωραια. αν δουλεψει με αυτες, ηταν ασυμβατοτητα με τις OCZ, να ξερεις, δεν ηταν χαλασμενες.
giannaras80 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Περιμένω να μου πουν αν είναι χαλασμένες, ελπίζω να μην είναι.
giannaras80 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Περιμένω να μου πουν αν είναι χαλασμένες, ελπίζω να μην είναι.
giannaras80 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Έκανα edit το πρώτο post και έγραψα το ίδιο κείμενο: Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε πλήρως και το pc δουλεύει μια χαρά. Το πρόβλημα ήταν όντως στις RAM. Τις άλλαξα λοιπόν με αυτές APACER DDR3 2GB PC10600 1333MHZ GOLDEN COVER (3 τέτοια έβαλα). Για την ιστορία, λοιπόν, να πω ότι οι άλλες μνήμες ΉΤΑΝ ελαττωματικές, δούλεψαν για λίγο στο pc του φίλου που ανταλλάξαμε νόμιζε ότι όλα ήταν οκ αλλά τελικά άρχισε και αυτού μπλε οθόνες. Αυτές οι apacer πάντως, δούλεψαν μόνες τους χωρίς να κάνω καμία ρύθμιση. Προσοχή λοιπόν τι πράγματα αγοράζετε γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα(όπως να σας εμφανίσει σχεδόν όλες τις μπλε οθόνες που υπάρχουν:Ρ).
scrooge Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 ωραια ωραια..3 εβαλες? ο αλλος i7 εχει? σου εδωσε 6GB και τωρα αυτος εχει 4GB? δλδ τωρα εσυ δεν εχεις dual channel και ο φιλος δεν εχει triple channel? :Ρ
giannaras80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Πρώτα από όλα πρέπει να πω οτι μόλις με πήρε και μου είπε οτι τελικα ΗΤΑΝ ελαττωματικές και τις άλλαξε! Στην αρχή του δούλεψαν αλλά μετά από λίγο όχι. Δεν μου έδωσε 3, απλά για να μην ανταλλάξουμε άδικα αφού δεν ήμουν σίγουρος αν έφταιγε αυτό, πήγα και πήρα μια για να δω αν δουλέψει. Ε Δούλεψε, ανταλλάξαμε και τελικά έχω 3:) Η μία δουλεύει μόνη της και οι άλλες δύο dual, έτσι νομίζω γίνεται.
scrooge Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 πωπω απιστευτο. κ οι 2 χαλασμενες τι να πω πολυ κουλο. τελικα i7 εχει ο φιλος σου δλδ τωρα εχει 4 gb μνημη? για την ιντελ ξερω οτι παιζει ετσι οπως λες, για τα amd chipset δε ξερω κατα ποσο υποστηριζεται η δυνατοτητα μισου dual channel
giannaras80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 AMD έχει. 4 μου έδωσε 4 του έδωσα, δεν ξέρω αν έχει άλλες. Την τρίτη μνήμη όπως έγραψα και παραπάνω την αγόρασα εγώ μόνο και μόνο για να δω αν παίξει, και τελικά θα την κρατήσω και αυτή. Άλλη ερώτηση?
scrooge Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 σορρυ δεν το ειχα κοιταξει καλα το ποστ σου.δεν θα κανω καμια αλλη ερωτηση...
Paladinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Αν κατάλαβα καλά ο φίλος σου άλλαξε τις OCZ σου με ίδιες από την εγγύηση και δουλέψανε ? Αν και οκ. Αν του βγάλουν κάποιο πρόβλημα στην πορεία πάντως πες του να δοκιμάσει να βάλει το ρεύμα στο 1,51 αντί για 1,65 που είναι. Γιατί υπάρχει μια πιθανότητα το πρόβλημα σε σένα να ήταν ότι η μητρική σου σήκωνε με το ζόρι 4gb στα 1600Hz γιαυτό και έβγαζε κόκκινα στο memtest. Και γω αυτές τις OCZ είχα πάρει και τις άλλαξα τελικά. Μάλλον είναι τρελή αποτυχία τελικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.