nikos109 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Αγαπητοι users, Θα ήθελα τα φώτα σας για ενα θεμα που με απασχολεί... Γνωριζει καποις να μου πει πώς μπορω να αποκτίσω πρόσβαση σε ενα Η/Υ απομακρισμένο απο το δικό μου ? Πλίρη προσβαση ενοώ , να μπορω να βλέπω την επιφάνια εργασίας , να τι χιρίζομαι , να γραφω να αντιγράφω να ανοιγω να κλείνω... Ευχαριστώ
Lzoakis Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 To ποιο καλο προγραμμα που εχω βρει εως τωρα, ειναι το team viewer. Μολις χθες βοηθησα ενα φιλο με αυτο. Η διαδικασια ειναι πολυ απλη. Οταν ειναι ανοιχτο το προγραμμα, σατ αριστερα λεει ενα ID & password. Αναλογα το τι θες να γινει, ειτε σου λεει ο αλλος τον Κωδικο και το ID για να συνδεθεις και να δουλευεις στο δικο του pc ειτε το λες εσυ για να γινει συνδεση στο δικο σου pc. Εγω προτιμω την portable εκδοσηγ του προγραμματος, δηλαδη που δεν χρειαζεται εγκατασταση. Κατεβαζεις, τρεχεις, συνδεεσαι. Και ολα ειναι διαθεσιμα με την ελευθερη εκδοση, σε αντιθεση με αλλα προιοντα. Μπορεις να βρεις ποια εκδοση θες εδω : http://www.teamviewer.com/download/index.aspx
Nik.K Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εκτος αν φυσικα μιλαει για το πως μπορει να εχει προσβαση "παρανομα"......
Lzoakis Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εκτος αν φυσικα μιλαει για το πως μπορει να εχει προσβαση "παρανομα"...... Μακαρι να μπορουσα να τον βοηθησω και εκει, αλλα δν ξερω πως.... Παρεμιπτοντως κατι ακομα. Να ξερεις νικο πως υπαρχουν και αλλες μεθοδοι. Εγω ξερω πχ αλλες τρεις. Αυτη ειναι η ασφαλεστερη και πιο δυσπροσβατη απο χακερ. Οχι οτι δεν γινεται να χακαρουν, αλλα υπαρχουν αλλοι τροποι που ειναι πολυ πιο "αδυναμοι" Ελπιζω το λινκ που εδωσα να σε καλυψε.
nikos109 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ευχαρηστώ παρα πολυ, δεν με ενδιαφέρει το νόμιμο η το παράνομο σκελος της υπόθεσεις αλλα το αποτελεσμα... Και πάλι ευχαρηστώ.
Nik.K Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ευχαρηστώ παρα πολυ, δεν με ενδιαφέρει το νόμιμο η το παράνομο σκελος της υπόθεσεις αλλα το αποτελεσμα... Και πάλι ευχαρηστώ. Συνηθως οταν καποιος κανει Register απλα για μια τετοια ερωτηση ο λογος δεν ειναι και τοσο "νομιμος", αυτο εχω παρατηρησει σε απειρα forum.
nikos109 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Τι λόγο θα είχα να σου κρυψω την κακοβουλη διαθεση μου , ή την ανησυχια μου ? Αν πραγματικά 'οπως υποψιαζεσαι ήθελα να αποκτίσω παράνομα ελεγχο σε καποιο απομακρισμένο pc δε θα επρεπε να συνεχίσω να ρωτάω μιας και ο τρόπος που παρέθεσες στο forum δεν εξυπιρετεί αυτο που υπονοείς? ---------- Προσθήκη στις 15:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:09 ---------- Ο λόγος για τον οποίος δε με ενδιαφέρει το νομιμο η παράνομο σκελος της υπόθεσης είναι απλα επειδή ειναι και τα δυο pc δικά μου. Ένα στο σπίτι και ένα στο γραφείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.