Septum Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Οι περισσοτεροι σιγουρα που ακουτε ραδιο θα εχετε καποιους συγκεκριμενους σταθμους που ακουτε?Ισχυει οτι σχεδον σε ολους τους σταθμους καταληγουν να παιζουν συνεχεια τα ιδια τα οποια αν και ωραια καταληγουν κουραστικα?(συνηθως).Και η ερωτηση:θα σας αρεσε ενας σταθμος που να εχει "καλα" τραγουδια απο ολα τα ειδη μουσικης και ας μην ακουτε τα συγκεκριμενα ειδη.Πιο πολυ για να ακουτε κατι διαφορετικο,τα ειδη να αλλαζουν συνεχεια πχ.απο κομματι ροκ να πηγανει σε κλασσικο και μετα λαικο.Μπορει να ακουγεται περιεργο αλλα φανταζομαι θα εχει ενδιαφερον.Η οχι?
Deponakias Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Αθηνα ακουω μονο hot fm στους 104.6. Βαζει house και rnb και pop και γενικως οτι βγαινει καινουργιο και θα το ακουσεις σε club. To καλο ειναι οτι δεν εχει διαφημισεις μονο μουσικη. Το κακο μετα απο καποια στιγμη μαθαινεις την playlist του απεξω.
DJ_XLR8 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Αυτή η απότομη εναλλαγή από ροκ σε λαϊκό με χαλάει... Εκτός εάν εννοείς να υπάρχει μεγάλη ποικιλιά ειδών (συμφωνώ) με τη προϋπόθεση να είναι χωρισμένα τα είδη σε εκπομπές. Μία εκπομπή να παίζει ροκ, η άλλη pop mainstream κ.ο.κ. Αυτό οκ! Συμφωνώ πάντως στο ότι παίζουν τα ίδια και τα ίδια, το κάνουν όμως για να ψάξει ο κόσμος και να βρει αυτά τα κομμάτια σε συλλογές (που φτιάχνονται από παραγωγούς τους σταθμού) και να τις αγοράσει. Άλλωστε εάν ένα κομμάτι έχει "πιασάρικη" μελωδία και το ακούς συνέχεια, από μέτριο θα το κάνεις Νο 1hit!!
Septum Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Οσον αφορα τον hot εκτος το οτι παιζει συνεχεια συντομα θα ακολουθησουν οι διαφημισεις απλα ειναι αρχη ακομα και πρεπει να μαζεψει κοσμο. Οντως ροκ και καπακι λαικο μπορει να ακουγετε καπως αλλα αν μιλαμε για τα κορυφαια του καθε ειδους πιστευω θα ειχε ενδιαφερον.Εγω πχ δεν ακουω λαικα αλλα καποια τα βρισκω ωραια.Τωρα το τι ειναι ωραιο για τον καθενα ειναι κατι υποκειμενικο και εκει υπαρχει ενα θεμα.Οσον αφορα αυτο με τις εκπομπες η για ενα 2ωρο πχ ροκ μετα ενα 2ωρο jazz κλπ πιστευω θα δυσκολεψει καποιον που θα μπορει να ακουσει μονο καποια συγκεκριμενη ωρα αν παιζει ενα ειδος μουσικης που δεν του αρεσει.
Bspus Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μ'αρεσει ο εν λευκω στους 87.7 Ξενη μουσικη, φλερταρει λιγο με τη jazz που και που, ιδιως κατι απογευματα 6-8. Και λιγο latin και λιγο soul, γενικως οχι πολυ απο charts. Δυστυχως δεν μου αρεσει καθολου το προγραμμα του τα πρωινα οποτε δεν κανει για τη δουλεια. Ο best 92.6 εχει μερικες καλες εκπομπες με ορχηστρικα μελωδικα μπιτακια, συνηθως 10-12 η 12-2 το βραδυ τα ΠΣΚ. Παλι τα πρωινα δεν ακουγεται ομως.
lunatic89 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εγω ακουω ΣΚΑΙ 100.3 αλλα εκει δεν εχει μουσικη. Μ αρεσουν οι εκπομπες του. Απο μουσικη κανενας δεν με ενθουσιαζει. Γενικα ειμαι ροκμεταλας οποτε δεν εχω κ πολλες επιλογες...
Kingpin Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Hot fm, εν λευκο, sentra fm, hotstation.gr ειναι τα βασικα
antonl Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Επειδή όπως ειπώθηκε όλοι παίζουν τα «σουξέ της εποχής» του εκάστοτε είδους μουσικής, ως επί το πλείστον πλέον ακούω κυρίως ραδιοφωνικές εκπομπές με (πρωινό) χαβαλέ ασχέτως της μουσικής που παίζουν κατά τη διάρκειά τους...
vaggos_g Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Επειδή όπως ειπώθηκε όλοι παίζουν τα «σουξέ της εποχής» του εκάστοτε είδους μουσικής, ως επί το πλείστον πλέον ακούω κυρίως ραδιοφωνικές εκπομπές με (πρωινό) χαβαλέ ασχέτως της μουσικής που παίζουν κατά τη διάρκειά τους... συμφωνω απολυτα,ειναι καποιοι σταθμοι που δεν ακουγονται πρωι. ακουω καθε πρωι nitro 102,5. 7-10 χαρισοπουλος-μπιρακου-ρεπαπη,πολυ καλη παρεα για δουλεια!
bluesattack Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Οντως ροκ και καπακι λαικο μπορει να ακουγετε καπως αλλα αν μιλαμε για τα κορυφαια του καθε ειδους πιστευω θα ειχε ενδιαφερον.Εγω πχ δεν ακουω λαικα αλλα καποια τα βρισκω ωραια.Τωρα το τι ειναι ωραιο για τον καθενα ειναι κατι υποκειμενικο και εκει υπαρχει ενα θεμα Θα μπορουσε να ηταν και ακρως ελκυστικο το αποτελεσμα αν αυτος που βαζει την μουσικη εχει επιλεξει τα κομματια και την σειρα αυτων με επιδεξιο τροπο Σε αυτη την περιπτωση θα μπορουσε να κινειται η εκπομπη μεταξυ ροκ , blues , jazz , ethnic κλπ κλπ.
xjps Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 ΝΤΕΡΤΙ Το ραδιόφωνο του μέλλοντος..!! :lol: Καλά πλάκα κάνω μην "βαράτε" όλοι μαζί.. :lol:
Kanali6 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδια, εγω ειμαι στο διαφημιστικο τμημα του καναλιου 6 στην Κυπρο. εκπεμπουμε και μεσω ιντερνετ οποταν μπορειτε να ακουσετε και να μου πειτε τι γνωμη σας http://www.kanali6.com
ScarletK Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 http://offradio.gr κυρίως(μόνο web), που και που κάνα σκάι και πολύ σπάνια πλέον http://www.republicradio.gr/_index.htm. Οι απότομες αλλαγές στα είδη μουσικής δεν με πειράζουν το κάνω κι εγώ, απλά νομίζω είναι τελείως προσωπική φάση.Θα πρέπει να έχεις τα ίδια γούστα με αυτόν που κάνει το πρόγραμμα αλλιώς θα αρχίσεις να βρίζεις.Άσε που αν κρίνω από μένα τίθεται και θέμα βαρεμάρας, άμα κάτσω λίγο παραπάνω μπορώ να κάνω μια decent playlist με αλλαγές που ταιριάζουν αλλά βαριέμαι, οπότε πετάω μέσω φακέλους που ξέρω ότι είναι στα στάνταρ μου-αλλά περιέχουν διαφορετικά είδη-αν με χαλάσει κάποιο τραγούδι next δεν τρέχει τίποτα.Όταν ακούω ραδιόφωνο θέλω κάτι παραπάνω από τον τύπο που ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μ'αρεσει ο εν λευκω στους 87.7 ..και έχει και τον καλύτερο ήχο στα fm..πλησιάζει το cd σε καθαρότητα και στερεοφωνία. Επίσης και οι Galaxy & και Best έχουν καλό ήχο. Toν χειρότερο ήχο, και μάλιστα μονοφωνικό, τον έχει ο Free. Εγώ τελευταία ακούω 107,2 που το γύρισε σε trance, από italodisco, και Atlantis για ροκιές (οκ χιλιοπαιγμένα) και ελληνικό hip hop. Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των <<νεανικών>> σταθμών, έχουν μια playlist την οποία την αναπαράγουν μέχρι εξόντωσης του γούστου του κακόμοιρου ακροατή. Είναι τραγική η κατάσταση που βιώνουν όσοι (συνειδητά) ανοίγουν το ραδιόφωνο, για να ακούσουν μουσική, και όχι απλά για να απασχολούν τα αυτιά τους (ταξιτζήδες, κομμωτήρια, συνεργεία αυτοκινήτων, νεκροθάφτες κλπ)
cineboy Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εγω παιδιά δεν το ξεκουνάω εύκολα απο τον Cosmos fm 103,8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.