JimxxZe Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Γεια παιδια, ειχα παρει κατι παπουτσια πριν κανα μηνα τα οποια τελικα ηταν στενα για τα ποδια μου,στην αρχη οταν τα φορεσα στο καταστημα μια χαρα μου φενοντουσαν αλλα... Ε λογω της πιεσης στα ακρινα δαχτυλα των ποδιων,εχουν εμφανιστει κατι ροζ σκληρες φουσκαλες!! Δεν μου ειχαν ξαναμφανιστει ποτε ξανα τετοια!! Τι πρεπει να κανω για να φυγουν?? Πρπεει να παω σε δερματολογο οπωσδηποτε?? Πως θα φυγουν?? δε πιστευω να χριαζεται τπτ χειρουργειο και τρελαθω?? :fear: Γνωριζει κανεις?
HamerZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Αποφεύγεις να φορέσεις σκληρά κ στενά παπούτσια. Βάλε κρέμα για τα πόδια. Αν σκληρήνουν πας σε "ποδολόγο", αυτή την ταμπέλα έχω δει, και σου τα καθαρίζουν. Μετά, εφόσον ακολουθείς το παραπάνω, θα κάνουν χρόνια πολλά να σου ξαναφτιαχτούν.
JimxxZe Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Τι κρεμα?? Να ζητησω καποια ειδικα απτο φαρμακειο??? Θα εξαφανιστουν οι"φουσκαλες"?? Τα παπουτσια τωρα δεν με ενοχλουν καθολου αφου βεβαια μου εκαναν την "ζημια",ανοιξαν... να τα ξαναφορεσω η να τα πεταξω??
Höfdingadrapa Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Πάνε σε ένα φαρμακείο, κάτι θα σου δώσει και μη φοράς στενά παπούτσια.
JimxxZe Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Οκ ευχαριστω.... παντως επειδη δεν ξερω και πολλα,ειναι τπτ σοβαρο??? Ακουγα συχνα για καλους στα ποδια αλλα ποτε δεν μου ειχε τυχει
HamerZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Στο παπούτσι, βασικός κανόνας είναι να είναι άνετα, να μπορείς να κουνήσεις τα δάχτυλα και να είναι μαλακά. http://www.runningnews.gr/?id=2759
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εγώ έβγαζα κόκκινα σημάδια, τα οποία έμοιαζαν με κάλους και πονούσαν στο άγγιγμα, όταν έπαιζα μπάλα και φορούσα το πρώτο ζευγάρι ποδοσφαιρικών που αγόρασα. Άλλαξα παππούτσια και έφυγαν μέσα σε ένα μήνα.
JimxxZe Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εγώ έβγαζα κόκκινα σημάδια, τα οποία έμοιαζαν με κάλους και πονούσαν στο άγγιγμα, όταν έπαιζα μπάλα και φορούσα το πρώτο ζευγάρι ποδοσφαιρικών που αγόρασα. Άλλαξα παππούτσια και έφυγαν μέσα σε ένα μήνα. Και εμενα κοκκινα ειναι αλλα δεν με πονανε οταν τα πιεζω!! Οκ αυριο παω για καινουργια παπουτσια τοτε!
wizzy Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Υπάρχουν και ειδικά τσιρότα για την αντιμετώπιση των κάλων. Θα τα βρεις στα φαρμακεία.
jason_rethymno Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Εγώ είχα βγάλει μυρμυγκιά στο δάκτυλο του ποδιού μου και χρειάστηκε να κάνω εγχείρηση για να την βγάλω .10 λεπτά υπόθεση ήταν .Αλλα πόνεσε λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.