Ozone Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 γεια σας θελω να εγκαταστησω στο νετμπουκ της φιλης μου ενα vnc viewer ωστε τωρα που θα παει σπουδες να μπορω να τη βοηθω σε τυχον δυσκολιες η προβληματα που θα αντιμετωπισει σαν αρχαρια στα ubuntu. επισης επειδη εχει συγκατικο και θα παρουσιαζεται προβλημα στο ιπ οταν παω να συνδεθω θελω να ενα προγραμματακι που θα της κανει update το ip οπως λαλαλ.no-ip.org αυτο θα τρεχει συνεχως φανταζομαι .. σιγουρα υπαρχει κιαλη λυση και αναμενω.. εγω εχω mac os x και προς το παρον θα συνδεομαι επανω της με το JollysFastVNC ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 αυτο δεν το κανεις με προγραμματακι. Πας στις ρυθμισεις του router, εκει βρισκεις κατι περιπου σε "DynDNS"/"Dynamic DNS" κλπ και βαζεις τα στοιχεια του λογαριασμου σου στο no-ip.org ή οποιο αλλο site για dynamic dns. Αυτο θα ενημερωνει αυτοματα τους dns με την ip που εχει καθε φορα το ρουτερ της φιλης σου. Και επισης πρεπει ρυθμισεις το router να κανει forward την πορτα του vnc (συνηθως 5900) στην εσωτερικη ΙΡ του pc της φιλης σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δεν χρειάζεται ούτε λογαριασμό dyndns να βγάλει ούτε port forwarding να κάνει. Μπορείς *εσύ* να τα κάνεις αυτά στον δικό σου Η/Υ αντί γι' αυτή, και να κάνετε reverse vnc connection. Δηλαδή εσύ θα τρέχεις vncviewer -listen, και αυτή θα τρέχει x11vnc -connect <την-ip-σου> Δες το pdf που αναφέρεται σ' αυτή τη σελίδα, περιέχει αναλυτικότατες οδηγίες: http://users.sch.gr/alkisg/tosteki/index.php?topic=2331.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.