Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο PC και πολλές μπλε οθόνες! [ΛΥΘΗΚΕ]

giannaras80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενα πραγμα εχεις δικιο mister Scrooge.Στις φτηνες,η μεσαιας αξιας μητρικες σαν και αυτη του φιλου,η Asus εχει ριξει το επιπεδο κατασκευης τα τελευταια χρονια ,αλλα οι ακριβες της μητρικες ειναι κορυφη.Το λεω βασει εμπειριων γιατι ερασιτεχνικα στηνω μεσο ορο πανω απο 10 μηχανηματα τον χρονο.

Αλλα για να πουμε και του στραβου το δικο τα μεταξωτα βρακια ειναι για τους μεταξωτους ..... το υπολοιπο το κοβει η λογοκρισια.Θελεις σου λεει η Asus φανταιζι μνημες?Θα παρεις και φανταιζι μητρικες ,απο 200 ευρω και ανωθεν.Και το ιδιο κανουν και οι αλλες εταιριες.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δε ξερω, μπορει να εχεις δικιο. μονο με φτηνομετριες εχω ασχοληθει και σε τετοια κατηγορια καλυτερα παρε gigabyte παρα asus.

---------- Προσθήκη στις 21:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:45 ----------

Αλλα για να πουμε και του στραβου το δικο τα μεταξωτα βρακια ειναι για τους μεταξωτους ..... το υπολοιπο το κοβει η λογοκρισια.Θελεις σου λεει η Asus φανταιζι μνημες?Θα παρεις και φανταιζι μητρικες ,απο 200 ευρω και ανωθεν.Και οτ ιδιο κανουν και οι αλλες εταιριες.

χαχα, καλα σε sAM3 δεν εχει κ καμια μητρικη με 200 ευρω:Ρ η πιο ακριβη ποσο κανει 180 περιπου?εκει πανω κατω. η δικια μου ειναι μια ga-ma790fx-ud5p που εκανε 150 οταν την ειχα παρει. ο phenom 955 εκανε 142:Ρ .

Δημοσ.

μην τσακωθείτε βρε παιδιά:P Πάντως μου φαίνεται περίεργο την μία περνάει το τεστ και την αλλη οχι... μαλλον ελλατωματικές ειναι αλλιώς τι γινετε? την μια ειναι συμβατες και την αλλη οχι? εκτός αν φταίει κάτι αλλο...

Δημοσ.

giannaras80,

Δεν υπαρχει κανενας τσακωμος.Φιλικοτατα τα λεμε με τον Scrooge. !?!?!? :shock:

Οσο για την τελευταια σου παρατηρηση.Ασυμβατοτητα δεν σημαινει παντα οτι δεν ανοιγει το μηχανημα.Κανει και τετοια σαν και αυτα που σου κανει εσενα.

Κοιτα μια περιπτωση δικη μου.

Το 2007 ,αρχες ,ειχα παρει μια Gigabyte μεσης αξιας,με μνημες Kingston παρακαλω με το τσιπ 965.Καθε φορα που εγκαθιστουσα windows vista τοτε,μου εβγαζε καθε 10-15 λεπτα μπλε οθονες! Καποια στιγμη ,τις πουλησα σαν μεταχειρισμενες λιγο πιο φτηνα και πηρα supertalent που παρεπιπτοντος,ειναι καλες μνημουλες.Και απο τοτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.

Δημοσ.

το πρόβλημα μου τώρα είναι πως θα βρω τι φταίει ακριβώς... δοκιμασα και τις δυο μνημες ξεχωριστα και οι δυο βγαζουν λαθη...

πως θα καταλαβω αν είναι χαλασμένη η μητρική

η αν είναι χαλασμένες οι μνήμες

η αν απλώς δεν κάνουν... δεν θέλω να αγοράσω πράγματα χωρίς λόγο και δυστυχώς δεν εχω κανένα αλλο να δοκιμασω... αυριο πάντως θα πάω τις μνήμες στο κιτρινο μαγαζι και βλεπουμε...

Δημοσ.

λυπαμαι που στο λεω αλλα προετοιμασου ψυχολογικα για να ακουσεις οτι οι μνημες ειναι οκ και δεν εχουν κανενα προβλημα..αν βγαζουν κ οι 2 λαθη, δυσκολα να ειναι κ οι 2 χαλασμενες.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Scrooge απολυτα.Και επισης δυσκολο τετοιες μνημες να ειναι χαλασμενες απο την μανα τους.Υποτιθεται οτι ειναι εξαιρετικα κομματια και ειδικα για οβερκλοκινγκ.

Δημοσ.

φίλε μου τις πρώτες μέρες το πήρα κάπως... τώρα υπομονή και θα βρω μια λύση... ότι είναι να γίνει ας γίνει ...

---------- Προσθήκη στις 22:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:18 ----------

δες τα ρευματα των μνημων [μπας και μπαζουν]

φιλε kostandinos το περίεργο είναι ότι αν βάλω τις τιμές που λέει ο κατασκευαστής βγάζει σίγουρα και πολλά λάθη, ενώ αν το αφήσω στο AYTO την μια βγάζει και την αλλη όχι... αυτό συμβαίνει μετα το τελευταιο update στο BIOS, πριν το update εβγαζε συνέχεια οτι και να εβαζα

Δημοσ.

α οσον αφορα τα ρευματα *νομιζω* οτι αυτες παιζουν στο 1.65. τσεκαρε το απο το bios. επισης κανε ενα load optimized defaults, save, κ ξαναπανε να δεις τα ρευματα. επισης δες σε ποσα MHz τις εχεις. αυτες πανε στα 1600+ αλλα σε μενα με τοσο κολλαει. τις εχω στα 1333, απο default η gigabyte τις ειχε στα 1066. παιξε λιγο κ με τις συχνοτητες, πες μας τι νουμερα λεει μεσα στο bios.

edit:update στο bios με τετοιο συστημα? αρκετα risky σε βρισκω:Ρ

Δημοσ.

Φιλε θα συμφωνησω με τον scrooge στο θεμα Asus.Την εχει δει καπως η Asus.Εγω εχω μια ASRock και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Τεσπα στο προβλημα σου τωρα.Εχω να σου προτεινω να κανεις τα εξης.Βαλε τις μνημες στα 1333 με τα timings που προτεινει ο κατασκευαστης και το ρευμα που επισης προτεινει ο κατασκευαστης και τρεξε memtest.Αν παλι σου βγαζει λαθει τοτε βαλε τις μνημες στα δευτερα slots.Δηλαδη αν τωρα τις εχεις στα Α1 Β1 βαλτες στα Α2 Β2 και δοκιμασε memtest.

Δημοσ.
Φιλε θα συμφωνησω με τον scrooge στο θεμα Asus.Την εχει δει καπως η Asus.Εγω εχω μια ASRock και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Τεσπα στο προβλημα σου τωρα.Εχω να σου προτεινω να κανεις τα εξης.Βαλε τις μνημες στα 1333 με τα timings που προτεινει ο κατασκευαστης και το ρευμα που επισης προτεινει ο κατασκευαστης και τρεξε memtest.Αν παλι σου βγαζει λαθει τοτε βαλε τις μνημες στα δευτερα slots.Δηλαδη αν τωρα τις εχεις στα Α1 Β1 βαλτες στα Α2 Β2 και δοκιμασε memtest.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλα τα έχω δοκιμάσει και αυτά χωρίς αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Δοκιμασες και τα αλλα δυο slots και σου κανουν το ιδιο?Τοτε φιλε εισαι για μητρικη.Αλλα να προετοιμαστεις για το χειροτερο(E-shock).Εννοω για αγορα επιπλεον μητρικης.

Δημοσ.

Έχουμε τις ίδιες μνήμες ,αν και εμένα δε μου έχουν βγάλει κάτι εδώ και 2 μήνες (βασικά δεν αξιώθηκα ακόμα να τρέξω και κανένα test) , έχω ακούσει διάφορες εμπειρίες για πολλά error με ocz ram .Καλά άμα τις πείρες από κάνα e-shop τρέχα γύρευε ..Αν σιγουρευτείς ότι φταίνε αυτές καλύτερα απευθύνσου κατευθείαν στην ocz (σίγουρα πιο γρήγορα θα γίνει η δουλειά σου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...