Προς το περιεχόμενο

Windows Live Messenger Δεν ενεργοποιείτε το Ιστορικό Συζητήσεων

Lioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο μσν, δεν ενεργοποιήστε η λειτουργία για την αποθήκευση ιστορικού συζητήσεων, βγάζει την επιλογή αυτή γκρί, δείτε εδώ:

http://img402.imageshack.us/img402/7686/kostas.jpg

Γιατί συμβαίνει αυτό?

Δημοσ.

Εχεις τσεκαρει αν με τον λογαριασμο που χρησιμοποιεις στα windows εισαι administrator; Επισης αν εχεις Windows 7 δοκιμασε να τρεξεις το MSN σε compatibility mode.

Δημοσ.
Εχεις τσεκαρει αν με τον λογαριασμο που χρησιμοποιεις στα windows εισαι administrator; Επισης αν εχεις Windows 7 δοκιμασε να τρεξεις το MSN σε compatibility mode.

Προφανως δεν εχεις Write Priviledges εκτος αν παιζει κατι αλλο.

Τo PC ειναι δικο σου η καποιου αλλου ?

Το PC είναι δικό μου, έχω μόνο έναν λογαριασμό στα windows 7 μου, με το οποίο με την λογική είμαι αδμινιστρατορ. Πως το τρέχω σε compability mode? Στο λάπτοπ η επιλογή στο μσν δουλεύει μια χαρά.. Μήπως αν πατήσω δεξί κλικ και - "Εκτέλεση ως διαχειρηστής" στο πρόγραμμα, θα δουλέψει? Δεν μπορώ να το δοκιμάσω αυτην την στιγμ'η γιατί ειμαι μακριά απο τον κανονικό μου υπολογιστή.

Δημοσ.

Δοκιμασε να το τρεξεις σαν διαχειριστης αν και αυτο θα επρεπε να γινεται αυτοματα αφου εχεις 1 λογαριασμο.

Δημοσ.
Δοκιμασε να το τρεξεις σαν διαχειριστης αν και αυτο θα επρεπε να γινεται αυτοματα αφου εχεις 1 λογαριασμο.

Είμαι μέσα σαν διαχειρηστής... Administrator όχι standard user.

Έλεος τι γίνεται πια !!!

Δημοσ.

Είμαι μέσα σαν διαχειρηστής... Administrator όχι standard user.

Έλεος τι γίνεται πια !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...